Ayşenur Ezgi Eygi

Ayşenur Ezgi Eygi

Son dakika ayşenur ezgi eygi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşenur ezgi eygi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşenur ezgi eygi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşenur Ezgi Eygi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşenur ezgi eygi gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ayşenur ezgi eygi haberi bulunmuştur. Tüm ayşenur ezgi eygi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı: Uzak mesafeden öldürülmüş
Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı: Uzak mesafeden öldürülmüşBatı Şeria'da İsrail askerlerince katledilen Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu tamamlandı. Raporda Ayşenur'un uzak mesafeden yapılan atışla hedef alındığı belirlendi.
18.09.2024Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, İsrail'in dijital saldırısıyla ilgili olarak, "Eninde sonunda katliam şebekesi uluslararası kamuoyunda mahkemeye çıkacaklar" dedi.
17.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayşenur'un hesabını soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ayşenur'un hesabını soracağız!Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Denis Becirovic ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Srebrenitsa Soykırımı'nın failleri uluslararası mahkemelerde nasıl hüküm giydilerse, Gazze'de yaşananların failleri de uluslararası hukuk karşısında hesap vereceklerdir. 41 bini aşkın Gazzeli kardeşlerimizle birlikte İsrail işgal güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi evladımızın da hesabını adalet önünde mutlaka verecektir, hesabını da mutlaka soracağız" ifadelerini kullandı.
14.09.2024Gündem
İsrail askerlerinin öldürdüğü Ayşenur Ezgi Eygi'ye son veda: Zalimler hesabını verecek
İsrail askerlerinin öldürdüğü Ayşenur Ezgi Eygi'ye son veda: Zalimler hesabını verecekİşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen 26 yaşındaki Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenazesi dün Türkiye'ye getirildi. Eygi, bugün Aydın'ın Didim ilçesinde toprağa veriliyor. Cenaze töreninde konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Zalimler bunun hesabını uluslararası tüm mahkemelerde verecek" tepkisinde bulundu.
14.09.2024Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Ayşenur Ezgi Eygi'nin Aydın'daki baba evini ziyaret etti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Ayşenur Ezgi Eygi'nin Aydın'daki baba evini ziyaret ettiTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Şehit edilen her bir Filistinlinin kanı ne kadar mukaddesse Ayşenur Eygi'nin kanı o kadar mukaddestir, sonuna kadar takipçisi olacağız. Türk milleti olarak sonuna kadar bu işin takipçisiyiz. Devlet olarak sonuna kadar takipçisiyiz. Allah rahmet eylesin. Ayşenur Ezgi bizim için diğer bütün şehitler gibi ölümsüzdür.” dedi.
14.09.2024Gündem
Bakan Tunç'tan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Hakkını sonuna kadar koruyacağız
Bakan Tunç'tan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Hakkını sonuna kadar koruyacağızDenizli'de AK Parti Türkiye Buluşmaları toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin AK Parti döneminde değişen adalet sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi hakkında da konuşan Bakan Tunç, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız iç hukuktan kaynaklanan soruşturma yetkisini kullandı ve soruşturma başlattı. Elimizde deliller, görüntüler var. O saldırganların kendi ülkemizde de yargılanması ve uluslararası alanda yakalanması için soruşturmamızı başlattık” dedi.
13.09.2024Gündem
Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı İzmir'de törenle karşılandı
Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı İzmir'de törenle karşılandıİsrail askerlerinin Batı Şeria'da başından vurarak katlettiği Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin naaşı, İzmir Havalimanı’nda düzenlenen törenle karşılanıyor.
13.09.2024Gündem
Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu ortaya çıktı
Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu ortaya çıktıFilistin Adli Tıp Kurumunun Türk-ABD vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi için hazırladığı otopsi raporunda Eygi'yi başından hedef alan İsrail kurşununun "neredeyse düz bir çizgide soldan sağa doğru isabet ettiği" belirtildi.
13.09.2024Gündem
İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin dedesi: Cenazenin gelmesini bekliyoruz
İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin dedesi: Cenazenin gelmesini bekliyoruzBatı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin Muğla'nın Yatağan ilçesinde yaşayan dedesi evinde taziyeleri kabul etti.
12.09.2024Gündem
Bakan Tunç duyurdu: İsrail'in Ezgi'yi öldürmesine soruşturma
Bakan Tunç duyurdu: İsrail'in Ezgi'yi öldürmesine soruşturmaAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, İsrail'in Ayşenur Ezgi Eygi'yi öldürmesiyle ilgili soruşturma açıldığını açıkladı.
