Ali Yiğit

Ali Yiğit

Son dakika Ali Yiğit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Yiğit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Yiğit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Yiğit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali yiğit gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.138 ali yiğit haberi bulunmuştur. Tüm ali yiğit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okan Buruk ile Nihan Akkuş bir arada! Yeniden evlenecekler mi?
Okan Buruk ile Nihan Akkuş bir arada! Yeniden evlenecekler mi?Nihan Akkuş (41) ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (50), 17 yıllık evliliklerini bitirmişti. İkili bir yemek çıkışı çocukları Ali Yiğit ile birlikte görüntülendi.
9.10.2024Magazin
Okan Buruk eski eşi Nihan Akkuş'un partisinde... Yeniden evlenme iddiası!
Okan Buruk eski eşi Nihan Akkuş'un partisinde... Yeniden evlenme iddiası!Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un 17 yıllık evlilikleri kısa süre önce bitmişti. Okan Buruk boşandığı eşinin doğum günündeydi.
20.08.2024Magazin
Okan Buruk'un eski eşi yüzükleri geri verdi! Ali Yiğit'le denizden çıkmadı
Okan Buruk'un eski eşi yüzükleri geri verdi! Ali Yiğit'le denizden çıkmadıNihan Akkuş (41) ile Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk (50), 17 yıllık evliliklerini bitirmişti. Oğlu Ali Yiğit (15) ve annesi ile popüler tatil bölgesi Çeşme'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.
18.08.2024Magazin
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli oldu
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde soyunma odası koridorlarında tansiyon yükseldi! Kavganın nedeni belli olduDev derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile Galatasaray, Ülker Stadyumu'nda 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmaya ise maç içerisindeki pozisyonlar ve maç öncesi soyunma odası koridorlarında yaşananlar damga vurdu. Karşılaşma öncesi iki takım arasında yaşanan kavganın nedeni ve sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk ile ilgili gerçekler de ortaya çıktı..
25.12.2023Galatasaray
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?
Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a söylediği sözler nedeniyle gündeme geldi. Çakar'ın, Ali Yiğit Buruk'un fotoğraflarına bakarak kötü ifadeler kullanması Galatasaray taraftarlarını kızdırırken, Yaren Çakar, taraftarların sert sözleri sonucu özür dileyip hesabını kapattı. Olayın gündeme gelmesinin ardından “Yaren Çakar ne dedi, Ali Yiğit Buruk olayı nedir? Twitch yayıncısı Yaren Çakar kimdir?” sorularını yanıtı araştırılmaya başlandı.
28.08.2023Gündem
Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret! Yaren Çakar: Ayıp bir şey değil ki
Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret! Yaren Çakar: Ayıp bir şey değil kiSosyal medya yayıncısı Yaren Çakar, canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'a hakaret etti. Yayın sonrasında özür açıklaması yayınlarken sponsor desteğini kaybettiği öğrenildi
28.08.2023Galatasaray
Okan Buruk: Son 5 yılda 2 şampiyonluk bir Türkiye Kupası kaldırdım
Okan Buruk: Son 5 yılda 2 şampiyonluk bir Türkiye Kupası kaldırdımGalatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk "Hocalık kariyerimdeki son 5 senemde 2 şampiyonluk ve 1 Türkiye Kupası gördüm" ifadelerini kullandı.
11.06.2023Galatasaray
N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki...
N'Golo Kante'yi Galatasaray'a yar etmeyecekler! Öyle kulüpler var ki...Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Fransız orta saha N'Golo Kante için PSG ve Suudi Arabistan takımları sıraya girmiş durumda.
7.06.2023Galatasaray
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadıGalatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023Galatasaray
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma varRamazan Bayramı'na iki gün kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda alışıla gelmiş yolcu yoğunluğu oluşmadı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bilet fiyatlarının uygun olmasına rağmen yoğunluğun yaşanmadığını belirterek, “Hava ve demiryollarındaki düşük fiyat uygulaması karayolunun payını yüzde 40-50 oranında daralttı. Geçen seneki tatilleri kıyasladığımızda yüzde 50 daralma var. Yani ek sefer bile doğru dürüst yapılmadı" dedi.
19.04.2023Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ülkeye büyükelçi atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ülkeye büyükelçi atandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Razete'de yayımlanan karara göre; bazı büyükelçiler merkeze çekildi, bazı büyükelçilerin ise ataması gerçekleştirildi.
