Gazete Vatan Logo

Edirne'de yarın okullar tatil mi? Valilik ve MEB açıklama yaptı mı?

Edirne’de yarın okullar tatil mi olacak? sorusu kar yağışı ve soğuk havanın etkili olması beklenen Edirne’de öğrenciler ve veliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Meteoroloji’nin yaptığı açıklamalar, okullarına ulaşmakta zorluk çeken öğrencilerin okullar tatil mi? sorularını sormasına neden oluyor. Peki, 5 Aralık Edirne’de yarın okullar tatil mi? Edirne Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?

Edirne'de yarın okullar tatil mi? Valilik ve MEB açıklama yaptı mı?

Yoğun kar yağışı ve soğuk havanın eğitim ve iş hayatını olumsuz etkilemesi, ilde yaşayan vatandaşlar tarafından Edirne’de 5 Aralık’ta okullar tatil mi? Sorusunun yoğun bir şekilde araştırılmasına neden oldu. Peki, 5 Aralık Edirne Valiliği’nden kar tatili açıklaması geldi mi? İşte konuya ilişkin ayrıntılar…

EDİRNE’DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ OLACAK? (5 ARALIK)

Edirne’de yarın okulların tatil olup olmadığına ilişkin resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

KAR YAĞIŞININ ETKİLİ OLACAĞI İLLER

4 Aralık Çarşamba günü kar yağışının etkili olacağı iller listesinde Bolu, Karabük, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Kayseri, Çorum, Kastamonu, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Ağrı illeri bulunuyor. Kar yağışı bazı illerde yağmurla birlikte sulu kar şeklinde görülecek. Kütahya, Bayburt, Gümüşhane’de ise yoğun kar yağışı bekleniyor.

Edirne ve ilçelerinde başlayan kar yağışı etkili oluyor. Balkanlara yakın köylerde kar yağışı nedeniyle bitki örtüsü beyaza büründü. Bulgaristan'a açılan sınır kapısı Hamzabeyli taraflarında Karayolları ekipleri, yolların kapanmaması için çalışma başlattı. Hava sıcaklığının 2 derece ölçüldüğü kentte meteoroloji yetkilileri, kar yağışının gün içinde yerini karla karışık yağmura bırakacağını belirtti.

Haberin Devamı