Başbakanlık Binasi

Başbakanlık Binasi

Son dakika başbakanlık binasi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakanlık binasi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakanlık binasi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakanlık Binasi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakanlık binasi gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 başbakanlık binasi haberi bulunmuştur. Tüm başbakanlık binasi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere'de büyük kriz! Toplantıya alınmadılar...
İngiltere'de büyük kriz! Toplantıya alınmadılar...İngiltere'de hükümetin, Avrupa Birliği (AB) ile ilişkiler konusundaki bilgilendirme toplantısına bazı muhabirleri almaması tepkiye yol açtı.
3.02.2020Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakanı Mahathir'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Malezya Başbakanı Mahathir'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed'i kabul etti.
18.12.2019Siyaset
Mısırlı liberal muhalife 15 yıl hapis cezası
Mısırlı liberal muhalife 15 yıl hapis cezasıMahkeme, muhalif liberal aktivist Ahmed Duma'nın 15 yıl hapsine karar verdi.
9.01.2019Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Neue  Wache Anıtı ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Neue Wache Anıtı ziyaret ettiTürkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in davetlisi olarak geldiği Berlin'de Neue Wache Anıtı'na ziyarette bulundu.
28.09.2018Gündem
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyareti
7 yıl aradan sonra ilk devlet ziyaretiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in daveti üzerine “ilk devlet ziyareti” için Berlin’e gitti. En son eski cumhurbaşkanı Gül, 2001’de Almanya’ya devlet ziyareti yapmıştı
27.09.2018Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'daCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük resmi ziyarette bulunacağı Almanya'ya ulaştı.
27.09.2018Siyaset
Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi
Eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildiKızılay'da bulunan eski başbakanlık binası, Adalet Bakanlığına tahsis edildi. Bakanlığın çeşitli birimleri bu binaya taşınacak, ayrıca tarihi anlara şahitlik eden başbakanlık makam katı da müze olarak korunacak.
8.08.2018Gündem
Fransa'da grevler devam ediyor! Paris'te hayat durdu
Fransa'da grevler devam ediyor! Paris'te hayat durduFransa'da demiryolu çalışanlarının grevi nedeniyle Paris ve çevresinde tren seferlerinin yarısının iptal edildiği açıklandı.
3.05.2018Dünya
Türkiye ile Vietnam arasında 3 anlaşma imzalandı
Türkiye ile Vietnam arasında 3 anlaşma imzalandıTürkiye ile Vietnam arasında ekonomi, gümrük ve standartlar alanında 3 anlaşma imzalandı
23.08.2017Ekonomi
Dışişleri'nden sert açıklama: Şiddetle kınıyoruz
Dışişleri'nden sert açıklama: Şiddetle kınıyoruzDışişleri Bakanlığı'ndan Almanya'ya verilen notayla ilgili açıklama...
29.09.2021Gündem
Türkiye'den Almanya'ya nota!
Türkiye'den Almanya'ya nota!Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği, Almanya'daki Federal Başbakanlık binası önünde Phlipp Ruch adlı sanatçı tarafından yapılan provokatif eyleme tepki göstererek, acil kodlu bir notayı Alman Dışişleri Bakanlığına iletti.
29.09.2021Gündem
İsrail'in yasa dışı yerleşim birimlerine İngiltere'den tepki!
İsrail'in yasa dışı yerleşim birimlerine İngiltere'den tepki!İngiltere, İsrail'in Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 3 bin yeni konut inşa edilmesi kararını kınadı.
17.06.2021Dünya
May görmezden geliyor! 2 milyona yaklaştı!
May görmezden geliyor! 2 milyona yaklaştı!İngiltere'de ABD Başkanı Trump'ın ülkeye ziyaretinin iptal edilmesi için başlatılan kampanyada imza sayısı 2 milyona yaklaştı. Fakat İngiltere Başbakanı May'in, ziyareti iptal etmeyi planlamadığı bildirildi
17.06.2021Dünya
Gazze'deki elektrik kesintileri protesto edildi
Gazze'deki elektrik kesintileri protesto edildiGazze'de sık sık yaşanan elektrik kesintilerine çözüm bulunması talebiyle onlarca Filistinli kadının katıldığı bir gösteri düzenlendi.
10.01.2017Dünya
"Uber’e korsan cezası kesin"
"Uber’e korsan cezası kesin"Dünya genelinde protestolara maruz kalan Uber, geçen hafta İstanbul’da bir aracına ceza kesilmesi ile yeniden gündeme geldi. Taksicilerin rahatsız olduğu Uber’in İstanbul’da 2000 kayıtlı aracı bulunuyor ve sayı her geçen gün artıyor
27.12.2016Ekonomi
Cezaevinde ölen aktivist için mum yaktılar!
