Arsa Satışı

Arsa Satışı

Son dakika arsa satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsa satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsa satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsa Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsa satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 618 arsa satışı haberi bulunmuştur. Tüm arsa satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak? TOKİ 32 ilde 173 arsa açık artırma satışı saat kaçta, nerede?
TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak? TOKİ 32 ilde 173 arsa açık artırma satışı saat kaçta, nerede?Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 ilde toplam 173 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa sunuyor. TOKİ SATIŞI: TOKİ arsa satışı ne zaman yapılacak? TOKİ 32 ilde 173 arsa açık artırma satışı saat kaçta, nerede?
22.08.2024Ekonomi
51 ilde ucuz fiyatlı arsa satışı başlıyor! Yüzde 20 indirimli, 24 ay vade...
51 ilde ucuz fiyatlı arsa satışı başlıyor! Yüzde 20 indirimli, 24 ay vade...İstanbul, Ankara, Samsun, Malatya, Mardin ve Şanlıurfa birçok ilde ucuz fiyatlı arsa satışı başlıyor. Yüzde 20 indirim avantajı ve 24 ay vade ile satış yapılacak. 51 ilin merkezi noktalarındaki 865 arsanın detaylarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı. İşte detaylar...
21.06.2024Ekonomi
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleriArsa almak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere 50 ilde arsa satışı yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülecek olan süreçte vatandaşlar kolay ödeme imkanları ile arsa sahibi olabilecek. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları..
17.04.2024Ekonomi
47 ilde ucuz arsa satışı başlıyor! Bakanlık açıkladı, yüzde 25 peşin, 24 ay vade fırsatı
47 ilde ucuz arsa satışı başlıyor! Bakanlık açıkladı, yüzde 25 peşin, 24 ay vade fırsatıAnkara, İstanbul dahil 47 ilde harekete geçildi. Bakanlık resmen açıkladı. Ucuz arsa satışı başlıyor. Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelindeki 47 ilde, 826 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkarıyor. İşte detaylar...
13.04.2024Ekonomi
Uygun fiyatlı arsa satışı başladı! 48 ilde 1.140 uygun fiyatlı arsa
Uygun fiyatlı arsa satışı başladı! 48 ilde 1.140 uygun fiyatlı arsaKentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı yapacak. 48 ilde 1.140 arsayı ödeme kolaylıklarıyla satışa sunan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, başvuruların başladığını duyurdu. Peki Kentsel Dönüşüm Başkanlığı hangi illerde arsa satışı yapacak? Gerekli şartlar neler? Arsa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...
6.04.2024Ekonomi
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandı
Sahte arsa ilanları ile 65 kişiyi dolandırdılar! 12 şüpheliden 7'si tutuklandıSakarya merkezli 4 ilde sahte arsa ilanları ile kapora toplayıp, 65 kişinin 3 milyon 200 bin TL'sini dolandıran 12 şüpheliden 7'si tutuklandı.
7.03.2024Gündem
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz!
Arsa satışında bu fiyat görülmedi; KDV ve peşinat yok! 2500 TL teminatla arsa sagibi olabilirsiniz!Milli Emlak tarafından sunulan fırsat dolu arsa satışında rakamlar inanılmaz! KDV ve peşinat ödemeden arsa sahibi olabilme şansınız var. İlk kez arsa alacaklara tam bir yatırım fırsatı sunuyor.
18.02.2024Ekonomi
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır?Miras ya da büyük satıştan kar elde etmek üzerine rüyada altın bileklik görmek yorumlanır. Genel çerçevede rüya sahibi için maddi açıdan iyi bir noktaya gelmek biçiminde ifade edilmektedir. Kısmetin açılacağı, iş ya da özel hayatında istediklerini elde edeceği üzerine rivayet edilir.
