Bayram Dönüşü

Bayram Dönüşü

Son dakika bayram dönüşü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayram dönüşü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayram dönüşü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayram Dönüşü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayram dönüşü gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 bayram dönüşü haberi bulunmuştur. Tüm bayram dönüşü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da bayram dönüşü başladı: Şimdiden uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı
İstanbul'da bayram dönüşü başladı: Şimdiden uzun araç kuyrukları oluşmaya başladı9 günlük Kurban Bayramı tatilinin bitimine az bir süre kala tatilcilerin dönüş yolculuğu başladı. Dönüş nedeniyle Tekirdağ'dan İstanbul yönüne araç yoğunluğu yaşanıyor. Tatili Bodrum’da geçiren yerli turistler yola çıkmaya başladı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu ilçede 12 saate 20 bin araç çıkış yaptı.
20.06.2024Gündem
Bayram dönüşü başladı! Tekirdağ'dan İstanbul yönüne trafik yoğunluğu
Bayram dönüşü başladı! Tekirdağ'dan İstanbul yönüne trafik yoğunluğuRamazan Bayramı tatilinin son gününde Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru, araç yoğunluğu yaşanıyor.
14.04.2024Gündem
İyi niyet pahalıya patladı! Selektörle sürücüleri uyaran şoföre ceza
İyi niyet pahalıya patladı! Selektörle sürücüleri uyaran şoföre cezaDüzce'de trafik polisinin radar uygulama yaptığını selektör ile diğer sürücülere haber vermeye çalışan 66 sürücüye toplamda 45 bin 540 TL ceza kesildi.
14.04.2024Gündem
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandıİstanbul'da Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.
14.04.2024Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024Gündem
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunlukRamazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalıKurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023Gündem
Memlekete dönerken bagajını dolduracaklar dikkat! Fren yapması güçleşiyor
Memlekete dönerken bagajını dolduracaklar dikkat! Fren yapması güçleşiyorBayram tatilinin sona ermesiyle trafikte yoğunluk başlarken, yollarda kalmak istemeyen vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulunan Eskişehirli otomobil tamircisi Seyfi Apaş, “Normal bir araç 10 metrede durabiliyorsa, ağırlık kapasitesi aşılan araç 15-16 metrede durur” dedi.
25.04.2023Gündem
Otogarda bayram dönüşü yoğunluğu
Otogarda bayram dönüşü yoğunluğuKurban Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenler geri dönmeye başladı. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yoğunluk yaşandı.
17.07.2022Yaşam
Vatandaşlara SMS’li uyarı! İçişleri tüm GSM operatörlerinden mesaj gönderdi
Vatandaşlara SMS’li uyarı! İçişleri tüm GSM operatörlerinden mesaj gönderdiİçişleri Bakanlığı, Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçiren vatandaşların dönüşlerinin başlamasıyla birlikte trafikte oluşan yoğunluk nedeniyle sürücüleri ve yolcuları uyardı.
16.07.2022Gündem
Bayram tatili sonrası dönüş bileti bulamadı, işten kovuldu! Yargıtay'dan emsal karar
Bayram tatili sonrası dönüş bileti bulamadı, işten kovuldu! Yargıtay'dan emsal kararBayram tatili için memleketine giden işçi geri dönüşte bilet bulamadığı için gecikince hakkında verilen kararla şoke oldu. İşçi geri dönüşünün geç olmasının haklı sebebi olması nedeniyle kendisi hakkında verilen karar sonrası şirket yönetimine karşı harekete geçti. İşte konuyla ilgili yaşanan gelişmeler.
5.05.2022Ekonomi
Diyarbakır'daki kanlı pusuda yeni detaylar! Ailenin tamamını katletmek için...
Diyarbakır'daki kanlı pusuda yeni detaylar! Ailenin tamamını katletmek için...Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Bayram dönüşü uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe alınan aynı aileden anne ve kızı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili yürütülen geniş kapsamlı çalışmalar sonucunda 16 kişi gözaltına alındı. Güvenlik güçlerinin olayla ilgili incelemesi sürerken, kanlı pusuda yeni detaylar ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
4.05.2022Yaşam
Tatilciler dönüş yolunda, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştu
Tatilciler dönüş yolunda, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştuUlaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de bayram dönüşü nedeniyle trafik durma noktasına geldi, uzun araç kuyrukları oluştu. D-100 Kocaeli geçişinde trafik akıcı şekilde ilerlerken, TEM Otoyolu'nda trafiğin iki şeride düştüğü kısımlarda kuyruklar oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu'nda ise trafik akıcı şekilde ilerliyor.
4.05.2022Gündem
Bayram ziyareti dönüşü korkunç son! Nedeni bilinmiyor...
