Abd Başkanı Joe Biden

Abd Başkanı Joe Biden

Son dakika ABD Başkanı Joe Biden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ABD Başkanı Joe Biden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ABD Başkanı Joe Biden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abd Başkanı Joe Biden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abd başkanı joe biden gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 abd başkanı joe biden haberi bulunmuştur. Tüm abd başkanı joe biden haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD Başkanı Biden’ın oğluna yönelik federal vergi davasında flaş gelişme
ABD Başkanı Biden’ın oğluna yönelik federal vergi davasında flaş gelişmeABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, 1.4 milyon dolar vergi kaçırdığı iddiasıyla açılan federal vergi davasında kendisine yöneltilen 9 suçlamanın tamamını kabul etti.
5.09.2024Dünya
Altın kaç TL? Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın düşer mi? İşte 23 Kasım 2021 altın fiyatları!
Altın kaç TL? Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın düşer mi? İşte 23 Kasım 2021 altın fiyatları!Dolar endeksi ve ABD tahvil faizlerinde dün etkili olan yukarı yönlü hareket değerli metallerde satış baskısı yaratmış, ons altında günü düşüşle tamamlamıştı. ABD Başkanı Joe Biden, Fed başkanlığı için Jerome Powell’ı aday göstermesinin ardından dolar endeksi hızlı yükseliş kaydetti. Analistler, ons altının 1800 dolar altına gerilemesi durumunda düşüş eğiliminin hız kazanacağını belirtiyor. Yurtiçinde gram altında gün içinde zirvelerin yaşandığı görülüyor. Gram Altın’da yukarı yönlü hareket görülüyor. Yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Peki, Altın kaç TL? Gram altın ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? Altın yükselir mi düşer mi? 23 Kasım 2021 altında son durum!
23.11.2021Ekonomi
Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman? İştre kritik Erdoğan Biden görüşmesinde öne çıkan başlıklar!
Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman? İştre kritik Erdoğan Biden görüşmesinde öne çıkan başlıklar!G20 zirvesi kapsamında İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile görüşecek. Görüşmede Türkiye'nin F-16 satın alma talebi ve ABD ile savunma ilişkisi ana gündem maddesi olacak. Peki, Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman, saat kaçta? Erdoğan Biden görüşmesine ilişkin detaylar!
31.10.2021Gündem
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi'ne Senato'dan onay!
ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi'ne Senato'dan onay!ABD Başkanı Joe Biden'ın ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine aday gösterdiği Jeff Flake, Senato Genel Kurulunda onaylandı. Peki, ABD Ankara Büyükelçisi Jeff Flake kimdir? İşte Jeff Flake hakkında merak edilenler...
26.10.2021Gündem
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme...
ABD Başkanı Joe Biden 'karşılık verilecek' demişti! DEAŞ'a misilleme...Afganistan'da Kabil Havalimanı yakınlarında düzenlenen terör saldırısını üstlenen DEAŞ/Horasan elebaşına yönelik Afganistan'da hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu.
28.08.2021Dünya
Biden, Türkiye Büyükelçiliği için adayını açıkladı
Biden, Türkiye Büyükelçiliği için adayını açıkladıABD Başkanı Joe Biden'ın, eski Arizona senatörü Jeff Flake'i Türkiye Büyükelçisi olarak aday gösterdiği bildirildi.
13.07.2021Dünya
Gözler Biden ve Putin zirvesinde! Kritik görüşmenin tarihi...
Gözler Biden ve Putin zirvesinde! Kritik görüşmenin tarihi...Biden ve Putin zirvesi Cenevre'de yapılacağı öne sürüldü. ABD Başkanı Joe Biden ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında gerçekleştirilmesi planlanan zirvenin 15-16 Haziran'da İsviçre'nin Cenevre kentinde yapılacağı iddia edildi
24.05.2021Dünya
ABD: BM Güvenlik Konseyi'nde vetoyu çıkarlarımızı gözetmek için kullanıyoruz
ABD: BM Güvenlik Konseyi'nde vetoyu çıkarlarımızı gözetmek için kullanıyoruzABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas Greenfield, ülkesinin BM Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) veto hakkını ABD'nin çıkarlarını gözetmek için kullandıklarını, bunun için mazeret beyan etmeyeceğini bildirdi.
