Kar yağışı sonrası İstanbul barajlar doluluk oranı ne oldu? İşte İstanbul’da barajlarda son durum!
Kar yağışı sonrası İstanbul barajlar doluluk oranı ne oldu? İşte İstanbul’da barajlarda son durum!İstanbul’da geçtiğimiz hafta Perşembe gününden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı sonrasında İstanbul2da barajlardaki son durum merak ediliyor. Barajlarda doluluk oranları arttı. Doluluk oranları yüzde 84,29'a ulaştı. Peki, Kar yağışı sonrası İstanbul barajlar doluluk oranı ne oldu? Barajlar doldu mu? İşte İstanbul’da barajlarda son durum!
14.03.2022Gündem
İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı ne oldu? İşte Kar yağışı sonrası barajlardaki son durum!
İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı ne oldu? İşte Kar yağışı sonrası barajlardaki son durum!İstanbul'da kar yağışı sonrası barajlardaki doluluk oranı merak ediliyor. Cuma gününden itibaren İstanbul'da devam eden kar, barajlardaki doluluk oranını da etkiledi. Karların erimesiyle birlikte barajlardaki su seviyenin de artması bekleniyor. Peki, İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı ne oldu? Kar yağışı barajları nasıl etkiledi? İşte Kar yağışı sonrası barajlardaki son durum!
25.01.2022Gündem
Barajlarda ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 ve açıklanan son veriler!
Barajlarda ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 ve açıklanan son veriler!İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı yükseldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerine göre kente su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 64,06 olarak ölçüldü. Barajlardaki doluluk oranı geçen yıl aynı tarihte ölçülen yüzde 64,17'yi geride bıraktı. Bu hafta etkili olacak yağışlı sistemin ardından doluluk oranlarındaki artışın süreceği tahmin ediliyor. Peki, Barajlarda ne kadar su var? İstanbul barajlarında ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 kaç oldu? İSKİ baraj doluluk oranları 2021!
22.03.2021Gündem
Barajlar doldu mu? Barajlarda doluluk oranı ne? İSKİ açıkladı!
Barajlar doldu mu? Barajlarda doluluk oranı ne? İSKİ açıkladı!İstanbul'da cuma gününden beri devam eden kar yağışı barajlardaki su seviyesini artırdı. İstanbul'a su sağlayan barajların yükseldi. Yani son yağışlarla barajlardaki su miktarı arttı. Yağan karların da erimesiyle ilerleyen günlerde su seviyesinin daha da yükselmesi bekleniyor. Peki, Barajlar doldu mu? Barajların doluluk oranı ne kadar arttı? İşte İSKİ barajlar doluluk oranı 2021!
18.02.2021Gündem