Apollon Limassol

Apollon Limassol

Son dakika Apollon Limassol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Apollon Limassol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Apollon Limassol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Apollon Limassol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan apollon limassol gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 apollon limassol haberi bulunmuştur. Tüm apollon limassol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sivasspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!
Sivasspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!  UEFA Konferans Ligi'nde kura heyecanı yaşandı. Temsilcilerimiz Sivasspor ve Başakşehir'in grup aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimini Fenerbahçe ve Milli Takımımızın efsane kalecisi Volkan Demirel yaptı.
Başakşehir Konferans Ligi rakipleri kim oldu, Başakşehir hangi grupta?
Başakşehir Konferans Ligi rakipleri kim oldu, Başakşehir hangi grupta?Medipol Başakşehir ve Demir Grup Sivasspor'un UEFA Konferans Ligi’ndeki rakipleri belli oldu. Kurayı Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel çekti. Peki, Başakşehir Konferans Ligi rakipleri kim oldu, Başakşehir kaçıncı gruba düştü?
26.08.2022Şampiy10
UEFA TV canlı yayın izleme linki! UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off kura çekimi nasıl canlı izlenir?
UEFA TV canlı yayın izleme linki! UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off kura çekimi nasıl canlı izlenir?UEFA Şampiyonlar Ligi Play - Off turunda Türkiye'yi temsil edecek Trabzonspor'un rakibi kura çekimiyle belirlenecek. Kura çekimini canlı izlemek isteyenlerin canlı yayınlarla ilgili aramalar arttı. Taraftarlar UEFA Şampiyonlar Ligi - Play-Off kura çekimi nasıl canlı izlenir? UEFA TV canlı yayın izle linki için devam edin…
2.08.2022Şampiy10
Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai için bomba iddia! Satıldı, işte bonservis rakamı...
Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai için bomba iddia! Satıldı, işte bonservis rakamı...Avrupa macerasına Avrupa Konferans Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında Apollon Limassol'den 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği Attila Szalai gösterdiği performans ile devlerin ilgisini çekti. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira'nın 2 kritik maçta Macar stopere yer vermemesi iddiaları peşinde getirdi. Szalai'nin satıldığı iddia edilirken rakam ortaya çıktı. Szalai'nin satıldığı ileri sürülürken, Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama geldi.
27.11.2021Fenerbahçe
Szalai'nin transfer olacağı bonservis fiyatını açıkladılar
Szalai'nin transfer olacağı bonservis fiyatını açıkladılarFenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için 20-25 milyon euro verirlerse transfer olur ifadeleri kullandılar.
13.10.2021Fenerbahçe
Rumlar çok pişman! 'Ucuza bıraktık'
Rumlar çok pişman! 'Ucuza bıraktık'Hem Fenerbahçe'de hem de Macaristan Milli Takımı'nda göz dolduran Szalai için Rumlar çok pişman.
23.06.2021Fenerbahçe
"Fenerbahçe'ye transferim Macaristan'da..."
"Fenerbahçe'ye transferim Macaristan'da..."Fenerbahçe'nin yetenekli stoperi Szalai transferi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.
3.03.2021Fenerbahçe
Fenerbahçe, Attila Szalai transferini resmen açıkladı
Fenerbahçe, Attila Szalai transferini resmen açıkladıFenerbahçe kulübü Attila Szalai transferini resmen açıkladı
17.01.2021Futbol
Fatih Terim 6 ay önce istediği Szalai'ye Fenerbahçe imza attırdı
Fatih Terim 6 ay önce istediği Szalai'ye Fenerbahçe imza attırdıFatih Terim'in 'başkalarına scoutluk yapmaktan bıktık' sözleriyle kastettiği oyunculardan birinin de Atilla Szalai olduğu ortaya çıktı.
