10 Aralık İnsan Hakları Günü ile ilgili sözler, mesajlar! Dünya insan hakları günü nedir, nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?
10 Aralık İnsan Hakları Günü ile ilgili sözler, mesajlar! Dünya insan hakları günü nedir, nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü mesajları, şiirleri ve sözleri yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin kabul edildiği gün olan 10 Aralık, 1948 yılıyla birlikte Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanıyor. İnsan Hakları Günü İkinci Dünya Savaşı’nın ardından, her bireyin özgür, eşit ve onurlu bir şekilde yaşamasını uluslararası bir belge altında garantileme amacına dayanıyor. Dünya insan hakları günü nedir, nasıl ortaya çıktı? 10 Aralık İnsan Hakları günü sözleri ve kutlama mesajları…
10.12.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kovid-19 salgını sonrası yeniden şekillenecek dünyada, tüm politikaların insan hakları ekseninde yapılandırılması ve adaletsizlikleri giderecek etkin mekanizmaların geliştirilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.
10.12.2020Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İnsanlık adına utanç verici tablo'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İnsanlık adına utanç verici tablo'Suriye, Yemen ve Filistin’de yaşananları hatırlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnsanlık adına utanç verici bu tablo bize, uluslararası toplumun İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin temsil ettiği ilkeleri ve hassasiyetleri yerleştirme hususunda halen alması gereken çok ciddi mesafe olduğunu gösteriyor” dedi.
10.12.2018Gündem
Gül’den 10 Aralık mesajı
Gül’den 10 Aralık mesajı‘Çeşitliliği geleceğe saygıyla taşıyacağız’
29.09.2021Gündem