Ünlü isimler, down sendromlu gençlerle buluştu
Ünlü isimler, down sendromlu gençlerle buluştuTürkiye Down Sendromu Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü kapsamında #rengimizbelliolsun sloganıyla özel bir workshop düzenledi. Derneğin Şişli Bomonti’de bulunan merkez binasında gerçekleşen etkinlikte ünlü isimler, Down sendromlu gençlerle bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadı.
22.03.2025Yaşam
Türkiye Down Sendromu Derneği’den farkındalık hareketi!
Türkiye Down Sendromu Derneği’den farkındalık hareketi!Türkiye Down Sendromu Derneği, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’nde düzenleyeceği farkındalık hareketiyle farklı olmanın bir eksiklik olmadığının; herkesin farklı renkler gibi dünyanın vazgeçilmez bir parçası olduğunun ve birbirini tamamladığının altını çiziyor. Türkiye Down Sendromu Derneği’nin farkındalık hareketine el ya da ayaklara giyilen farklı renklerdeki çoraplarla ve sosyal medya paylaşımıyla destek olmak mümkün.
11.03.2021Sağlık
'Down sendromlu çocuğunuzu eve hapsetmeyin'
'Down sendromlu çocuğunuzu eve hapsetmeyin'Birleşmiş Milletler'in kararıyla 2011'den bu yana "21 Mart Dünya Down Sendromu Günü" olarak kutlanıyor.
21.03.2017Sağlık