Tüm markaların sigara fiyatları 2022! En ucuz sigara ne kadar oldu? Kent, Winston, Camel, Monte Carlo güncel sigara fiyatları ve sigara zammı!
Tüm markaların sigara fiyatları 2022! En ucuz sigara ne kadar oldu? Kent, Winston, Camel, Monte Carlo güncel sigara fiyatları ve sigara zammı!Sigara fiyatları Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'ne (Yİ-ÜFE) göre güncellenen ilgili ÖTV listesinin, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yayımlanmasının ardından sigara zammı ile gündeme geldi. Alkollü içecek ve sigarada ÖTV yüzde 47.4 oranında arttı. Bu da BAT, JTI, Philip Morris, TT gruplarının fiyat listelerini güncellemesine neden oldu. Sigara kullanıcıları 2022 sigara zammı sonrası, içtikleri sigaralara zam gelip gelmediğini sorgulamaya başlarken güncel sigara fiyatları araştırmasına da başladı. Peki, Sigara zammı ne kadar oldu? Sigara zammı sonrası en ucuz sigara hangisi, kaç TL? İşe sigara fiyatları 2022…
5.01.2022Gündem
BAT Kovid-19 aday aşısında insan testlerine başlıyor
BAT Kovid-19 aday aşısında insan testlerine başlıyorTütün bitkisinden geliştirilen ve oda sıcaklığında saklanabilecek aday aşıda insan testlerine başlanıyor. Tüm fazlar tamamlandığında şirket, haftada 3 milyon doza varan aşıyı kar amacı olmadan üretime başlayacak.
Artık bilgisayar fareleri uçuyor!
Artık bilgisayar fareleri uçuyor!Havada kalan fare ne amaçla üretildi?