Araban

Araban

Son dakika Araban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Araban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Araban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araban gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 araban haberi bulunmuştur. Tüm araban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te Araban Çukobirlik, 2024 yılı pamuk fiyatını açıkladı
Gaziantep'te Araban Çukobirlik, 2024 yılı pamuk fiyatını açıkladıGaziantep’in Araban İlçe Ziraat Odası, Sarımsak Üreticileri Birliği ve Çukobirlik Başkanı Hasan Altun, Çukobirlik Tarım Satış Kooperatifler Birliği’nin 2024 yılı pamuk fiyatlarını açıkladı.
19.09.2024Gaziantep
Gaziantep'te Araban tarihi İç Kale Cami onarılmayı bekliyor
Gaziantep'te Araban tarihi İç Kale Cami onarılmayı bekliyorKahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek ön cephesi çöken Gaziantep'in Araban ilçesindeki tarihi Raban Kalesi üzerinde bulunan İç Kale Cami onarılmayı bekliyor.
17.09.2024Gaziantep
Gaziantep Araban’da çökme tehlikesi bulunan köprü yenileniyor
Gaziantep Araban’da çökme tehlikesi bulunan köprü yenileniyorGaziantep’in Araban ilçesinde 45 yıldır kullanımda olan Araban ve Yavuzeli ilçelerindeki 50 kırsal mahalleye ulaşım sağlayan yıkılma tehlikesindeki Eski Altıntaş köprüsünün yerine yenisi yapılıyor.
11.09.2024Gaziantep
Gastroantep Kültür Yolu Festivali 14 Eylül’de başlıyor! Ünlüler akın edecek
Gastroantep Kültür Yolu Festivali 14 Eylül’de başlıyor! Ünlüler akın edecekKültür ve Turizm Bakanlığı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğinde 14-22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek GastroAntep Kültür Yolu Festivali süresince Gaziantep, 9 gün boyunca birbirinden farklı etkinlik ve deneyimlere ev sahipliği yapacak.
17.09.2024Gaziantep
Bakan Yumaklı duyurdu! Bursa siyah inciri AB'den coğrafi işaret tescili aldı
Bakan Yumaklı duyurdu! Bursa siyah inciri AB'den coğrafi işaret tescili aldıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.
5.09.2024Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu: Bursa siyah inciri coğrafi işaret tescili aldı
Bakan Yumaklı duyurdu: Bursa siyah inciri coğrafi işaret tescili aldı Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.
4.09.2024Ekonomi
Bursa siyah inciri AB tescili aldı
Bursa siyah inciri AB tescili aldıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu açıkladı.
4.09.2024Gündem
Araban'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı! Vatandaşlar ilgi gösterdi
Araban'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı! Vatandaşlar ilgi gösterdiGaziantep'in Araban ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 102'inci Yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
30.08.2024Gaziantep
Araban Mehmet Gökçak Mahallesi sakinlerinin doğalgaz sevinci
Araban Mehmet Gökçak Mahallesi sakinlerinin doğalgaz sevinciGaziantep'in Araban ilçesinde GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan doğalgaz hattı çalışmaları Mehmet Gökçek Mahallesinde devam ediyor.
23.08.2024Gaziantep
Gaziantep Araban'da depremde yıkılan İmam-ı Gazali camisinin temeli atıldı
Gaziantep Araban'da depremde yıkılan İmam-ı Gazali camisinin temeli atıldı6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen Gaziantep'in Araban ilçesindeki camilerden İmam-ı Gazali Camisinin yapımı, düzenlenen törenle temeli atıldı.
23.08.2024Gaziantep
Gaziantep'te kavun ve karpuz üreticileri isyan etti!
Gaziantep'te kavun ve karpuz üreticileri isyan etti!Gaziantep'in Araban ilçesi Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, "Bu yıl üreticisine para kazandıran ürün yok." ifadelerini kullandı.
21.08.2024Gaziantep
Gaziantep'te Arabanlı çiftçiler alternatif ürün olarak soya ekimine başladı
Gaziantep'te Arabanlı çiftçiler alternatif ürün olarak soya ekimine başladıGaziantep’in Araban ilçesindeki çiftçiler alternatif ürün olarak soya ekimine başladı.
9.08.2024Gaziantep
Kalp krizi sonucu vefat eden emekli polis memuru Gaziantep'te toprağa verildi
Kalp krizi sonucu vefat eden emekli polis memuru Gaziantep'te toprağa verildiİstanbul Bahçelievlerde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden emekli polis memuru Yakup Koca’nın cenazesi memleketi Gaziantep’in Araban ilçesinde toprağa verildi.