17.09.2024Dünya
Ayşenur'un ölümü üzerindeki sır perdesi aralanıyor! Washington Post görgü tanıkları ile görüştü, İsrail askerlerinin görüntülerini yayınladı
Ayşenur'un ölümü üzerindeki sır perdesi aralanıyor! Washington Post görgü tanıkları ile görüştü, İsrail askerlerinin görüntülerini yayınladıİsrail ordusunun, Nusayrat Mülteci Kampı'nda yerinden edilen sivillerin sığındığı, UNRWA'ya ait bir okula düzenlediği saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu 18 kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres Gazze'de yaşanılanların kabul edilemez olduğunu söyledi. Öte yandan ABD Kongre üyeleri Ayşenur Eygi'nin öldürülmesiyle ilgili bağımsız soruşturma çağrısında bulunurken, Washington Post gazetesi İsrail yalanını ortaya çıkardı.
12.09.2024Dünya
Beyaz Saray’dan Putin’e tepki: Konuşmaya son verirse çok memnun oluruz
Beyaz Saray’dan Putin’e tepki: Konuşmaya son verirse çok memnun oluruzABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, ABD’deki başkanlık seçimlerinde favorisinin Kamala Harris olduğunu söyleyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e tepki göstererek, "Bay Putin, seçimlerimiz hakkında konuşmaya ve seçimlerimize müdahil olmaya son verirse çok memnun oluruz” dedi.
5.09.2024Dünya
Kamala Harris, İsrail'e silah ambargosu uygulayacak mı?
Kamala Harris, İsrail'e silah ambargosu uygulayacak mı?Demokrat başkan adayı Kamala Harris, aday olduktan sonraki ilk röportajında, başkan olması halinde İsrail'e silah ambargosu uygulamayı düşünmediğini net bir şekilde ifade ederek, "Gazze'de ateşkes sağlanmalı" çağrısı yaptı.
30.08.2024Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: İsrail'in Gazze'de uzun süreli işgaline karşıyız
ABD Dışişleri Bakanı Blinken: İsrail'in Gazze'de uzun süreli işgaline karşıyızABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Tel Aviv ile Hamas arasında esir takası ve ateşkes mutabakatının gelecek günlerde sağlanması gerektiğini belirterek, İsrail'in Gazze Şeridi'nde uzun süreli işgaline karşı olduklarını söyledi.
20.08.2024Dünya
Yusuf Dikeç Time Dergisi’ne kapak oldu mu? 2024 Ağustos Time Dergisi kapağında Yusuf Dikeç mi var? Time Dergisi Yusuf Dikeç kapağı doğru mu?
Yusuf Dikeç Time Dergisi’ne kapak oldu mu? 2024 Ağustos Time Dergisi kapağında Yusuf Dikeç mi var? Time Dergisi Yusuf Dikeç kapağı doğru mu?Olimpiyatlarda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç'in TIME dergisine kapak olduğu ileri sürüldü. Söz konusu görselin hızla sosyal medyada yayılmasının ardından Yusuf Dikeç Time Dergisi’ne kapak oldu, 2024 Ağustos Time Dergisi kapağında Yusuf Dikeç mi var?
16.08.2024Gündem
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake: Türkiye harika bir iş çıkardı
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake: Türkiye harika bir iş çıkardıABD'nin Ankara Büyükelçisi Flake basın mensuplarına konuştu: "Özellikle Türkiye'nin rolünü memnuniyetle karşılıyoruz. (Ateşkesin) ardından kalıcı barışı istiyoruz. Bu, iki devletli çözümle olacak" dedi. Ankara'da gerçekleşen takas operasyonu için ise Flake: "Bir başka ülke, kendisine verilen bu işin üstesinden gelebilir miydi emin değilim. Lojistik açıdan gerçekten çok profesyonel, harika bir iş çıkardı" ifadelerini kullandı.
