5 Bin Lira İkramiye

5 Bin Lira İkramiye

Son dakika 5 bin lira ikramiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 5 bin lira ikramiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 5 bin lira ikramiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

5 Bin Lira İkramiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 5 bin lira ikramiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.246 5 bin lira ikramiye haberi bulunmuştur. Tüm 5 bin lira ikramiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
En düşük emekli maaşı için düğmeye basıldı! Rakam verildi
En düşük emekli maaşı için düğmeye basıldı! Rakam verildiTBMM, 2024 yılı bütçesi ile çalışan emekliye 5 bin lira ikramiye verilmesine ilişkin düzenlemenin de içinde bulunduğu Torba Yasa'yı kabul edip 16 Ocak'a kadar tatile girdi. Meclis'in yeni yıldaki ilk gündem maddesi memur ve emekli zammı olacak. 7 bin 500 lira olan en düşük emekli maaşının artırılmasına ilişkin düzenleme yasa teklifi olarak Meclis gündemine gelecek. Teklifin hızla yasalaştırılıp yapılan artışı emeklinin ocak ayı içinde alması planlanıyor.
2.01.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklamasıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonumuz toplantısını gerçekleştirecek. İnşallah en kısa sürede açıklamayı planlıyoruz’’ dedi.
26.12.2023Ekonomi
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldıAntalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023Gündem
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu çalışan tüm emeklilere 5 bin lira ikramiye! Ödeme takvimi ve oranlar belli oldu
SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu çalışan tüm emeklilere 5 bin lira ikramiye! Ödeme takvimi ve oranlar belli oldu Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye düzenlemesi 86 maddelik torba kanun teklifi içerisinde yasalaşacak. Çalışan emeklilere ikramiye düzenlemesi ile 4,7 milyon vatandaş daha ödeme alacak. Ek emekli ikramiyesi için maliyet 25 milyar TL'ye yaklaştı. Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? İşte detaylar...
12.12.2023Emekli
5000 TL ikramiyeyi çalışan emekliler ne zaman alacak? Düzenleme Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçti Bakan takvimi açıkladı
5000 TL ikramiyeyi çalışan emekliler ne zaman alacak? Düzenleme Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçti Bakan takvimi açıkladıÇalışan emeklilere ikramiye düzenlemesi Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçti. 5000 TL emekli ikramiyesi Meclis sürecini tamamlamasının ardından Başkan Erdoğan'ın onayı sonrası Resmi Gazete'de yayımlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ödeme takvimi ile ilgili açıklama geldi. Çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak?
30.11.2023Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesinde yeni gelişme! Kritik tarih açıklandı
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesinde yeni gelişme! Kritik tarih açıklandıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, talimatı sonrasında, çalışan-çalışmayan ayrımı yapılmadan bütün emeklilere bir kereye mahsus 5 bin TL ikramiye ödenmesine ilişkin kanun teklifi bugün Meclis'e geliyor. Milyonlarca kişinin yararlandığı ikramiye müjdesinde paraların ne zaman hesaba yatacağı açıklandı. İşte milyonlarca emeklinin beklediği detaylar...
28.11.2023Emekli
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 18 ilde PKK/KCK üyesi 98 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 18 ilde PKK/KCK üyesi 98 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanlığı, PKK/KCK terör örgütüne yönelik 18 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 98 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
27.11.2023Gündem
Kocasını 2'nci kattan boşluğa itip, başında bıçakla bekledi! 'Aldatmanın bedeli bu'
Kocasını 2'nci kattan boşluğa itip, başında bıçakla bekledi! 'Aldatmanın bedeli bu'Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre başında bekleyen G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki göstererek, ''Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın'' dedi.
27.11.2023Gündem
Emeklilerin tamamına 5 bin lira ikramiye müjdesi! Tarih açıklandı, hesaplara yatıyor
Emeklilerin tamamına 5 bin lira ikramiye müjdesi! Tarih açıklandı, hesaplara yatıyor5000 TL emekli ikramiyesi için kapsam genişledi. Çalışan emeklilere ikramiye verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatını verdiği emekli ikramiyesi düzenlemesi Meclis'e gelecek. Peki çalışan emeklilere ikramiye ne zaman verilecek? 5000 TL ne zaman yatacak? 4,7 milyon emekliye ödenecek yeni Cumhuriyet ikramiyesi sigorta tahsis numarasına göre hesaplara yatacak. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
27.11.2023Emekli
Çalışan tüm emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi! Talimat verildi
Çalışan tüm emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi! Talimat verildi5 bin liralık ikramiyeden 1.6 milyon civarında Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtlı çiftçinin yanı sıra emekli muhtar, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeleri de yararlanamadı. Muhtar, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri de AK Partili yöneticiler ve milletvekillerini telefon yağmuruna tuttu. Çalışan emeklilerin de ikramiye talepleri buna eklenince AK Partili yöneticiler, konuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taşıdı. Erdoğan, kendisine iletilen bilgiler üzerine Hazine ve Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlıklarıyla görüşülmesini, iki bakanlığın bu konuda bir çalışma yapmasını istedi.