28.07.2024Gaziantep
Gaziantep Arban'da 220 adet 1. etap deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecek
Gaziantep Arban'da 220 adet 1. etap deprem konutları hak sahiplerine teslim edilecekAraban Kaymakamı Özgür İşçimen, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Araban ilçesinde inşaatı tamamlanan birinci etap 220 adet konutun teslim edeceklerini söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Gaziantep'te 15 Temmuz 8. Yılı Programı Araban'da Şehitlik ziyareti ile başladı
Gaziantep'te 15 Temmuz 8. Yılı Programı Araban'da Şehitlik ziyareti ile başladıGaziantep'in Araban ilçesinde, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 8. yıldönümü Araban Mezarlığındaki Şehitlik ziyareti ile başladı.
15.07.2024Gaziantep
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyor
Bakan Kurum: 11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam ediyorÇevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “11 ilimizde 276 bin konutun inşası devam etmektedir. Bugüne kadar 76 bin konutun teslimi gerçekleşmiş ve inşallah bundan sonraki süreçte her ay 25-30 bin konutun teslimini planlıyoruz” dedi.
13.07.2024Ekonomi
Gaziantep'te yetişiyor, AB bile tescilledi! Her derde deva, 81 ilden talep yağıyor
Gaziantep'te yetişiyor, AB bile tescilledi! Her derde deva, 81 ilden talep yağıyorGaziantep'in Araban ilçesinde alternatif ürün olarak sarımsak üretimine yönelen üreticiler, "Sarımsağın başkenti" olarak nitelendirilen Taşköprü'nün tahtına göz dikti. Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescilli "Araban sarımsağı"nda hasat başladı. 81 ilden talep yağan Araban sarımsağı her derde deva. İşte detaylar...
13.07.2024Gaziantep
357 tarım işçisine jandarmadan eğitim
357 tarım işçisine jandarmadan eğitimGaziantep'te jandarma ekipleri tarafından 357 tarım işçisine trafik güvenliği eğitimi verildi.
6.07.2024Gaziantep
Arabanlı minik tekvandocular Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek
Arabanlı minik tekvandocular Türkiye şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecekGaziantep’in Araban İlçesinde Minik tekvandocular 9-14 Temmuz tarihleri arasında Sivas'ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek.
1.07.2024Gaziantep
Gaziantep’in Haylan Kabağı Reçeli, coğrafi işaret tescili aldı! İşaretli ürün sayısı 106’ya ulaştı
Gaziantep’in Haylan Kabağı Reçeli, coğrafi işaret tescili aldı! İşaretli ürün sayısı 106’ya ulaştıGaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gaziantep’e özgü yöresel ve kültürel değerlerin tescillenerek korunması, şehrin eşsiz lezzetlerini gelecek nesillere taşımak amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan Gaziantep Haylan Kabağı Reçeli’nin coğrafi işaret tescilini aldı.
25.06.2024Gaziantep
Yolun karşısına geçmek isteyen çifte araba çarptı!
Yolun karşısına geçmek isteyen çifte araba çarptı!Gaziantep’te yolda hızla seyreden araç, caddenin karşısına geçmek isteyen çifte çarptı. 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
25.06.2024Gaziantep
Gaziantep'te kocası tarafından öldürülen kadının cenazesi yakınlarına teslim edildi
Gaziantep'te kocası tarafından öldürülen kadının cenazesi yakınlarına teslim edildiGaziantep'in Araban ilçesinde kocası tarafından tüfekle vurularak öldürülen Fatma Mercandağı'nın cenazesi, adli tıptaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.
24.06.2024Gaziantep
Gaziantep'te, 8 bin tarım işçisiyle sarımsak hasadı başladı
Gaziantep'te, 8 bin tarım işçisiyle sarımsak hasadı başladıTürkiye'nin sarımsak üretiminin yüzde 22’sinin yapıldığı Gaziantep'in Araban ilçesinde, 8 bin tarım işçisiyle hasat başladı. Araban Ziraat Odası Başkanı Hasan Altun, 20 bin dönüm araziye ekilen ve tarlada 45-50 lira arasında fiyatlandırılan sarımsağın, tüketiciye ise 100 liradan satıldığını söyledi.
6.06.2024Gaziantep
Gaziantep Büyükşehir itfaiye ekipleri mahsul nöbetinde! 7 gün 24 saat teyakkuzdalar
Gaziantep Büyükşehir itfaiye ekipleri mahsul nöbetinde! 7 gün 24 saat teyakkuzdalarGaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Afet Yönetimi Daire Başkanlığı ekipleri, ısınan havalarla beraber çiftçinin yanında olarak muhtemel yangınlara karşı nöbet tutuyor.
31.05.2024Gaziantep
Gaziantep’te belirlenen yerler dışında kurban satışına izin yok! Halk birinci öncelik
Gaziantep’te belirlenen yerler dışında kurban satışına izin yok! Halk birinci öncelikGaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde denetimleri sıklaştırdı. Ekipler, kent içerisinde bulunan hayvan barınakları, ahırları ve besihaneler hakkında alınan encümen kararı kapsamında yerleşim yerlerinde kurban satışı için hazırlık yapan yerleri tek tek tespit ederek mühürlemeye devam ediyor.
2.06.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Araban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.