Ahmet Çakır

Ahmet Çakır

Son dakika ahmet çakır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet çakır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet çakır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Çakır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet çakır gelişmeleri de dahil olmak üzere 918 ahmet çakır haberi bulunmuştur. Tüm ahmet çakır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti! AHMET ÇAKIR KİMDİR?
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti! AHMET ÇAKIR KİMDİR?Türk spor medyasının emekçilerinden spor yazarı ve gazeteci Ahmet Çakır, 72 yaşında hayata veda etti. Çakır, Şubat 2022’de yakalandığı beyin tümörü nedeniyle 19 Nisan 2022’de ameliyat olmuştu. Peki Ahmet Çakır kimdir?
16.09.2024Şampiy10
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti!
Gazeteci Ahmet Çakır hayatını kaybetti!Türk spor basınının duayen isimlerinden gazeteci Ahmet Çakır, 72 yaşında hayatını kaybetti.
16.09.2024Süper Lig
Eşini yaraladığı kül tablası silah sayıldı, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldı
Eşini yaraladığı kül tablası silah sayıldı, 4 yıl 2 ay hapse çarptırıldıKayseri'de, kendisini aldattığını öne sürdüğü eski eşi Fatma Çakır'ın (46) başına kül tablası fırlatıp yaraladığı gerekçesiyle tutuksuz yargılanan Ahmet Çakır (50), 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın olayda kullandığı kül tablası, 'silah' kapsamında değerlendirildi.
18.01.2024Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023Gündem
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildi
Şehit Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş, Malatya'da toprağa verildiIrak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Serkan Erkuş (28), memleketi Malatya'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
24.09.2022Gündem
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldi
Binali Yıldırım: 2023 artık görünür hale geldiAK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, 2023'ün artık görünür hale geldiğini belirterek, "Birkaç yıl öne hedeflerimizden bahsediyorduk, artık yapacaklarımızı anlatıyoruz. Önümüzde önemli bir sınav var. İktidarı milli iradeye karşı vesayetle, darbeyle elde edemeyenler yeni bir arayış içerisindeler. İçeriden ve dışarıdan kurdukları ittifakla 2023’te bir değişiklik yapacaklarını düşünüyorlar ve bir de buna inanıyorlar. AK kadrolar buna izin verir mi? Hayır" dedi.
21.07.2022Siyaset
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022Gündem
Arkadaşını ve eşini katletti! 3 kişinin öldüğü olayda yeni detaylar... 1 ay önce şikayetçi olmuş
Arkadaşını ve eşini katletti! 3 kişinin öldüğü olayda yeni detaylar... 1 ay önce şikayetçi olmuşİstanbul Bağcılar’da, arkadaşı ve aynı zamanda komşusu Ahmet Çakır’ı vuran Ramazan Onat, evine giderek kendi karısını da öldürdü. Onat, aynı silahı başına dayayıp intihar etti. Korkunç olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yasak aşk iddialarını yalanlayan Gülşen Onat'ın teyzesi, "Öyle bir şey olsaydı biz duyardık, bilirdik" dedi. Onat çiftinin şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir ay önce kavga ettiği, eşi tarafından saçları koparılan kadının polis merkezine giderek şikâyetçi olduğu öğrenildi. İşte 3 kişinin öldüğü vahşette yeni detaylar...
31.03.2022Yaşam
Komşusunu ve eşini öldürüp intihar etti! İstanbul'da korkunç olay
Komşusunu ve eşini öldürüp intihar etti! İstanbul'da korkunç olayBağcılar'da gece saatlerinde sokak ortasında komşusu olduğu belirtilen bir kişiyi vuran Ramazan Onat, evine giderek eşini de vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Ramazan Onat ve vurduğu 2 kişi hayatını kaybetti. Çiftin çocuğunun olay sırasında evde uyuduğu belirtilirken, yaşanan dehşetin ardından silah seslerini duyan mahalleli tarafından evden çıkarıldığı öğrenildi. Yakınları cinayetlerin sebebini bilmediklerini söyledi. Gülşen Onat'ın teyzesi Azme Müstaklı, "Ben olayın nasıl olduğunu bilmiyorum komşusundan öğrendim, Tekirdağ'dan kalktım geldim. Biz geldiğimizde her şey bitmişti. Bir şey görmedik eve bile girmedik. Yasak aşk olduğuna dair bir şey duymadık görmedik" dedi.
30.03.2022Yaşam
Nafaka dehşeti! Eşini 12 yerinden bıçakladı
Nafaka dehşeti! Eşini 12 yerinden bıçakladıGaziantep'te 61 yaşındaki emekli Ali Çakır'ın kendisinden 500 TL nafaka talep ettiği için dövüp, 12 yerinden bıçakladığı boşanma aşamasındaki 56 yaşındaki eşi Behiye Çakır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Morg önünde annesinin cenazesini beklerken gözyaşı döken Ahmet Çakır, "Böyle baba olmaz olsun. Devletimizden ona en ağır cezayı vermesini istiyorum" dedi.
