'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
Adliye çıkışı silahlı saldırıya uğradı
Adliye çıkışı silahlı saldırıya uğradıAdana’da boşanma aşamasındaki eşi Aynur Talan ile adliyeden çıktıktan sonra evine dönen Nurullah Talan, ismi öğrenilemeyen kayınbiraderinin tabancalı saldırısında omuz ve bacağından vurularak ağır yaralandı.
11.07.2024Gündem
Senem'den bir skandal daha!
Senem'den bir skandal daha!Senem Kuyucuoğlu'nun, geçen yaz kişiye özel defile yapmak için gittiği teknede darp edildiği ve şikayetinden vazgeçmesi için karşı tarafla 225 bin liraya uzlaştığı ortaya çıktı!Geçtiğimiz hafta uyuşturucu kullanırken çekilmiş fotoğraflarıyla magazin gündemine bomba 'Öldüğünde yanında o da vardı'UYUŞTURUCU TALEP ETTİİzmirli bir arkadaşı, Senem Kuyucuoğlu'nu arayıp bir grup işadamının Marmaris'teki bir teknede kişiye özel defile yaptırmak istediğini söyledi...
6.05.2014Magazin