14.08.2024Gündem
MİT'in yönettiği takas operasyonunu ABD Başkanı Biden canlı takip etti
MİT'in yönettiği takas operasyonunu ABD Başkanı Biden canlı takip ettiABD Başkanı Joe Biden, Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) arabuluculuğunda gerçekleştirilen tarihi takas operasyonu canlı takip etti.
11.08.2024Gündem
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecek
Donald Trump ve Kamala Harris, 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelecekABD'nin eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'ın Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu söylemesinin ardından ABC televizyonu, Trump ve Harris'in 10 Eylül'de canlı yayında karşı karşıya gelmeyi kabul ettiklerini duyurdu.
8.08.2024Dünya
MİT koordinasyonunda Ankara’da ABD-Rusya casus takası! Her adımı MİT yönetti, Biden'dan Türkiye'ye teşekkür
MİT koordinasyonunda Ankara’da ABD-Rusya casus takası! Her adımı MİT yönetti, Biden'dan Türkiye'ye teşekkürMİT’in arabulucuğunda ABD ile Rusya arasında son dönemin en kapsamlı rehine takası gerçekleştirildi. ABD’den 2, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç ve Rusya’dan birer olmak üzere 7 uçak, aynı gün 26 rehineyle Ankara’ya indi. Filmleri aratmayan operasyonda 10 rehinenin Rusya’ya, 13 rehinenin Almanya’ya, 3 rehinenin de ABD’ye nakli sağlandı. Türkiye’ye teşekkür yağdı.
2.08.2024Gündem
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadıABD'nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Gizli Servisi Direktörü Kimberly Cheatle'ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı, bu yüzden demokrasi için kurşun yemek zorunda kaldım” dedi.
23.07.2024Dünya
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Rusya’dan ilk açıklama
Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından Rusya’dan ilk açıklamaABD Başkanı Joe Biden’ın ABD'de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Sabırlı olmamız ve olanları dikkatle izlememiz gerekiyor” dedi.
21.07.2024Dünya
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermiş
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermişEski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un internette bir oyun platformuna mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan saldırıya dair flaş detaylar öğrenildi.
18.07.2024Dünya
Trump'a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı! FBI, gizli servis açıkladı, işte saldırı silahı
Trump'a suikast girişiminin detayları ortaya çıktı! FBI, gizli servis açıkladı, işte saldırı silahıABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. ABD'yi sarsan saldırı sonrası FBI ve gizli servis peş peşe açıklamalarda bulundu. İşte saldırı silahı ve detaylar...
14.07.2024Dünya
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırgan
Donald Trump'a mitingde suikast girişimi: Konuşma yaptığı sırada ateş açıldı, işte o saldırganABD başkan adayı Donald Trump'a, mitingde yaptığı konuşma sırasında ateş açıldı. Kulağından yaralanan Trump, kürsüden indirildi. Donald Trump, olaydan sonra yaptığı ilk açıklamada, "İyiyim ve tıbbi muayeneden geçiyorum." ifadesini paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden da düzenlediği basın toplantısında herkesin saldırıyı kınaması gerektiğini belirterek, "ABD'de bu tür hastalıklı şiddete yer yok" dedi. Öte yandan FBI, eski ABD Başkanı Trump'a suikast girişimi düzenleyen kişinin kimliğini açıkladı. Saldırgan olay yerinde öldürüldü. Saldırganla ilgili detaylar ortaya çıktı.
14.07.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe verici
Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde Rusya uyarısı: Çatışma ihtimali kuşkusuz endişe vericiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için bulunduğu ABD'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "İsrail'in tehditleri ve çatışmayı yayma girişimleri sona ermeli. Aksi takdirde bölgemiz daha derin çatışmalar ve hatta savaş riskiyle karşı karşıya kalacak" dedi.
11.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abd Başkanı Joe Biden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abd başkanı joe biden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.