Adana Haberler

Adana Haberler

Son dakika adana haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adana haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adana haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 991 adana haberler haberi bulunmuştur. Tüm adana haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuyudaki facianın sebebi belli oldu
Kuyudaki facianın sebebi belli olduAdana'nın Feke ilçesinde su kuyusuna giren iki kişinin hayatını kaybetmesinin sebebinin pompaya su gelmemesi olduğu öğrenildi.
27.08.2024Gündem
Yürek yakan anlar... Ölen yakınına en acı veda!
Yürek yakan anlar... Ölen yakınına en acı veda!Adana'da motosikletin tıra arkadan çarpması sonucu kadın ölürken, kocası ağır yaralandı. Kaza yerine gelen kadının bir akrabasının cesedin başında oturup kalması yürekleri dağladı.
26.08.2024Adana
Resmi Gazete'de yayımlandı! Adana'da jeotermal kaynak bulunan 7 saha için ihale yapılacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! Adana'da jeotermal kaynak bulunan 7 saha için ihale yapılacak Adana'nın Karataş, Ceyhan, İmamoğlu ve Pozantı ilçelerinde bulunan jeotermal kaynak arama ve işletme ruhsatlı 7 saha için ihale yapılacağı açıklandı.
18.08.2024Adana
Çukurova Kaymakamlığı açıkladı! GEMS Projesi Eğitimi Yunanistan'da başarıyla tamamlandı
Çukurova Kaymakamlığı açıkladı! GEMS Projesi Eğitimi Yunanistan'da başarıyla tamamlandı Yunanistan'ın Volos şehrinde 14-17 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen GEMS Projesi 1. Öğrenme, Öğretme ve Eğitim Faaliyeti büyük bir başarı ile tamamlandı. "Yetişkinlerin Dijital Okuryazarlığı İçin Kuşaklararası Çok Yönlü Strateji" başlıklı projeye ait eğitim, Yunan ortak InnoVed'in ev sahipliğinde yapıldı ve tüm proje ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.
18.08.2024Adana
Adana'da "Kale Gibi Mısır Yayım Projesi" başladı
Adana'da "Kale Gibi Mısır Yayım Projesi" başladıAdana'da kale cinsi mısırın tanıtılması ve ekiminin yaygınlaştırması amacıyla hayata geçirilen "Kale Gibi Mısır Yayım Projesi" kapsamında etkinlik düzenlendi.
1.08.2024Adana
Çukurovalı kadınlar taşı sanata dönüştürüyor
Çukurovalı kadınlar taşı sanata dönüştürüyorÇukurovalı kadınlar taşı sanata dönüştürüyor, tahtalardan kalıplar çıkarıp renkli dünyalar oluşturuyor.
29.07.2024Adana
Adanalı sanayiciden vergi kaçağına örnek uygulama: Maaş kadar fiş ve faturaya yüzde 5 prim
Adanalı sanayiciden vergi kaçağına örnek uygulama: Maaş kadar fiş ve faturaya yüzde 5 primAdana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde, ahşap işleme makinesi üretimi ve ihracatı yapan bir firmanın Yönetim Kurulu Başkanı olan Feti Çevik, devletin vergi kaçağı ile mücadelesine destek olmak amacıyla örnek bir uygulama başlattı. Feti Çevik, her ay maaşı kadar fiş ve fatura getiren tüm çalışanlarına yüzde 5 prim verecek.
28.07.2024Adana
Adana polisi kanala giren çocuklara havuz sözü verdi
Adana polisi kanala giren çocuklara havuz sözü verdiAdana'da gün içinde hava sıcaklığı 40 dereceleri geçerken çocuklar serinlemek için sulama kanallarına akın etti. Boğulma vakalarının sıkça yaşandığı sulama kanalında polis, çocukları uyarıp havuza götürme sözü verdi.
28.07.2024Adana
Karataş temiz bir çevre için el ele verdi
Karataş temiz bir çevre için el ele verdiAdana'nın Karataş ilçesinde çevre temizliğine dikkat çekmek amacı ile bir etkinlik düzenlendi.
22.07.2024Adana
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor
Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı! Maviyle yeşil buluşuyor, görenler hayran kalıyor'Yeşille mavinin buluştu doğa harikası' denildiğinde akla ilk Karadeniz geliyor. Eşsiz manzaraları ile büyüleyen Karadeniz'e Adana'dan rakip çıktı. Olağanüstü manzara hem doğa tutkunlarını hem de fotoğraf meraklılarını büyülüyor.
11.07.2024Adana
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildi
Karaisalı'da jandarmadan trafik eğitimi verildiAdana'nın Karaisalı İlçesinde Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma tarafından İlçede Okul Servis Araçları Kontrolü ve Trafik Seminerleri verildi.
