Bayıldı

Bayıldı

Son dakika bayıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 956 bayıldı haberi bulunmuştur. Tüm bayıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Taş Kağıt Makas' yeni sezonda yine nefes kesti
'Taş Kağıt Makas' yeni sezonda yine nefes kestiEkin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” 2. sezonun startını verdi. Dizi ekranlara bomba gibi bir bölümle döndü.
18.09.2024Magazin
Elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunmuştu! Katillerini kapıda karşılamış: Suçlarını itiraf ettiler
Elleri ve ayakları bağlı şekilde bulunmuştu! Katillerini kapıda karşılamış: Suçlarını itiraf ettilerİstanbul Kadıköy’de amatör müzisyen, makine mühendisi Çınar Ersanlı (40) evinde elleri ve ayakları bağlı, ağzı bantla kapatılmış halde ölü bulunmuştu. Ersanlı'yı öldürdükleri iddiasıyla yakalanan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Poliste yapılan sorgularında suçlarını itiraf eden şüphelilerin ifadelerinde "Birlikte içki içmek için evde toplanmıştık. Aramızda tartışma çıktı. Kavga sırasında bayıldı sandık. Ellerini ve ayaklarını bağlayıp oradan kaçtık. Öldüğünü sonradan öğrendik" dedikleri öğrenildi. Şüphelilerin eve geldikleri anlarda Çınar Ersanlı tarafından kapıda karşılandıkları anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.
21.08.2024Gündem
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralı
Bodrum ilçesinde kanalizasyon terfi merkezinde temizlik yapan işçiler zehirlendi: 1 ölü, 2 yaralıMuğla'nın Bodrum ilçesinde, kanalizasyon terfi merkezine temizlik yapmak için giren gazdan etkilenerek bayıldı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ve merkezte biriken metan gazından zehirlendiği tahmin edilen işçilerden Mehmet Nuri Baştuğ (39) hayatını kaybetti, 2 işçi yaralandı.
23.07.2024Gündem
Aynı adrese 6 farklı lokantadan yemek siparişi verip 112'ye de asılsız ihbarda bulundu
Aynı adrese 6 farklı lokantadan yemek siparişi verip 112'ye de asılsız ihbarda bulunduİstanbul Esenler'de aynı adrese çok sayıda uygulama ve lokantadan yemek söyleyen bir kişi, 112'yi de arayarak asılsız ihbarda bulundu. Kuryelerin ve ambulansın evin önünde beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2024Gündem
Yol verme kavgası: Döverek bayılttılar
Yol verme kavgası: Döverek bayılttılarİstanbul'un Beykoz ilçesinde iki grup arasında yol verme kavgası çıktı. Kavgaya bir tarafın yakınları da dahil olarak bir genci öldüresiye dövdü. O anlar ise çevredeki vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
8.07.2024Gündem
Yalan'da büyük oyun deşifre oluyor: Duru senin kızın değil
Yalan'da büyük oyun deşifre oluyor: Duru senin kızın değilKanal D’nin, yaz boyunca yeni bölümleri ile ekrana gelecek dizisi Yalan’da sırlar ortaya çıkmaya başladı. Kızı ile ilgili şüpheleri git gide artan Melike, Duru’nun kalbinden operasyon geçirdiğini öğrenince gerçeklere bir adım daha yaklaştı. Final sahnesinde Melike’nin, Berrin’in karşısına çıkıp “Duru senin kızın değil!” demesi bölüme damga vuran sahne oldu.
25.06.2024Magazin
20 yaşındaki genç halı sahada kalbine yenildi! Kahreden ölüm
20 yaşındaki genç halı sahada kalbine yenildi! Kahreden ölümAdana’da 20 yaşındaki Mehmet Sultan Altun, halı sahada arkadaşlarıyla maç yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Altun’un kalp rahatsızlığı olmasına rağmen futbolu çok sevdiği ve oynamaya devam ettiği öğrenildi.
29.05.2024Adana
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olay
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olayAdana’da bir kişi tartıştığı şahsı bayıltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarına bıraktı. Polislerin geldiğini gören şahıs, motosiklete binip kaçtı.
7.05.2024Adana
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyor
Taş Kağıt Makas'ta yeni bölüm! Umut, Fecir'i kurtarmaya çalışıyorKadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' dokuzuncu bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
1.05.2024Magazin
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!
Bayram alışverişinden çıkan annenin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kızlarına bayramlık almaya giden anne Tuba Çival’in ölümüne, kızları M.Ç. ile R.Ç.'nin yaralanmasına neden olan sürücü Recep Öztok tutuklandı. Gözaltına alınan Öztok, kendisine "Aşırı hızlı gidiyordu, suçlu bu adam" diyenlere ağlayarak,"Sayaç mı var sende, söylesene bana" dedi.
3.04.2024Gündem
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptı
Kızlarına bayramlık almaya giden anneye yaya geçidinde otomobil çarptıBursa'da yaya geçidinde otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Tuba Çival'in (39), aynı kazada yaralanan kızları M.Ç. (7) ile R.Ç.'ye (14) bayramlık kıyafet almak için alışverişe çıktığı öğrenildi.
2.04.2024Gündem
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldi
Omar Colley ve Ali Sowe ölümden döndü! Gambiya Milli Takım uçağında korku dolu anlar: Beşiktaş'tan açıklama geldiSüper Lig'de oynayan iki yıldız oyuncu ölümden döndü. Afrika Uluslar Kupası için Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken Omar Colley ve Ali Sowe adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi.