8.01.2024Eğitim
44 ilde arsa satışı | KDV’de muaf arsa satışı hangi illerde, 21 22 23 Kasım TOKİ arsa satışı başvurusu nasıl yapılır? Arsa satışı TOKİ şartları ve TOKİ arsa satışı yapılacak iller
44 ilde arsa satışı | KDV’de muaf arsa satışı hangi illerde, 21 22 23 Kasım TOKİ arsa satışı başvurusu nasıl yapılır? Arsa satışı TOKİ şartları ve TOKİ arsa satışı yapılacak illerTOKİ arsa satışı ile ilgili detaylar yoğun bir şekilde araştırılıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 44 ilde gerçekleştirilecek vergisiz arsa satışları İstanbul, Çanakkale, Antalya, Kırşehir, Kocaeli, Mersin, Sakarya ve Mardin gibi illerde olacak. Satışa sunulacak 622 muhtelif arsa için başvuru tarihleri ve şartları belli oldu. Peki, KDV’de muaf arsa satışı hangi illerde, 21 22 23 Kasım TOKİ arsa satışı başvurusu nasıl yapılır? 44 ilde arsa satışı yapılacak iller ve arsa satışı TOKİ şartları…
14.11.2023Ekonomi
Arsa almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu, satışa çıkıyor
Arsa almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık duyurdu, satışa çıkıyorAntalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz tarihinde açık artırma ile satışa sunuluyor.
22.07.2023Ekonomi
TOKİ yeni fırsatı duyurdu: 28 şehirde yüzlerce arsa satışa çıkıyor!
TOKİ yeni fırsatı duyurdu: 28 şehirde yüzlerce arsa satışa çıkıyor!İhtiyaç sahiplerine sunduğu fırsatlarla üretime devam eden ve özellikle depremden etkilenmeyen binalarıyla dikkat çeken kamu kurumu TOKİ yeni fırsatı açıkladı. Aralarında İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin olduğu 28 ilde yüzlerce arsa satışa çıkarıldı.
2.07.2023Gündem
TOKİ 28 ilde 503 arsayı açık artırma ile satacak
TOKİ 28 ilde 503 arsayı açık artırma ile satacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 28 ildeki 503 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor.
27.06.2023Ekonomi
TOKİ arsa başvurusu kabul edilmeyenler belli oldu! Müstakil ve müşterek TOKİ arsa başvurusu olumsuz sonuçlananlar isim listesi
TOKİ arsa başvurusu kabul edilmeyenler belli oldu! Müstakil ve müşterek TOKİ arsa başvurusu olumsuz sonuçlananlar isim listesiTOKİ arsa başvurusu olumsuz sonuçlananlar belli oldu. İlk evim arsa başvuruları 15 Kasım 2022'de alındı. TOKİ arsa kura sonuçları merakla beklenirken beklenen açıklama geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, arsa başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesini paylaştı. Arsa başvuru şartlarına ve satın alma taahhütnamesine uymayanların başvuruları reddedildi. İşte TOKİ müşterek ve müstakil arsa başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesi...
31.01.2023Ekonomi
Abisinin evini bastı! Yengesini, arkadaşını öldürdü, gerçek ortaya çıktı
Abisinin evini bastı! Yengesini, arkadaşını öldürdü, gerçek ortaya çıktıGece yarısı korkunç olay. Abisinin evine baskın yapan kardeş dehşet saçtı. Başakşehir’de abisinin evini basan şahıs, hamile yengesini silahla vurarak öldürdü. Hırsını alamayan kardeş sonra tartıştığı arkadaşını da öldürdü. İşte haberin detayları...
11.01.2023Yaşam
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022Ekonomi
Müşterek arsa ne demek, ne anlama geliyor? TOKİ Müşterek ve müstakil arsa nedir, farkları nelerdir, başvuru şartları nelerdir?
Müşterek arsa ne demek, ne anlama geliyor? TOKİ Müşterek ve müstakil arsa nedir, farkları nelerdir, başvuru şartları nelerdir?TOKİ arsa başvuruları 10 Ekim Pazartesi günü başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleştirilen ilk arsam ve ilk işyerim projesinden yararlanmak isteyenler arsaların başvuru şartlarında geçen müşterek arsanın ne olduğunu sorgulamaya başladı. Peki, Müşterek arsa ne demek, ne anlama geliyor? TOKİ Müşterek ve müstakil arsa nedir, farkları nelerdir, başvuru şartları nelerdir?