21.05.2024Adana
İki genç kadının öldürülmesi davasında ceza yağdı
İki genç kadının öldürülmesi davasında ceza yağdıAdana'nın Yüreğir ilçesinde, akraba 2 kadının tüfekle öldürülmesiyle ilgili yargılanan 7 sanıktan 5'i 2'şer kez müebbet ve 12’şer yıl 1’er ay, 1'i de 44 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum edildi.
31.12.2018Yaşam
Nergisi parayla koklattı, satışları arttı
Nergisi parayla koklattı, satışları arttıAdana'da sattığı nergisleri koklayan ve dokunanlardan bunalan 25 yıllık çiçekçi 43 yaşındaki Fatih Tüfek, caydırıcı olsun diye tezgahına, 'Nergis koklamak 1 TL' diye yazı astı. Nergisleri koklamak için 1 TL ödeyenler, tezgahın fotoğraflarını çekip, sosyal medyada paylaşınca çiçekçinin işleri de arttı.
28.12.2018Yaşam
Karısını çekiç ve bıçakla öldürdü
Karısını çekiç ve bıçakla öldürdüAdana'da bir kişi karısını çekiç ve bıçakla öldürdü. Olaydan sonra komşularına haber veren koca, gözaltına alındı.
26.12.2018Yaşam
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandı
Reina saldırganının ev arkadaşı eylem hazırlığındayken yakalandıAdana'da yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü El-Kaide’nin Suriye’deki yapılanması olarak faaliyet gösteren “Heyet Tahrir Şam” terör örgütüne üye olduğu değerlendirilen Çeçenistan asıllı Rusya vatandaşı A.G. yakalandı.
24.12.2018Gündem
Sarhoş sanılan kişinin kafasından mermi çıktı
Sarhoş sanılan kişinin kafasından mermi çıktıAdana'da, ailesinin alkol aldığı için sarhoş olduğunu düşündüğü ve iki gün boyunca yarı baygın olarak gezen kişinin hastanede yapılan tedavisinde kafasına mermi isabet ettiği belirlendi.
18.12.2018Yaşam
Hüseyin dedenin yaşlılık maaşını çaldılar
Hüseyin dedenin yaşlılık maaşını çaldılarAdana’da 74 yaşında güçlükle yürüyen bir kişi, 540 lira yaşlılık maaşını çekmesi için gönderdiği yeğenine görevlilerin maaşının ATM’den çekildiğini söylemesi üzerine şok oldu.
12.12.2018Yaşam
Kıskançlık krizine giren manken...
Kıskançlık krizine giren manken...’Kasten yangın çıkarmak’tan ifadesi alındı
7.11.2012Yaşam
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi
Şehidin anısına yaptırılan ve tahrip edilen Hayrat Çeşmesi yenilendi Şehit Ercan Sanca adına yaptırılan ve kim olduğu bilinmeyen kişilerce geçtiğimiz günlerde tahrip edilen hayrat çeşmesi Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın talimatıyla tekrar yaptırıldı. Şehidin ailesi ise konuya duyarsız kalmayan Başkan Demirçalı’ya teşekkür etti.
24.07.2024Adana
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecek
Adana Ticaret Odası Mobil Uygulama hayata geçirildi! Zaman kaybı önlenecekAdana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ‘’ Üyelerimizin işlemlerini kolaylaştıracak ATO Mobil uygulamamız devreye alındı. Türkiye’de ilk defa, mobil uygulama üzerinden üyelerimiz Odamızca düzenlenen belgeleri e-belge olarak alabilecekler. Bu müjdeyi Üyelerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Artık üyelerimizin tamamı, birçok işlemini mobil uygulama üzerinden yapabilecek, hem zaman kaybının önüne geçilecek, hem de uygulama sayesinde işlemlerini hızla cep telefonları ile yerine getirebilecektir" dedi.
6.05.2024Adana
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı oldu
Resmi olmayan sonuçlara göre Zeydan Karalar yeniden belediye başkanı olduResmi olmayan rakamlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden Zeydan Karalar seçildi
31.03.2024Adana
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktıAdana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
17.03.2024Adana
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yollarda yayalara öncelik verilmesi için “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesi çerçevesinde yaya geçitlerinde uyarılarda bulundu.
17.03.2024Adana
Bülent Uygun mağlubiyet sonrası açıkladı: Ortada bir suç varsa benimdir
Bülent Uygun mağlubiyet sonrası açıkladı: Ortada bir suç varsa benimdir Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, “Ortada bir suç varsa o suç her zaman için hocanındır, benimdir” dedi.
18.03.2024Yerel Haberler
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldıAdana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Adana Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.