2007

2007

Son dakika 2007 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 2007 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 2007 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

2007

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 2007 gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.449 2007 haberi bulunmuştur. Tüm 2007 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası için karşı karşıya geliyor
Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Cumhurbaşkanlığı Kupası için karşı karşıya geliyorFenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, 37. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda bugün karşı karşıya gelecek. Basketbolun yeni mabedi İstanbul Gelişim Merkezi’nde oynanacak ilk resmi maç niteliği taşıyan Cumhurbaşkanlığı Kupa maçı saat 18.00’de başlayacak.
29.09.2024Şampiy10
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk sınavına çıkıyor
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk sınavına çıkıyorTemsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi serüveni bugün itibarıyla başlıyor. Lig Aşaması’nın ilk maçında Sarı-Kırmızılar, sahasında Yunan ekibi PAOK’u ağırlayacak. Zorlu mücadelenin heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanacak!
25.09.2024İddaa
Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla başlıyor! 6 maçla start verilecek
Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla başlıyor! 6 maçla start verilecekUEFA Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla yarın oynanacak 6 maçla start verecek. İşte 36 takımlı yeni lig sisteminde yarın akşam oynanacak maçlar...
16.09.2024Şampiy10
Trabzonspor – Beşiktaş derbisinin heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanacak
Trabzonspor – Beşiktaş derbisinin heyecanı en yüksek oranlarla Misli’de yaşanacakSüper Lig’de heyecan Trabzonspor - Beşiktaş derbisiyle kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Papara Park'ta 15 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşma için hazırlıklar sürüyor. Dev karşılaşmada en yüksek oranlar yine Misli üyelerini bekliyor!
14.09.2024İddaa
Bakan Tunç'tan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Hakkını sonuna kadar koruyacağız
Bakan Tunç'tan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması: Hakkını sonuna kadar koruyacağızDenizli'de AK Parti Türkiye Buluşmaları toplantısına katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye'nin AK Parti döneminde değişen adalet sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi hakkında da konuşan Bakan Tunç, “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımız iç hukuktan kaynaklanan soruşturma yetkisini kullandı ve soruşturma başlattı. Elimizde deliller, görüntüler var. O saldırganların kendi ülkemizde de yargılanması ve uluslararası alanda yakalanması için soruşturmamızı başlattık” dedi.
13.09.2024Gündem
Luis Suarez veda ediyor
Luis Suarez veda ediyorSuarez, milli takımdan emeklilik kararı aldı.
4.09.2024Şampiy10
MediaMarkt, Türkiye’de yatırıma devam dedi! 100. mağazasını açtı!
MediaMarkt, Türkiye’de yatırıma devam dedi! 100. mağazasını açtı!Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye pazarında kazandığını Türkiye’ye yatırmaya devam ediyor. 2024 yılında mağaza yatırımlarını artıran MediaMarkt, Türkiye’deki 100’üncü mağazasını Antalya’nın Manavgat ilçesinde açtı. Bu açılışla birlikte MediaMarkt, Türkiye’deki mağaza alanını 250 bin metrekarenin üzerine çıkardı.
29.08.2024Advertorial
İzmir'de Tahtalı Barajı son 16 yılın en düşük su seviyesinde
İzmir'de Tahtalı Barajı son 16 yılın en düşük su seviyesindeİzmir'in temiz su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan Tahtalı Barajı'ndaki su seviyesi yüzde 19,86 oranıyla, son 16 yılın en düşük seviyesine geriledi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, bu düşüşün devam edeceğini söyleyerek, “Tahtalı Barajı'nın dibini görecek gibiyiz. Su seviyesi kasım ayında yüzde 10'lara kadar düşebilir” dedi.
28.08.2024Gündem
Jandarma eski Genel Komutanı Galip Mendi hayatını kaybetti
Jandarma eski Genel Komutanı Galip Mendi hayatını kaybettiEski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Galip Mendi, İzmir'de 73 yaşında hayatını kaybetti.
