Ağca

Ağca

Son dakika ağca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağca gelişmeleri de dahil olmak üzere 511 ağca haberi bulunmuştur. Tüm ağca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da çardak direği kırıldı, üzerindekiler aşağı düştü! Yaralılar var
Adana'da çardak direği kırıldı, üzerindekiler aşağı düştü! Yaralılar varAdana’nın Feke ilçesinde çardak direğinin kırılması sonucu çardakta bulunan 4 kişi aşağı düşerek yaralandı.
22.07.2024Adana
Eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni 21 gün sonra can verdi
Eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni 21 gün sonra can verdiAdana'da öğretmen eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni bacanağı da olaydan 21 gün sonra hayatını kaybetti.
19.07.2024Adana
Adana'nın en eski Türk yapısı: Ağca Mescit görkemli mihrabı ile dikkat çekiyor
Adana'nın en eski Türk yapısı: Ağca Mescit görkemli mihrabı ile dikkat çekiyor15. yüzyılda Ramazanoğulları'nda bir Türk beyi tarafından inşa edilen 'Ağca Camii' Adana'nın en eski Türk yapısı... Günümüze kadar çeşitli restorasyonlarla ayakta kalmayı başaran camii Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından korunmaya devam ediyor.
9.07.2024Adana
Adana'da eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı
Adana'da eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktıAdana'da öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) öldürüp, bacanağı Murat Akdöker’i de ağır yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik (27) yakalandı. Çelik’in sorgusu sürerken Akdöker’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
29.06.2024Adana
Yalçın Özbey öldü mü? Abdi İpekçi cinayetinde adı geçen Yalçın Özbey kimdir, neden öldü?
Yalçın Özbey öldü mü? Abdi İpekçi cinayetinde adı geçen Yalçın Özbey kimdir, neden öldü?Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi'nin evinin bulunduğu sokakta uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayında adı geçen Yalçın Özbey hayatını kaybetti.
24.06.2024Gündem
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattıAmerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz'ın kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kamera sayesinde kaydedildi.
7.05.2024Vatan TV
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattı
Papaza suikast yapıldı! Mehmet Ali Ağca'yı hatırlattıAmerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde Glenn Germany adındaki papaz'ın kilisede vaaz verdiği sırada suikast girişimine uğradı. Saldırgan ateş açmak için silahını çekti ancak silah tutukluk yaptı. O anlar saniye saniye kilisede bulunan kamera sayesinde kaydedildi.
7.05.2024Gündem
Okulda gerçeği aratmayan deprem tatbikatı! 'Çök, kapan, tutun'
Okulda gerçeği aratmayan deprem tatbikatı! 'Çök, kapan, tutun'Adana'nın Kozan ilçesinde deprem haftası nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından 100. Yıl Şehit Serkan Ağca İlköğretim Okulunda yapılan deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.
11.03.2024Adana
Kabus profesörden çocuklara kan donduran yöntem! Vitamin diye bakın ne içirmiş
Kabus profesörden çocuklara kan donduran yöntem! Vitamin diye bakın ne içirmişÇocuk hastalara ketamin enjekte ederek "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisi koyan, babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırdığı öne sürülen Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında soruşturma tamamlandı. İddianamede uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, eziyet, iftira, kişiyi hüviyetinden yoksun kılma, şantaj, uyuşturucu madde kullanımına özendirme, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve özel hayatın gizliliğini ihlal suçlarından 943 yıl 9 ay hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
29.11.2023Gündem
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli oldu
Halı saha maçında kardeşine 'faul' yapanı av tüfeği ile öldürdü! Mahkemenin verdiği ceza belli olduKayseri’de, halı saha maçında kardeşi Fahri Çetin'e (24), 'faul' yaptığı iddiasıyla tartıştığı Eren Kuşçu'yu (18) av tüfeği ile vurarak öldüren ağabey Osman Çetin (25), 'Haksız tahrik' indirimi ile 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kardeşi Fahri Çetin'in ise beraatine hükmedildi.
28.09.2023Gündem
Nafaka tartışması vahşetle bitti! Yargıtay cezayı onayladı
Nafaka tartışması vahşetle bitti! Yargıtay cezayı onayladıKayseri'de, nafaka tartışmasında eski eşi Fatma Abravcı'yı (43) 25 bıçak darbesiyle öldüren Yasin Tatay'a (40) 'kasten öldürme' suçundan verilen ömür boyu hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.
15.04.2023Gündem
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?Kısmetse Olur yeni formatıyla 12 Aralık günü yeniden yayın hayatına başladı. YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle haftanın altı günü yayınlanan yarışma gündem olmayı sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
11.01.2023Televizyon
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022Gündem
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası!
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası!26 yıl önce bugün yaşanan bir trafik kazası, Türkiye'nin yakın tarihinde bir dönüm noktası oldu. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 1996 yılında dört kişiyi taşıyan bir Mercedes otomobil, benzin istasyonundan çıkmakta olan bir kamyona çarptı. Otomobildeki üç kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de sağ kurtuldu. Bu kaza tarihe Susurluk Kazası olarak geçti. Peki, Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? İşte 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası hakkında merak edilenler…
3.11.2022Gündem
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022Gündem
'Demir Yumruk' soruşturmasında Erol Evcil için istenen ceza belli oldu
'Demir Yumruk' soruşturmasında Erol Evcil için istenen ceza belli olduAnkara merkezli 29 ilde düzenlenen ve 29 şüphelinin tutuklandığı 'Demir Yumruk' soruşturması kapsamında suç örgütü lideri Erol Eşrefoğlu (Evcil) gurubuna yönelik soruşturma tamamlandı. İddianamede, 32 şüpheliden aralarında Erol Eşrefoğlu (Evcil) da bulunan 17'si hakkında 2 yıldan 30 yıl 9 aya kadar değişen oranlarda hapis cezası istendi. 15 kişi hakkında ise 'kovuşturmaya yer olmadığı' kararı verildi.