16.01.2021Galatasaray
Fenerbahçe Atilla Szalai için resmi teklifte bulundu
Fenerbahçe Atilla Szalai için resmi teklifte bulunduFenerbahçe, Macar stoper Atilla Szalai için Apollon Limassol’a resmi teklif yaptı.
14.01.2021Fenerbahçe
Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli Takım maçı ne zaman?
Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli Takım maçı ne zaman?A Milli Futbol Takımı 291 gün sonra sahaya çıkıyor. A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grubunda ilk maçına çıkıyor. Milli Takım Macaristan ile tarihinde 13. kez karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Milli Takım maçı ne zaman? İşte Türkiye Macaristan maçı saati ve kanalı...
3.09.2020Gündem
Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Macaristan maçı ne zaman? Milli Takım maç programı belli oldu!
Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Macaristan maçı ne zaman? Milli Takım maç programı belli oldu!Milli maçlar ne zaman sorusu milyonlarca Türkiye Milli Takımı'nın UEFA maçlarında heyecana ortak olmak isteyen milyonlarca futbolseverin merak ettiği konuların başında geliyor. 2020-2021 UEFA maçlarının A Milli Takım programı TFF tarafından açıklandı. Peki, Milli maçlar ne zaman? Türkiye-Macaristan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milli Takım maç programı...
1.09.2020Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
27.08.2020İddaa
Mitroglou imzadan saatler sonra sahada!
Mitroglou imzadan saatler sonra sahada!UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında PSV Eindhoven, Apollon Limassol'u 3-0 mağlup ederken Hollanda ekibinin transferini gün içinde açıkladığı Kostas Mitroglou da 81. dakikada oyuna dahil olarak maçın son bölümünde forma giydi.
UEFA Avrupa Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde rakiplerimiz belli olduUEFA Avrupa Ligi'nde yer alan temsilcilerimiz Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.
Terim 'alın' dedi! 15 gol, 15 asist...
Terim 'alın' dedi! 15 gol, 15 asist...Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fortuna Sittard formasıyla bu sezon 30 gole katkıda bulunan Lisandro Semedo'yu istedi.
15.05.2018Galatasaray
Fenerbahçe'de Klaassen bombası!
Fenerbahçe'de Klaassen bombası!Janssen’den memnun kalan Kanarya, Everton’ın orta sahasını kiralamak için girişimlerini sürdürüyor.
22.12.2017Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu tamamlandı
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu tamamlandıUEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu, bugün oynanan maçlarla tamamlandı.
Semih Kaya ilk maçında kaybetti
Semih Kaya ilk maçında kaybettiUEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçları tamamlandı.
Azeri gazeteci toprağa verildi!
Azeri gazeteci toprağa verildi!Azerbaycan’da kimliği belirsiz kişilerce dövüldükten sonra hayatını kaybeden gazeteci Rasim Aliyev, Bakü’de toprağa verildi...
10.08.2015Dünya
Türk bayrağı tartışması can aldı
Türk bayrağı tartışması can aldı Azerbaycan takımı Kabala'nın Güney Kıbrıs ekibi Apollon'u yendiği maçın ardından Kabala'da forma giyen Hüseynov'un Türkiye bayrağı açmasını eleştiren Azeri gazeteci, dövülerek öldürüldü.
9.08.2015Futbol
Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanı
Avrupa Ligi'nde ikinci hafta heyecanıUEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci hafta maçları yarın oynanacak.
1.10.2014Futbol
UEFA Avrupa Ligi toplu sonuçlar
UEFA Avrupa Ligi toplu sonuçlarUEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda ilk maçlar oynandı.
18.09.2014Futbol
Trabzonspor'un Avrupa karnesi
Trabzonspor'un Avrupa karnesiMetalist Kharkiv ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, özellikle son dönemlerde Avrupa'da elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.
17.09.2014Trabzonspor
Rakiplerimiz belli oldu!
Rakiplerimiz belli oldu!UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek temsilcilerimizden Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu
29.08.2014Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Apollon Limassol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki apollon limassol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.