11.10.2022Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde arsa ve iş yeri başvuruları başladı
Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde arsa ve iş yeri başvuruları başladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa projesi çerçevesinde arsa ve iş yerlerine başvurular bugün başladı.
10.10.2022Ekonomi
Nüve ne demek, nüve inşaat nedir? İnşaatta nüve kısmı ne anlama geliyor?
Nüve ne demek, nüve inşaat nedir? İnşaatta nüve kısmı ne anlama geliyor? TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 100 bin arsa satışı da yapılacak. Arsa tahsis edilecek kimselerin, kendisinin veya eşinin veya ergin olmayan çocuğunun herhangi bir belediye sınırı içinde ev yapmaya müsait arsaya veya herhangi bir yerde bir ev veya apartmanın ayrı bir dairesine karşılık olan arsa payına sahip olmaması şarttır. TOKİ arsa başvurularında Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması şartı da isteniyor. Peki, Nüve ne demek, nüve inşaat nedir? İnşaatın nüve kısmı ne anlama geliyor?
10.10.2022Gündem
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022Ekonomi
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak!
TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir? TOKİ 26 ilde açık artırma ile arsa satacak!Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 26 ildeki 365 arsayı açık artırmayla satışa çıkardı. Arsalara, yüzde 25 peşinat 36, 48 ve 60 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ açık artırma arsa satışı nasıl olacak, TOKİ açık artırma nedir?
27.09.2022Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022Ekonomi
TOKİ’den ev almak caiz mi? TOKİ hakkında Diyanet fetvası var mı?
TOKİ’den ev almak caiz mi? TOKİ hakkında Diyanet fetvası var mı?TOKİ’den evde almak caiz mi? Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek sosyal konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 31 Ekim’de sona erecek. Dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat olan proje kapsamında 250 bin konut ve 100 bin arsa satışı yapılacak. Başvurulara ilişkin detaylar sorgulanırken vatandaşlar “TOKİ’den ev almak caiz mi?” sorusuna da yanıt verdi. İşte Diyanet’in TOKİ’den ev alma konusunda daha önce yaptığı açıklama…
16.09.2022Gündem
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi hakkında detayları duyurmasının ardından TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde başvurular kademeli olarak başladı. Bakan Murat Kurum başvuru sayısını açıkladı.
14.09.2022Ekonomi
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı!
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı!TOKİ ucuz konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ’nin 81 ile yapacağı 250 bin konut ile iş yeri ve arsalara ilişkin detaylar belli oldu. TOKİ aracılığıyla inşa edilecek konutlara, proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı, kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmayan, daha önce TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek. Sosyal konutlar için bir haneden tek başvuru alınabilecek. Söz konusu şartların belli olmasının ardından “TOKİ velayeti altında ne demek?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.09.2022Gündem
Çevre Şehircilik Bakanlığı arsa satışı! TOKİ arsa satışı şartları nelerdir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ arsa satışı başvurusu nasıl yapılır, açık artırma ne zaman?
Çevre Şehircilik Bakanlığı arsa satışı! TOKİ arsa satışı şartları nelerdir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ arsa satışı başvurusu nasıl yapılır, açık artırma ne zaman?Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 40 ilde 499 arsa açık artırmayla satışa sunulacak. 499 arsa satışı 40 ilde çevrim içi açık artırmayla yapılacak. Arsaların ödemesi yüzde 25 peşin, yıllık yüzde 9 fark, 24 ay vadeyle yapılacak. Peki, TOKİ arsa satışı şartları nelerdir, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı TOKİ arsa satışı başvurusu nasıl yapılır? İşte Çevre Şehircilik Bakanlığı arsa satışı…
13.09.2022Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arsa Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsa satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.