24.08.2024Gündem
30 Ağustos ek ders ücreti ödenir mi, resmi tatillerde öğretmene ek ders verilir mi? Ek ders hangi tatillerde kesilmez?
30 Ağustos ek ders ücreti ödenir mi, resmi tatillerde öğretmene ek ders verilir mi? Ek ders hangi tatillerde kesilmez?30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil takvim içerisinde yer alıyor. Öğretmenlere ek ders ödemesi yapılıp yapılmayacağı ise 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Milli Bayram günlerinde ek ders ödemesi yapılıyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı ek ders ödenir mi? 30 Ağustos için öğretmenlere ek ders ödemesi yapılacak mı?
24.08.2024Gündem
Türk dizilerinin etkisi büyüyor! 1 milyar dolarlık ihracat
Türk dizilerinin etkisi büyüyor! 1 milyar dolarlık ihracatCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Marka Ofisi’nin çalışmasına göre, Türk dizileri, Türkiye’nin “yumuşak gücü” oldu. Çalışmada dizilerin, Türkiye’nin marka değerini artırdığı, izlenen ülkelerden Türkiye’ye gelen ziyaretçi sayısını yüzde 15 yükselttiği, Türk ürünlerine talebi tetiklediği belirtildi.
24.08.2024Ekonomi
Okan Buruk eski eşi Nihan Akkuş'un partisinde... Yeniden evlenme iddiası!
Okan Buruk eski eşi Nihan Akkuş'un partisinde... Yeniden evlenme iddiası!Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Nihan Akkuş'un 17 yıllık evlilikleri kısa süre önce bitmişti. Okan Buruk boşandığı eşinin doğum günündeydi.
20.08.2024Magazin
ODTÜ rektörü Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil kimdir? Nereli, kaç yaşında: Yeni ODTÜ rektörü Ahmet Yozgatlıgil’in hayatı ve kariyeri
ODTÜ rektörü Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil kimdir? Nereli, kaç yaşında: Yeni ODTÜ rektörü Ahmet Yozgatlıgil’in hayatı ve kariyeriCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye rektör atadı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörü olarak atanan isim ise Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil oldu. Peki, Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil kimdir? İşte, Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil hayatı ve kariyer geçmişi...
16.08.2024Gündem
Filistin Devlet Başkanı Abbas Meclis'teki konuşmasında açıkladı: 17 yıl sonra bir ilk! Dünyada yankı buldu
Filistin Devlet Başkanı Abbas Meclis'teki konuşmasında açıkladı: 17 yıl sonra bir ilk! Dünyada yankı bulduFilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM Genel Kurulunda yaptığı ve önemli açıklamalarda bulunduğu hitabı dünyada yankı buldu. Abbas TBMM kürsüsünden açıkladı. 17 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek.
16.08.2024Gündem
Seyithan İzsiz kimdir? İyi Parti’den AK Parti’ye geçen Seyithan İzsiz nereli, kaç yaşında, kaç yıldır siyasette, evli mi, çocuğu var mı?
Seyithan İzsiz kimdir? İyi Parti’den AK Parti’ye geçen Seyithan İzsiz nereli, kaç yaşında, kaç yıldır siyasette, evli mi, çocuğu var mı?AK Parti’ye katılacak olan iki milletvekilinden birinin kim olduğu belli oldu. İYİ Parti İstanbul eski Milletvekili Seyithan İzsiz, yaptığı açıklamada “Yeniden yuvama dönüyorum" ifadelerini kullandı. Peki, Seyithan İzsiz kimdir? İyi Parti’den AK Parti’ye geçen Seyithan İzsiz nereli, kaç yaşında, kaç yıldır siyasette, evli mi, çocuğu var mı?
14.08.2024Gündem
TÜİK'ten dikkat çeken araştırma: İstanbul'dan kaçış devam ediyor!
TÜİK'ten dikkat çeken araştırma: İstanbul'dan kaçış devam ediyor!Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'de 2023 yılında 3 milyon 450 bin 953 kişinin iller arasında göç ettiğini açıkladı. İstanbul hem en çok göç veren hem de en çok göç alan şehir oldu. Megakentten ayrılanların en önemli göç nedeni daha iyi konut ve yaşam şartı arayışı olarak ön plana çıktı.
