Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştı
Sinan Ateş davasında 4. duruşma günü! Anne Saniye Ateş ifade verirken fenalaştıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın dördüncü celsesi başladı. Mahkeme başkanı, sanık Doğukan Çep'in, dünkü duruşmada tuvalet ihtiyacı için salondan çıkarıldığı sırada müşteki tarafına dönerek tehdit anlamına gelecek şekilde başını salladığının tespit edildiğini bildirerek, Çep'i uyardı. Davada "müşteki" sıfatıyla beyanda bulunan Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş, ifade verirken fenalaştı.
4.07.2024Gündem
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyudu
Ayşe Ateş, Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını anlattı: Kızlarım uzun zaman sonra ilk kez dün gece rahat uyuduAnkara'da cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklama geldi.
12.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'i kabul etti.
11.06.2024Gündem
Bir ay geçmedi öldü!
Bir ay geçmedi öldü!TV’deki programdan etkilenip bu kararı almıştı
7.01.2013Yaşam