1.04.2023Gündem
Bu transfer Zaniolo'dan daha fazla ses getirecek! 12 milyon euro'luk serbest kalır maddesi bulundu
Bu transfer Zaniolo'dan daha fazla ses getirecek! 12 milyon euro'luk serbest kalır maddesi bulunduDaha önce Belçikalı yıldız Mertens'i beğendiğini söyleyen ve babası Okan Buruk'un dikkatini çeken Ali Yiğit Buruk'un bu sefer bir başka yıldız futbolcuyu sosyal medyada takibe alması Galatasaray camiasında heyecan yarattı. Sözleşmesinde 12 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan oyuncunun İcardi faktörüyle Sarı Kırmızılı kulübe sıcak baktığı belirtilirken, transferde Newcastle ve M.United'ın da devrede olduğu bildirildi.
19.02.2023Galatasaray
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…
Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Elbistan TOKİ kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama…TOKİ kura sonuçları açıklandı. Kahramanmaraş ilinin Elbistan ilçesinde inşa edilen 609 konut kapsamındaki 215 konut için kura çekilişi bugün yapıldı. TOKİ Elbistan kura çekilişi sonrası hak kazananları görmek için Elbistan TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. İşte Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura sonuçları…
14.03.2022Ekonomi
Buzlanan yolda askeri personeli taşıyan servis devrildi: 1 asker şehit oldu, 3 yaralı
Buzlanan yolda askeri personeli taşıyan servis devrildi: 1 asker şehit oldu, 3 yaralıTokat'ta buzlanma nedeni ile servis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.
4.03.2022Gündem
Korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var!
Korkunç kaza! Kafa kafaya çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var!Elazığ’da, hafif ticari aracın, karşı şeride geçerek otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınırken korkunç kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
4.01.2021Yaşam
Köylülerin 'füze' sanıp ihbar ettiği projeye Kanada'dan teklif geldi!
Köylülerin 'füze' sanıp ihbar ettiği projeye Kanada'dan teklif geldi!Kayseri’de, su üstünde gidebilen yüksek hızlı toplu taşıma aracının prototipinin denemesini yapan ve köylüler tarafından ‘Füze gördük’ ihbarı yapılan buluşçu Ali Yiğit’in projesine Kanada’nın Toronto Belediyesi ‘yatırım yapalım, her türlü imkanı sağlayalım” teklifinde bulundu.
8.10.2020Ekonomi
Covid-19 için görev başındalar
Covid-19 için görev başındalarTürkiye’de corona virüs vakalarının en fazla artış gösterdiği 5 il arasında bulunan Malatya’da oluşturulan ve evlerde corona hastalarını günlük kontrol eden Mahalle Denetim Ekipleri işe sıkı başladı.
20.08.2020Sağlık
Köylüler 'füze gördük' ihbarında bulundu, jandarma baskın yaptı! Gerçek ise...
Köylüler 'füze gördük' ihbarında bulundu, jandarma baskın yaptı! Gerçek ise...Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde yaşayan 50 yaşındaki Ali Yiğit, demir ve sac kullanarak denizde gidebilen yüksek hızlı toplu taşıma aracı yaptı. Ali Yiğit’in test için baraj gölüne götürdüğü prototipi gören köylüler, ‘füze gördük’ ihbarında bulundu.
26.07.2020Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiriAnayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019Gündem
12 ülkeye büyükelçi atandı
12 ülkeye büyükelçi atandıCumhurbaşkanlığı atama kararları ile 12 ülkeye büyükelçi atandı.
20.11.2018Gündem
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018Siyaset
Deaflympics 2017’de 46 madalya kazandık
Deaflympics 2017’de 46 madalya kazandıkSamsun’da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen ve Deaflympics tarihinin en yüksek katılımlı organizasyonu olan "23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları"nda 21 farklı branşta, Rusya 85'i altın toplam 199 madalya ile birinciliği elde ederken, Türkiye 17'si altın ile toplam 46 madalya ile dördüncü oldu.
10.11.2021Diğer Sporlar
Muhammet  Akdeniz'in büyük sevinci
Muhammet Akdeniz'in büyük sevinciSamsun'un ev sahipliği yaptığı 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Muhammet Akdeniz, İstiklal Marşı'nı tüm dünyaya dinlettiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
10.11.2021Diğer Sporlar
"Bu şampiyonluğu Türkiye'ye hediye ediyorum"
"Bu şampiyonluğu Türkiye'ye hediye ediyorum"Samsun'da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan milli güreşçi İlhan Çıtak, bu şampiyonluğu tüm Türkiye'ye hediye ettiğini bildirdi.
10.11.2021Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güreşçilere tebrik telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan güreşçilere tebrik telgrafıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında altın madalya kazanan milli güreşçileri kutladı.
10.11.2021Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Ali Yiğit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali yiğit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.