Son dakika aşk-ı memnu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk-ı memnu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk-ı memnu haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk-ı memnu gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 aşk-ı memnu haberi bulunmuştur. Tüm aşk-ı memnu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin tercihi yine Kanal DTürkiye, mayıs ayında da Kanal D’yi tercih etti. Total, 20+ ABC1 hedef kitlede prime time birinciliğini kimselere kaptırmayan Kanal D, bu unvanını mayısta da sürdürdü.
Efsane dizi Aşk-ı Memnu yeniden ekranda! Aşk-ı Memnu başlıyorKanal D’nin Türk televizyonlarının en sevilen yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu, tekrar bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre’nin yer aldığı Aşk-ı Memnu, izleyicilere aşk ve entrika hikâyesi sunuyor. Final bölümüyle “Türk dizi tarihinin en yüksek izlenme oranına sahip” yapımları arasında yer alan dizi, Kanal D’nin unutulmazları arasında…
Hazal Kaya ameliyat oldu! 'Nihayet ağrısız bir hayatım olacak'Aşk-ı Memnu dizisiyle kariyerinde büyük çıkış yakalayan Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ameliyat olduğunu duyurdu. Ünlü isim, 'Nihayet ağrısız bir hayatım olacak' dedi.
Batuhan Karacakaya yeni ilişkisini ilan etti! İlk kare geldiAşk-ı Memnu ve Survivor ile adını geniş bir kitleye duyuran Batuhan Karacakaya yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, yeni sevgilisiyle ilk fotoğrafını yayınlayarak aşkını ilan etti.
Timur Savcı'dan yıllar sonra Kavak Yelleri itirafı: Samimi diziydi, mihenk taşı olduYapımcı Timur Savcı, Kanal D’nin kült dizilerinden ‘Kavak Yelleri’nin Türkiye’nin bugüne kadarki en samimi gençlik dizisi olduğunu açıkladı: “O gerçeklik ve samimiyet duygusuyla, seyircide kalıcı yere sahip fenomen bir gençlik dizisi oldu. Kendi kariyerimde mihenk taşı olarak da görüyorum.”
Ünlü oyuncu Hazal Kaya Password’e konuk oluyor! 'Çok hırslandım! kazanacağım'Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimî yarışmacı olduğu Password, bu hafta ünlü oyuncu Hazal Kaya’yı ağırlıyor. Enis ve Hazal’ın kıyasıya mücadele edeceği, rekabetin ve hırsın doruğa çıkacağı Password, bu cuma günü yeni bölümüyle Kanal D’de yayınlanacak.
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk olduİnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Kanal D’nin Youtube içeriği Oyuncu’nun bu haftaki konuğu oldu. İnci Taneleri’nin başarısında senaryosunun büyük bir etken olduğunu kaydeden Duyal, “Uzun zamandır böyle adım adım, cümle cümle okuduğum bir senaryo yoktu.” dedi.
Yasin Obuz, Aşk-ı Memnu sahnesiyle Batuhan Karacakaya'yı tiye aldıGeçtiğimiz hafta canlı yayında Ogeday Girişken, Survivor All Star 2024 sezonunun şampiyonu oldu ve kupanın sahibi oldu. Finali göremeyen yarışmacılardan Yasin Obuz, kupa için mücadele eden fakat final parkuruna çıkamayan Batuhan Karacakaya'yı sosyal medya hesabından tiye aldı.
'Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil entübe edildi!Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu'da (2008-2010) hayat verdiği 'Şayeste' rolüyle hafızalarda yer eden Fatma Karanfil'den üzücü haber geldi. Kanser tedavisi gören 72 yaşındaki oyuncunun, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
Ali Atay ile Hazal Kaya çifti imajını değiştirdi! 'Bir anlık cinnet diyelim'Kanal D ekranlarında 2008 - 2010 yılları arasında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirmişti. Hazal Kaya ile eşi Ali Atay, radikal kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
Nebahat Çehre hastaneye kaldırıldı! Menajeri bilgi verdiAşk-ı Memnu'da canlandırdığı Firdevs Hanım karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Nebahat Çehre, evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin menajeri Serkan Kaya'dan açıklama geldi.
Hande Ataizi ve genç sevgilisi ilgi odağı oldu'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminde 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, geçtiğimiz gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştıAşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
Aşk-I Memnu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk-ı memnu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.