Yasemin Kay Allen baba acısıyla sarsıldı! Dudley Allen hayatını kaybetti
Yasemin Kay Allen baba acısıyla sarsıldı! Dudley Allen hayatını kaybettiYasemin Kay Allen baba acısıyla sarsıldı. Yasemin Kay Allen, babasının ölümünü bu sözlerle instagram hesabından duyurdu.
19.10.2024Magazin
Yasemin Allen'in yeni aşkı ortaya çıktı!
Yasemin Allen'in yeni aşkı ortaya çıktı!Yasemin Allen, yeni aşkı ile ilk kez objektiflere yakalandı.
10.10.2016Magazin
Yasemin Allen'ın çocukluk görüntüleri
Yasemin Allen'ın çocukluk görüntüleriSon dönemde rol aldığı Şeref Meselesi adlı dizide yıldızı hızla parlayan Yasemin Allen'ın, henüz beş yaşındayken annesiyle birlikte katıldığı bir programın görüntüleri ortaya çıktı.
21.01.2022Magazin
Barzani Obama'nın özel temsilcisi ile görüştü
Barzani Obama'nın özel temsilcisi ile görüştüIKBY Başkanı Barzani, ABD Başkanı Obama'nın IŞİD'le Küresel Mücadele Özel Temsilcisi emekli general Allen'le bir araya geldi.
12.01.2015Dünya
ABD: "Ilımlı muhaliflere yardım yapın"
ABD: "Ilımlı muhaliflere yardım yapın"ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Psaki: "General Allen ve yardımcısı McGurk, Başbakan Davutoğlu ve Dışişleri Bakanlığı'nın üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu Türk yetkililerle yapıcı ve detaylı görüşmeler yaptı. Askeri kanallar arasındaki görüşmeleri sürdürmek için bir ortak askeri planlama birimi gelecek haftanın başlarında Ankara'yı ziyaret edecek."
10.10.2014Dünya
Hem üstsüz şarkı söyledi hem de dans etti..
Hem üstsüz şarkı söyledi hem de dans etti..İngiliz şarkıcı ve oyuncu Lilly Allen, iki çocuk doğurduktan ve fazla kilolarını verdikten sonra 'Sheezus' isimli albümüyle müzik listelerine geri döndü. 29 yaşındaki şarkıcı Instagram hesabından üstsüz bir halde kendi kendine şarkı söyleyip dans ederken çekilmiş bir videosunu paylaştı. Elleriyle kendini kapatan şarkıcı, videonun altına da 'Havalı anne' notunu düştü. İşte o anlar…
21.01.2022Magazin

Benzer Haber Etiketleri