4.11.2021Gündem
Nafaka faciası! Eşini 12 yerinden bıçakladı
Nafaka faciası! Eşini 12 yerinden bıçakladıGaziantep'te 61 yaşındaki Ali Çakır, boşanma aşamasındaki 56 yaşındaki eşi Behiye Çakır'ı, 500 lira nafaka talep ettiği için darbedip, 12 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Behiye Çakır yoğun bakımda tedaviye alınırken, şüpheli koca polis tarafından yakalandı.
27.10.2021Gündem
Ebru Gündeş'e açılan tazminat davasında karar verildi!
Ebru Gündeş'e açılan tazminat davasında karar verildi!Ebru Gündeş ve Sezgin Büyük’e açılan tazminat davası hakkında karar verildi. Ahmet Çakır’ın, 'Ölmüş Bil' eserinin notalarının 'Annem İçin' şarkısında kullanıldığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve Sezgin Büyük’e açtığı tazminat davası reddedildi.
27.10.2021Magazin
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!15 Temmuz darbe girişiminin 5. yılında milleti ve bayrağı için bir an bile düşünmeden göğsünü siper eden kahramanlar anılıyor. Hain darbe girişimi gecesinde tanklara karşı durarak canını feda eden 15 Temmuz şehitleri dualar ve törenlerle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Pek çok kişi de 15 Temmuz gecesi şehit olan kahramanların isimlerini merak ediyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kim? İşte 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların isim isim listesi!
15.07.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Rekor üstüne rekor kırıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Rekor üstüne rekor kırıyoruzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da köprü açılışı törenine canlı bağlantı ile katıldı.Erdoğan, "Bu sıkıntılı süreçte bile tarım üretimimiz sanayi üretimimiz rekor üstüne rekor kırıyor. Tüm alanlardaki yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz." dedi.
6.02.2021Siyaset
Muğla'da dev yaban domuzu şehir merkezine indi!
Muğla'da dev yaban domuzu şehir merkezine indi!Muğla'nın Marmaris ilçesinde, şehir merkezine inen buzağı büyüklüğündeki yaban domuzu, vatandaşların şaşkın ve korku dolu bakışları arasında yiyecek aradı, yola çıkarak trafiği kilitledi.
9.12.2020Yaşam
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, koronavirüse yakalandı
AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, koronavirüse yakalandıAK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, sosyal medya hesabından, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
16.11.2020Siyaset
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri belirlendi
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu üyeleri belirlendiTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda Deprem Araştırma Komisyonu'na AK Parti'den 11, CHP'den 5, İYİ Parti, HDP ve MHP'den 2'şer milletvekili üye olarak seçildi.
4.11.2020Gündem
Kömürhan Köprüsü ne zaman bitecek? Kömürhan Köprüsü son durum…
Kömürhan Köprüsü ne zaman bitecek? Kömürhan Köprüsü son durum…Kömürhan Köprüsü’nün son hali ve ne zaman biteceği merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Yeni Kömürhan Köprüsü'ne ilişkin açıklamalarda bulunarak köprünün ne zaman açılacağını duyurdu.
30.09.2020Gündem
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’ncü yıl dönümünde şehitlerimiz saygıyla ve minnetle anılıyor. Türkiye'nin dört bir yanında şehitlikler ziyaret ediliyor ve hafızalardan silinmeyen darbe gecesi anlatılıyor. Darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde şehit olanların anısına 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bir Türk bayrağı asıldı. Peki, 15 Temmuz şehitleri kimlerdir? 15 Temmuz şehitleri isimleri...
15.07.2020Gündem
Malatya'nın sevilen yüzü "Mercedes Kadir" yaşamını yitirdi
Malatya'nın sevilen yüzü "Mercedes Kadir" yaşamını yitirdiMalatya'da akli dengesi yerinde olmayan, araba zannettiği sopasıyla gezen ve "Mercedes Kadir" olarak tanınan Fatih Kaydı, hayatını kaybetti.
18.04.2020Gündem
Elazığ ve Malatya'da depremde hayatını kaybedenlere veda
Elazığ ve Malatya'da depremde hayatını kaybedenlere vedaElazığ'da dün akşam meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan binanın enkazından cansız bedenleri çıkarılan Fatma Yıldız (31) ile oğlu Doruk Abbas Yıldız (2), toprağa verildi. Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hayatını kaybeden Ayşe Fatma Türkmen ile Mustafa Kara da son yolculuğa uğurlandı.
25.01.2020Gündem
Zırhlı birlikler davasında karar!
Zırhlı birlikler davasında karar!Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 53 sanıklı davada, 8 sanığa "ağırlaştırılmış müebbet", 25 sanığa da "müebbet" hapis cezası verildi.
10.07.2019Gündem
15 Temmuz şehidinin küçük kızı hayatını kaybetti
15 Temmuz şehidinin küçük kızı hayatını kaybetti15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sırasında şehit olan Özel Harekat Polisi Seyit Ahmet Çakır'ın 2,5 yaşındaki kızı Eylül Çakır uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
4.05.2019Yaşam
MEB’e yapay zekaya dayalı yeni yönetim sistemi
MEB’e yapay zekaya dayalı yeni yönetim sistemiMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Türkiye’nin ilk yapay zekaya dayalı, veriye dayalı yönetim sistemini kısa sürede tamamlayacağız” dedi.
17.03.2019Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Çakır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet çakır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.