25.11.2023Emekli
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiye
Kabine toplanıyor! Milyonlarca emekli bekliyor: Maaş zammı ve ikramiyeCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılması beklenen Kabine toplantısının gündeminde, ekonomiyle ilgili sıcak başlıkların yanı sıra İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını durdurmak ve ateşkesi sağlamak amacıyla yürütülen diplomatik girişimler olacak.
20.11.2023Gündem
Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleri
Emekliye 5 bin lira ikramiyede yeni gelişme! İşte ödeme tarihleriMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. SGK 5000 TL emekli ikramiyesi için ödeme tarihleri açıklandı. Cumhuriyet ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri...
10.11.2023Emekli
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağıTürkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Karadeniz'de petrol aramak için 4 ruhsat aldı.
9.11.2023Finans
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 210 şahsın yakalandığını duyurdu. Aralarında örgüt liderliğini de yapan Jamukhan Ulus'un da olduğu çeteye düzenlenen operasyonların detayları da paylaşıldı.
9.11.2023Gündem
Emekliye 5 bin lira ikramiye müjdesi! Merak edilen tüm detaylar belli oldu
Emekliye 5 bin lira ikramiye müjdesi! Merak edilen tüm detaylar belli olduEmekliye 5 bin liralık ikramiye müjdesiyle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapılacağı, fiilen çalışmaya devam edenlerin kapsam dışı olduğunu açıklamasının ardından, birçok vatandaş kendisinin 5 bin liralık ikramiyeden faydalanıp faydalanamayacağını merak ediyor. İşte merak edilen tüm detaylar...
9.11.2023Emekli
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'
Emeklilere 5 bin TL ikramiye! 'Bir gün bile prim ödeyenler yararlanamayacak'Emekli vatandaşlara Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında, bir kereye mahsus, 5 bin TL ikramiye verilecek. 5 bin TL emekli ikramiyesi kasım ayının ilk 15 günü içerisinde hesaplara yatacak ancak emekli olup çalışmaya devam edenler ikramiye hakkından yararlanamayacak.
31.10.2023Emekli
EYT'liler 5 bin lira ikramiye alacak mı? Merak edilen detaylar açıklandı
EYT'liler 5 bin lira ikramiye alacak mı? Merak edilen detaylar açıklandıCumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere 5 bin TL ikramiye müjdesi vermişti. Peki EYT'liler de ikramiyeden yararlanacak mı? EYT'li milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. 5 bin TL’lik ikramiyeden tüm çalışmayan emekliler faydalanabilecek. SSK, Bağkur ve memur emeklileri faydalanabilecek. Emekli olduktan sonra çalışmaya devam edenler varsa yani kendileri için Sosyal Güvenlik Destekleme Primi (SGDP) yatırılıyorsa bu kişiler 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamayacak.
12.10.2023Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerimize ödeme Kasım ayı ortasında ödeme yapılacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan emeklilere ödenecek 5 bin liralık ikramiye ile ilgili, "Emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıları giderebilmek için 5 bin lira ikramiye yapmayı kararlaştırdık. Kasım ayı ortasında ödeme yapılacak. Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında yeni düzenlemeleri yılbaşında yapacağız. Emeklilerimizle ilgili kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
11.10.2023Gündem
Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları! İşte kazandıran rakamlar...
Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları! İşte kazandıran rakamlar...Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi öğle saatlerinde başladı. Büyük ikramiyenin 100 milyon lira olduğu Milli Piyango çekilişi canlı yayında yapıldı ve şanşlı rakamlar belli oldu. 100 milyon lira ile amorti çekilişi saat 23.00'te gerçekleştirildi. 100 milyon TL değerindeki bilet Manisa Akhisar'a çıktı.
31.12.2020Ekonomi
Toplu sözleşme ikramiyesi ne zaman verilecek (ne kadar)? Toplu sözleşme ikramiyesini hangi sendikalar alacak, toplu sözleşme ikramiyesi her ay mı ödenecek?
Toplu sözleşme ikramiyesi ne zaman verilecek (ne kadar)? Toplu sözleşme ikramiyesini hangi sendikalar alacak, toplu sözleşme ikramiyesi her ay mı ödenecek?Toplu sözleşme ikramiyesi Meclis Genel Kurulu’nda görüşülen kanun teklifiyle kabul edildi. Sendikalı memurlar toplu sözleşme ikramiyesi alacak. Peki, toplu sözleşme ikramiyesi ne zaman verilecek, her ay mı ödenecek, ayın kaçında yatacak? Toplu sözleşme ikramiyesi alacak sendikalar hangileri?
Süper Loto'nun 83 milyon liralık büyük ikramiye Aydın'a çıktı
Süper Loto'nun 83 milyon liralık büyük ikramiye Aydın'a çıktıMilli Piyango'nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın'ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, "83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı" dedi.
11.05.2024Ekonomi
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadıBireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024Ekonomi
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edinMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. İkramiyeler 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 arttırılarak 3 bin TL’ye çıkarıldı. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye alacak. Dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadırAK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024Gündem
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini bulduŞans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

5 Bin Lira İkramiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 5 bin lira ikramiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.