11.01.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldık
Beşiktaş'ın yıldızı ölümden döndü! Havada korkunç olay; bütün uçak uyuyakaldıkSüper Lig'in iki yıldızı, Gambiya ile Fildişi Sahili'ne giderken adeta ölümden döndü. Uçakta birçok futbolcu baygınlık geçirdi. İşte o anlar...
11.01.2024Beşiktaş
2 yaşındaki bebeğe istismarda bulunup ölümüne neden olmuştu! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
2 yaşındaki bebeğe istismarda bulunup ölümüne neden olmuştu! Mahkemenin verdiği ceza belli olduZonguldak'ta Nisanur Ö. (2) adlı bebeğe cinsel istismarda bulunup, havaya atıp, tokatlayarak ölümüne neden olmakla suçlanan Furkan Sevinç (25), ağırlaştırılmış müebbet ile 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
25.12.2023Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulunduKocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyleyen sanık, maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023Gündem
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleri
Yerli malı şiirleri! 2, 3, 4 kıtalık uzun kısa seçenekli yerli malı haftası ile ilgili şiirler ve 1. 2. 3. 4. Sınıf yerli malı haftası şiirleriYerli Malı Haftası şiirleri için araştırmalar devam ediyor. Her sene 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye'de tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası devam ediyor. İşte en güzel 2, 3, 4, 5, 6 kıtalık Yerli Malı Haftası şiirleri…
12.12.2023Gündem
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındıŞanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan ise 6 milyon TL çıktı. Geline takılmak için korumalar eşliğinde sahneye getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takılar takıldı.
10.12.2023Gündem
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı Maske takarak tartıştıkları adama işkence yaparak dehşeti yaşatan sanıkların cezası belli oldu. Bursa'da meydana gelen olayda, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapıp o anları görüntüleyen oto kiralama şirketi sahibi tutuklu sanıklar Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ile tutuksuz sanıklar Yunus Emre Koşar (35) ve Muzaffer Veyisoğlu'nun (21) yargılamasında karar çıktı. Mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü 4 sanığa ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’, ‘yaralama’ ve ‘yağma’ suçlarından 6 yıl 8 ay ile 10 yıl arasında hapis cezaları verdi.
25.10.2023Gündem
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabus
Herkes bağırdı ama işe yaramadı! Otobüs şoförü bayıldı sonrası kabusİstanbul Bağcılar'da seyir halindeyken şoförün baygınlık geçirmesi sonrası bir otobüs, 5 araca çarptı. Otobüs sürücüsü ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Görgü tanığı, 'İbrahim Toprak, “Arkadaş arabanın içinde bayılmıştı. Ayağa kalkınca da otobüsün içinde yere düştü. ' şeklinde konuştu.
18.10.2023Yaşam
Denize atıp boğulmasını izlemişti! Korkunç olayda kan donduran detaylar
Denize atıp boğulmasını izlemişti! Korkunç olayda kan donduran detaylarEminönü’nde deniz kenarında oturan Ahmet Uzun’a yumruk atıp bayılttıktan sonra bacaklarından sürükleyerek denize atıp boğulmasını izleyen, birkaç saat sonra da olay yerine dönüp Uzun’un cesedinin çıkarılışını izlerken yakalanan Serdal Akar hakkında karar açıklandı.
28.09.2023Yaşam
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdiCumhuriyet Hak Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililer ile Milletvekili Burcu Köksal arasında gerginlik yaşanırken, gerginliğe dayanamayarak bayılan Köksal’a sağlık görevlileri müdahale etti.
13.09.2023Gündem
İstanbul'da sokakta vahşet! Genç kızın yüzüne taşla vurdular, arkadaşının kulağını kestiler
İstanbul'da sokakta vahşet! Genç kızın yüzüne taşla vurdular, arkadaşının kulağını kestilerSultangazi'de iddiaya göre arkadaşıyla birlikte okuldan kitaplarını almaya giden 10. sınıf öğrencisi genç kız, kendisini rahatsız eden grubun saldırısına uğradı. Yüzüne kaldırım taşı atılması sonucu kızın dişleri kırılırken, durumu fark edip yardıma gelen arkadaşı ise darp edilerek kulağı kesildi.
10.09.2023Yaşam
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktıBursa'da, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapan, oto kiralama şirketi sahibi Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ve olaya karışan Yunus Emre K. (35) ile birlikte yargılanan Muzaffer Veyisoğlu (21), mahkemede suçlamaları reddetti. Olay sırasında yaşananları kayda alan Veyisoğlu, "Ben, iş yerinde stajiyer olarak çalışıyorum. Sesleri duyunca korktum. Görüntüleri ise, 'Olay ile ilgim olmadığını kanıtlamak için' çektim. Üniversite öğrencisiyim. Cezaevinde kaldığım süre içinde sınavlara giremedim. Mağdurum" dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, Veyisoğlu'nun tahliyesine, Karalar ve Uçar'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
6.09.2023Yaşam
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştı
İETT otobüsünde yolcuları 'bayıltan' kavga! Herkes acı içinde kaçıştıİstanbul Kadıköy'de yaşanan trafikteki kavga 'bu kadarına da pes' dedirtti. Otobüs şoförü ile tartışan otomobil sürücüsü biber gazı kullanınca olanlar oldu. İETT otobüs şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
28.08.2023Yaşam
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu'
Aşırı su içen kadının sonu korkunç oldu! ‘Ne kadar içerse içsin susuzluğu geçmiyordu'Aile tatilinin son gününde rahatsızlanan 35 yaşındaki ABD'li kadın ne kadar su içerse içsin susuzluğunun geçmediğini belirterek litrelerce su içti. Tatil dönüşü evinde bayılan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doktorlar ölüm sebebinin ' su zehirlenmesi' olduğunu açıkladı.
4.08.2023Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bayıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.