Dzeko hat-trick yaptı ama yedek kalacak! 20 milyonluk forvet Türk futbol tarihine geçecek
Dzeko hat-trick yaptı ama yedek kalacak! 20 milyonluk forvet Türk futbol tarihine geçecekFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yılın golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın’ın ardından bir yıldız daha sarı lacivertli formayı giyecek. Dünyaca ünlü yıldız golcü rekor maaşıyla Türk futbol tarihine geçecek. Öte yandan yıldız forvetin gelmesiyle Dzeko yedek kalacak. İşte detaylar...
25.07.2024Fenerbahçe
Allan Saint-Maximin resmen Fenerbahçe'de! İşte alacağı maaş ve sözleşme detayları...
Allan Saint-Maximin resmen Fenerbahçe'de! İşte alacağı maaş ve sözleşme detayları...Sarı-lacivertli kulüp, Fransız yıldızı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi.
17.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdi
Fenerbahçe yıldız oyuncuları KAP'a bildirdiFenerbahçe, Allan Saint-Maximin'in kiralık transferini KAP'a bildirdi. Fenerbahçe, Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Kanarya ayrıca son olarak Corendon Alanyaspor forması giyen 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.
16.07.2024Futbol
Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
Allan Saint-Maximin kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?Allan Saint Maximin Fenerbahçe'nin transfer gündeminde adından söz ettiriyor. llan Saint-Maximin Suudi Arabistan Ligi'nde 31 karşılaşmada 4 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. Peki Allan Saint-Maximin kimdir,kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?
10.07.2024Şampiy10