14.08.2024Ekonomi
Instagram ne zaman açılacak? Bakan Tunç'tan yeni açıklama
Instagram ne zaman açılacak? Bakan Tunç'tan yeni açıklamaAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Instagram'a katalog suçları engeliyle ilgili, "Türkiye'de yayın yapan sosyal medya kuruluşları da ülkemizin kanunlarına uyacak. Hiç kimsenin ayrıcalığı yok. İnternette suç işlenmesi konusunda devlet üstüne düşeni yapmak durumunda. Kanunda sorumluluklar var, BTK yetkilerini kullandı" dedi.
6.08.2024Gündem
Sema Çeyrekbaşı, 73 yaşında hayatını kaybetti
Sema Çeyrekbaşı, 73 yaşında hayatını kaybettiBeynine pıhtı atması sonucu bir süredir yoğun bakımda tedavi gören oyuncu Sema Çeyrekbaşı, 73 yaşında hayatını kaybetti.
5.08.2024Magazin
Arçelik’te üst düzey atama
Arçelik’te üst düzey atamaYatırım bankacılığı ve finans alanında çeşitli görevlerde bulunan, 5 yılı aşkın süredir de Koç Holding Finans Koordinatörlüğü görevini yürüten Barış Alparslan, Arçelik’in Finansman ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi.
Adana Demirspor'un unutulmaz ismi Ahmet Yaşar vefat etti
Adana Demirspor'un unutulmaz ismi Ahmet Yaşar vefat ettiAdana Demirspor’un ve amatör Adana futbolunun unutulmaz ismi Ahmet Yaşar, namıdiğer Tombik Ahmet, hayatını kaybetti.
3.08.2024Adana
Elif Berra Gökkır kimdir, nereli, kaç yaşında? Milli okçu Elif Berra Gökkır çeyrek final ne zaman, Elif Berra Gökkır’ın çeyrek final rakibi kim oldu?
Elif Berra Gökkır kimdir, nereli, kaç yaşında? Milli okçu Elif Berra Gökkır çeyrek final ne zaman, Elif Berra Gökkır’ın çeyrek final rakibi kim oldu?Elif Berra Gökkır, 2024 Paris Olimpiyatları'nda, kadınlar okçuluk klasik yay müsabakasında son 16 turunda rakibini yenerek çeyrek finale yükseldi. Peki, Elif Berra Gökkır kimdir, nereli, kaç yaşında? Milli okçu Elif Berra Gökkır çeyrek final ne zaman, Elif Berra Gökkır’ın çeyrek final rakibi kim oldu?
3.08.2024Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı: 7 ayda 71 bin firmaya 960 milyon TL ceza uygulandı
Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı: 7 ayda 71 bin firmaya 960 milyon TL ceza uygulandıTicaret Bakanı Ömer Bolat, bu yılın ilk 7 ayında fahiş fiyatla, stokçulukta, aldatıcı reklamlarla mücadele kapsamında yapılan denetimlerde 71 firmaya 960 milyon TL cezai işlem uygulandığını söyledi.
2.08.2024Ekonomi
Özgür Çevik 'Yabancı Damat'ı 90'lara benzetti! 'Geçmişe özlem ya da nostalji'
Özgür Çevik 'Yabancı Damat'ı 90'lara benzetti! 'Geçmişe özlem ya da nostalji'2004-2007 arasında Kanal D'de ekranlara gelen 'Yabancı Damat' dizisindeki 'Niko' karakteriyle yıldızı parlayan Özgür Çevik, yıllar önce final yapmasına karşın hâlâ konuşulan yapım hakkında yöneltilen soruya cevap verdi.
1.08.2024Magazin
Hamas lideri kim olacak, İsmail Haniye yerine kim gelecek? Hamas lideri Haniye suikasti sonrası yeni lider merak ediliyor!
Hamas lideri kim olacak, İsmail Haniye yerine kim gelecek? Hamas lideri Haniye suikasti sonrası yeni lider merak ediliyor!Hamas lideri İsmail Haniye'nin, Tahran'da uğradığı suikast sonucu öldüğü duyuruldu. Haniye'nin ölümünü doğrulayan Hamas, "Korkakça bir eylem, cezasız kalmayacak" açıklamasını yaptı. Söz konusu sıcak gelişmenin ardından yeni liderin kim olacağı merak konusu oldu. Peki, Hamas lideri kim olacak, İsmail Haniye yerine kim gelecek?
31.07.2024Gündem
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2007 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 2007 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.