Bayram ziyareti dönüşü korkunç son! Nedeni bilinmiyor...Adana'nın Kozan ilçesinde yakınlarıyla bayramlaşan Mehmet Aydın (54), bisikletiyle eve dönerken, bıçaklı saldırıya uğradı. Aydın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken şüpheli S.K. ise yakalandı.
2.05.2022Yaşam
Kovid-19'u 10 saniyede tespit eden yerli testin seri üretimi başladı
Kovid-19'u 10 saniyede tespit eden yerli testin seri üretimi başladıTürk araştırmacılar tarafından Kovid-19 teşhisini 10 saniyede yüzde 99 güvenilirlikle yapabilen nanoteknoloji temelli "Diagnovir" adlı sistemin seri üretimi başladı.
Bayram dönüşü otogarda yoğunluk oluştu
Bayram dönüşü otogarda yoğunluk oluştu9 günlük bayram tatilinin bitmesinin ardından şehir dışından İstanbul'a dönenler otogarda yoğunluk oluşturdu.
26.07.2021Yaşam
İstanbul Havalimanı'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu başladı
İstanbul Havalimanı'nda bayram tatili dönüş yoğunluğu başladıDokuz günlük Kurban Bayramı tatilini yurt içi ve yurt dışı turizm bölgelerinde geçiren tatilcilerin dönüşleri nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor. İstanbul Havalimanı'nda bugün iniş ve kalkış olmak üzere 1061 tarifeli sefer yapılacağı ve yaklaşık 150 bin yolcunun uçuş gerçekleştireceği öğrenildi. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da yoğunluk yaşandığı, bugün toplam 670 uçuş gerçekleştirileceği bildirildi.
24.07.2021Gündem
Bakan Koca, corona virüs hastasının mesajını paylaştı!
Bakan Koca, corona virüs hastasının mesajını paylaştı!Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip corona virüse (Kovid-19) yakalanan bir hastanın mesajını "Bayram dönüşü korkusu" uyarısıyla paylaştı.
12.08.2020Gündem
İlk uçuşunu ikinci hayatına yaptı
İlk uçuşunu ikinci hayatına yaptıKaraciğer sirozu nedeniyle bir yıl boyunca organ nakli sırası bekleyen Sezgin Gülboy'a (42), müjdeli haber Kurban Bayramı'nda gittiği memleketi Ordu’da geldi. Bayramın son günü olması nedeniyle yaşanan yoğunlukta uçaklarda yer bulamayan Gülboy, özel bir hastanenin Organ Nakli Koordinatörü Esin Gülkaya Anık ile Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü ve Kaptan Pilot Emrah Özgüleş’in çabasıyla, 15 Ağustos’ta sabaha karşı bindirildiği uçakla İstanbul'a getirilerek, nakil oldu. Hayatında ilk kez uçak yolculuğu yaptığını söyleyen Gülboy, "Bir bayram yaşamak için memlekete gittim. Telefon geldiğinde ikinci bayramımı yaşadım. Bu bileti ömrümün sonuna kadar saklayacağım" dedi.
26.10.2019Sağlık
İstanbul Havalimanı'nda tatil dönüşü yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda tatil dönüşü yoğunluğuRamazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüşü, İstanbul Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu.
9.06.2019Ekonomi
Suriyelilerin bayram dönüşü başladı
Suriyelilerin bayram dönüşü başladıKurban Bayramı nedeniyle ülkesine giden Suriyelilerin Türkiye'ye dönüşü başladı
27.08.2018Gündem
En acı bayram
En acı bayramBayram dönüşü yollar yine kan gölüne döndü, ölü sayısı 150’ye yaklaştı. Erzincan’daki katliam gibi kazada düğüne giden araçtaki 3’ü çocuk 7 kişi öldü. Dönüş yolundaki trafik çilesi de tatilcileri isyan ettirdi
25.08.2018Yaşam
Atatürk Havalimanı’nda bayram dönüşü yoğunluğu
Atatürk Havalimanı’nda bayram dönüşü yoğunluğuKurban Bayramı’nın sonrası tatilcilerin İstanbul’a dönüşü devam ederken, başta tatil beldeleri olmak üzere ülkenin dört bir yanından mega kente gelmek için hava ulaşımını tercin eden yolcular, Atatürk Havalimanı’nda yoğunluğa neden oluyor.
25.08.2018Gündem
THY'den kritik uyarı: Erken gelin
THY'den kritik uyarı: Erken gelinTHY bayram uyarısı yaparak, 'Check-in'leri önceden yapın ve havalimanına daha erken gelin' açıklamasında bulundu.
24.08.2018Gündem
Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu
Trafikte bayram dönüşü yoğunluğu10 günlük bayram tatilinin bitişine doğru, trafikteki yoğunluk da arttı. İstanbul'a doğru giden yolların yanı sıra Kırıkkale ve tatil beldelerinde de trafik var.
4.09.2017Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bayram Dönüşü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayram dönüşü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.