Bakan Yerlikaya: 30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesindeki bir dönüm noktasıdır
Bakan Yerlikaya: 30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesindeki bir dönüm noktasıdırİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "30 Ağustos Zaferi, milletimizin varoluş mücadelesindeki bir dönüm noktasıdır. Bağımsızlık ve özgürlük uğruna, bir milletin dişiyle, tırnağıyla bütün ruhuyla verdiği mücadelenin ardından gelen şanlı zaferin adıdır" dedi.
30.08.2024Gündem
Kapadokya'da sıcak hava balonları Atatürk posteriyle havalandı
Kapadokya'da sıcak hava balonları Atatürk posteriyle havalandıTürkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Atatürk posteri ve Türk bayraklarıyla havalandı.
30.08.2020Gündem
Büyük Taarruzun 98. Yıldönümü! Büyük taarruz nedir, tarihi önemi ve sonuçları nelerdir? Büyük taarruz zaferinde Atatürk’ün rütbesi ne?
Büyük Taarruzun 98. Yıldönümü! Büyük taarruz nedir, tarihi önemi ve sonuçları nelerdir? Büyük taarruz zaferinde Atatürk’ün rütbesi ne?30 Ağustos Zaferi ile sonuçlanan Yunan ordusuna yönelik gerçekleştirilen Büyük Taarruz'un 98'inci yıldönümü kutlanıyor. Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk Ordusu 98 yıl önce topçu ateşleriyle şafak vakti harekat başlatarak, dünyanın en büyük kahramanlık destanlarından birini yazdı. Düşman işgalindeki tüm noktaları birer birer ele geçirildi. Büyük taarruzun tarihi önemi nedir, sonuçları nelerdir? Büyük taarruz zaferi ve Büyük Taarruz Atatürk rütbesi…
26.08.2020Gündem