12.09.2024Gündem
Ayşenur'un ölümü üzerindeki sır perdesi aralanıyor! Washington Post görgü tanıkları ile görüştü, İsrail askerlerinin görüntülerini yayınladı
Ayşenur'un ölümü üzerindeki sır perdesi aralanıyor! Washington Post görgü tanıkları ile görüştü, İsrail askerlerinin görüntülerini yayınladıİsrail ordusunun, Nusayrat Mülteci Kampı'nda yerinden edilen sivillerin sığındığı, UNRWA'ya ait bir okula düzenlediği saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 18 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres Gazze'de yaşanılanların kabul edilemez olduğunu söyledi. Öte yandan ABD Kongre üyeleri Ayşenur Eygi'nin öldürülmesiyle ilgili bağımsız soruşturma çağrısında bulunurken, Washington Post gazetesi İsrail yalanını ortaya çıkardı.
12.09.2024Dünya
Biden yine İsrail'i korudu! Ayşenur Ezgi Eygi için kaza savunması
Biden yine İsrail'i korudu! Ayşenur Ezgi Eygi için kaza savunmasıABD Başkanı Joe Biden, İsrail askerlerince başından vurularak öldürülen Türk-Amerikan vatandaşı​​​​​​​ aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin ölümüyle ilgili, "Öyle gözüküyor ki bu bir kazaydı, (kurşun) yerden sekerek kaza ile onu vurmuş." açıklamasını yaptı.
10.09.2024Dünya
Bakan Fidan'dan 'Ayşenur Ezgi Eygi' açıklaması: Takipçisi olacağız
Bakan Fidan'dan 'Ayşenur Ezgi Eygi' açıklaması: Takipçisi olacağızDışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD ve Türk vatandaşı aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin İsrail askerlerince öldürülmesine ilişkin, "Bu olay, İsrail'in barıştan yana olanları dahi hedef aldığını açıkça göstermiştir. Bu cinayetin tabii ki hukuki açıdan da takipçisi olacağız." dedi.
10.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağızCumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine sona erdi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordumuzun disiplinine, insicamına ve itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız." dedi. Erdoğan, "Narin kızımızın canını alanlardan hesabını soracağız. Masum yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım." ifadeleriin kullandı.
9.09.2024Gündem
Dışişleri'nden 'Ayşenur Ezgi Eygi' açıklaması
Dışişleri'nden 'Ayşenur Ezgi Eygi' açıklamasıDışişleri Bakanlığı sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail askerleri tarafından Batı Şeria’da öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi’nin naaşının ailesine teslim edilmesi ve defni için gerekli çalışmaların devam ettiğini duyurdu.
8.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eygi'nin annesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eygi'nin annesine taziye telefonuCumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesi Rabia Birden Eygi ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
7.09.2024Gündem
Bakan Tunç'tan Engin Polat açıklaması: Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmiyor
Bakan Tunç'tan Engin Polat açıklaması: Tutuksuz yargılanması suçsuz olduğu anlamına gelmiyorKara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye kararına ilişkin Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıklamalarda bulundu. Tunç, "Yargı eninde sonunda en doğru kararı verir. Toplum vicdanını rahatlatır. Yargımıza güvenelim." dedi.
7.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Kendini bilmezler temizlenecekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda önemli mesajlar verdi. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen teğmenlerin yemin törenindeki resmi olmayan yeminine tepki gösteren Erdoğan "Bu kılıçları kime çekiyorsunuz? Gerekli araştırmalar yapılıyor bir kaç tane kendini bilmez temizlenecek. Bunların ordumuzun içinde barınması mümkün değil" dedi.
7.09.2024Gündem
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildi
Ayşenur Ezgi'nin ölümüne tepkiler çığ gibi! Otopsi raporu kanıtladı, 2 el ateş edildiİsrail askerleri Türk asıllı insan hakları aktivisti Ayşenur Ezgi Eygi'yi katletti. Eygi'nin öldürülmesi sonrası tepkiler çığ gibi geldi.
7.09.2024Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur  TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi için başsağlığı mesajı yayınladı. Kurtulmuş, "Netanyahu ve çetesi için sivil, genç, çocuk ayrımı yoktur, Filistinli ya da başka bir milletten olmanızın da önemi yoktur." ifadelerini kullandı.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili açıklama yaptı. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
6.09.2024Gündem
Türk asıllı ABD vatandaşı İsrail askerleri tarafından öldürüldü
Türk asıllı ABD vatandaşı İsrail askerleri tarafından öldürüldüİsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da gerçek mermiyle başından vurduğu 26 yaşındaki Ayşenur Ezgi Eygi isimli Türk aktivist hayatını kaybetti. Eygi'nin Nablus yakınlarındaki Beita kasabasında, haftalık yerleşim karşıtı yürüyüş yaparken vurulduğu öğrenildi.
6.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşenur ezgi eygi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.