Cezaevinde ölen aktivist için mum yaktılar!Cezaevinde ölen aktivist için Priştine'de başbakanlık binası önününde mum yaktılar
17.06.2021Dünya
Ürdün'de "İsrail doğalgazı" protestosu
Ürdün'de "İsrail doğalgazı" protestosuÜrdün'ün başkenti Amman'da, İsrail ile imzalanan doğalgaz anlaşması protesto edildi.
4.11.2016Dünya
Kosova'da göstericiler başbakanlığa giriş çıkışları kapattı
Kosova'da göstericiler başbakanlığa giriş çıkışları kapattıKosova’da geçtiğimiz günlerde patlak veren telekulak skandalı ve yolsuzluklara karşı mücadele protestoları Kosova başkenti Priştine’de sürüyor. Öğlen satlerinde düzenlenen protestolara katılan binlerce kişi, başbakanlık binası önünde yolsuzluklar için Kosova’nın en üst düzey yetkililerini kınarken, polis yoğun güvenlik önlemi aldı.
17.06.2021Dünya
AB Bakanı Ömer Çelik: Hodri meydan, bekliyoruz
AB Bakanı Ömer Çelik: Hodri meydan, bekliyoruzAdana'daki Demokrasi ve Milli İradeye Destek mitinginde konuşan Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, FETÖ/PDY mensuplarının suiskast düzenleyeceği iddialarına değinerek, "Bütün parlamento, bakanlar, bakanlıklardaki görevlerinin başında, işte ben de burada, bu meydandayım, hodri meydan bekliyoruz. Buyrun gelin" dedi
29.09.2021Gündem
İki muhalefet partisi seçim öncesi koalisyon anlaşmasını imzaladı
İki muhalefet partisi seçim öncesi koalisyon anlaşmasını imzaladıKosova’da uzun süredir protestolar düzenleyen ve hükümeti eleştiren Kosova’nın Geleceği İçin İttifakı Partisi (AAK) Başkanı Ramuş Haradinay ve NİSMA Parti Başkanı Fatmir Limay, seçim öncesi koalisyon anlaşmasını imzaladılar.
19.04.2016Dünya
İngiltere Dışişleri Bakanlığı 'fare avcısı' bir kediyi kadroya aldı
İngiltere Dışişleri Bakanlığı 'fare avcısı' bir kediyi kadroya aldıİngiltere Dışişleri Bakanlığı, Londra'daki binasında 'farelere savaş açması' için bir kediyi kadrosuna dâhil etti.
13.04.2016Dünya
İngiltere'de protestocular Başbakanlığı kuşattı
İngiltere'de protestocular Başbakanlığı kuşattıOffshore hesapları olduğunu kabul eden İngiltere Başbakanı Cameron için binlerce insan istifa talebiyle protesto gösterisi düzenledi
9.04.2016Dünya
Terör örgütünden şok tehdit! Hedefte Başbakanlık binası var
Terör örgütünden şok tehdit! Hedefte Başbakanlık binası varIŞİD terör örgütünden Almanya’ya saldırı tehdidi geldi. Brüksel saldırılarının ardından sıranın Almanya’da olduğu yönünde sözlü mesajlar gönderen IŞİD, bu kez Twitter üzerinden fotoğraf paylaşarak Almanya’yı terör eylemi yapmakla tehdit etti. Paylaşılan fotoğraflarda hedefler arasında Almanya’nın Köln/Bonn Havalimanı ve Berlin’deki Başbakanlık binası gösteriliyor.
30.03.2016Dünya
Kosova karıştı! Başbakanlık binası ateşe verildi
Kosova karıştı! Başbakanlık binası ateşe verildiKosova'nın muhalefet partilerinin başkent Priştine'de düzenlediği hükümet karşıtı protesto olaylı geçti
9.01.2016Dünya
Merkel'in ofisinde bomba alarmı
Merkel'in ofisinde bomba alarmıAlmanya’da başbakanlık ofisinde şüpheli paket alarmı verildi. Bu sabah gönderilen bir paket nedeniyle binaya giriş-çıkışı durduran polis, şüphelenilen paketi inceliyor. Federal polisten yapılan açıklamada “Şüpheli bir paketi inceliyoruz” denildi ancak ayrıntı verilmedi
6.01.2016Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başbakanlık Binasi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakanlık binasi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.