1.09.2022Gündem
Zelenski 'Eylül ayını bekleyin' demişti! Gizemli silah her şeyin anahtarı mı?
Zelenski 'Eylül ayını bekleyin' demişti! Gizemli silah her şeyin anahtarı mı?Rusya ile Ukrayna arasındaki kanlı ve şiddetli savaşa 24 Şubat 2022'den beri devam ediyor. Rusya’nın savaşta ilk ele geçirdiği yerleşim yerlerinden olan Herson, iki taraf için de hayati önem taşıyor. Ukrayna’nın eylül ayında geri alacağına yemin ettiği şehrin anahtarı ‘gizemli’ bir füze olabilir mi?
13.08.2022Dünya
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022Dünya
Bardakla kör eden avukata ilk duruşmada tahliye
Bardakla kör eden avukata ilk duruşmada tahliyeKahramanmaraş'ta, eğlence mekanında çıkan kavgada attığı bardak ile Oktay Kurt'un (26) sol gözünün görme yetisini kaybetmesine neden olduğu iddiasıyla tutuklanan ve 6 yıla kadar hapsi istenen avukat Faruk Taş (27), ilk duruşmada adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
28.07.2022Yaşam
Samuray kılıçlı cinayette Adli Tıp'tan ilk karar çıktı! Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı...
Samuray kılıçlı cinayette Adli Tıp'tan ilk karar çıktı! Can Göktuğ Boz’un akıl sağlığı...Can Göktuğ Boz'un samuray kılıcı ile vahşice katlettiği Başak Cengiz'in ölüme ilişkin dosyada Adli Tıp Kurumu’nun katilin akıl sağlığının yerinde olup olmadığına ilişkin ilk incelemesi sonuçlandı. Kurum, Can Göktuğ Boz’un ceza sorumluluğunun tam olduğuna ilişkin tespitte bulundu. Adli Tıp, ceza sorumluluğunu etkileyecek veya ortadan kaldıracak mahiyet ve derecede herhangi bir akıl sağlığı veya akıl zayıflığı tespit edilmediğini rapor etti.
16.02.2022Gündem
Samuray kılıçlı saldırgan tarafında katledilen Başak Cengiz cinayetinde çarpıcı rapor
Samuray kılıçlı saldırgan tarafında katledilen Başak Cengiz cinayetinde çarpıcı raporSamuray kılıcı ile Can Göktuğ Boz tarafından vahşice katledilen Başak Cengiz'in ölüme ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Yürekleri sızlatan raporun detayları ortaya çıktı. Rapora göre Cengiz, karşı kaldırımında yürüyen Boz'un kendisini takip ettiğinden şüphelenerek durup onun bulunduğu alana doğru dikkatle baktı. Yani maktul katiliyle göz göze geldi ancak bundan habersizdi.
4.02.2022Gündem
Uğur Mumcu'nun ölümünün 29. yılı! Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!
Uğur Mumcu'nun ölümünün 29. yılı! Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!Türk basınının duayen ismi, cesur gazeteci Uğur Mumcu, ölümünün 29. yılında anılıyor. Ankara'da 24 Ocak 1993'te, evinin önünde otomobiline yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu hayatını kaybeden gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, Atatürk ilkelerini ve Türkiye’nin bağımsızlığını tutkuyla savunmuş, teröre karşı kaleminin gücüyle mücadele etmişti. Peki, Uğur Mumcu kimdir? İşte Uğur Mumcu biyografisi!
24.01.2022Gündem
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir?
Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor! Uğur Mumcu kimdir?Aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban giden Araştırmacı Gazeteci Uğur Mumcu doğum gününde anılıyor. Uğur Mumcu, yaşasaydı bugün 79 yaşında olacaktı. Peki, Uğur Mumcu ne zaman doğdu? Uğur Mumcu kimdir? Uğur Mumcu neden öldü? İşte Uğur Mumcu'nun hayatı hakkında merak edilenler...
22.08.2021Gündem
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Azerbaycan'a gitti
TBMM Başkanı Mustafa Şentop Azerbaycan'a gittiTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan-Pakistan-Türkiye Üçlü Parlamento Başkanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.
26.07.2021Dünya
Yaz mevsiminde tetiklenen 4 hastalık!
Yaz mevsiminde tetiklenen 4 hastalık!Güneş, deniz, kumsal… Yaz mevsimi denildiğinde aklımıza ilk olarak zihnimiz ile bedenimizi dinlendirebildiğimiz ‘tatil’ geliyor kuşkusuz. Ancak sıcak hava, hijyen şartlarındaki olumsuzluklar ve terlemek, bazı jinekolojik problemlerin tetiklenmesine neden olabiliyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Jale Dal Ağca, tatilde sağlığınızı riske atmamak için bazı kurallara mutlaka uymanız gerektiğine dikkat çekerek, “Aşırı kalabalık ve su sirkülasyonunun iyi olmadığı havuzlara girilmemeli. Havuz öncesi ve sonrası mutlaka duş alınmalı. Genital bölgenin nemli kalmaması için pamuklu iç çamaşırları tercih edilmeli. Ayrıca nemli iç çamaşırları, ıslak mayo veya bikininin değiştirilmesi de çok önemli. Sağlıkla ilgili bir problem geliştiğinde ise kendi kendini tedavi etmeye çalışmak yerine, en kısa sürede bir uzmana başvurulmalı” diyor.
21.07.2021Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ağca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.