Gazete Vatan Logo

Dünyanın SEO birikimi DIGITALZONE’da buluşuyor

En akılcı hizmetlerle dikkat çeken Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital ajansı ZEO, SEO uzmanlarını İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor. Dijital dünyanın kalbi İstanbul’da atacak.

Dünyanın SEO birikimi DIGITALZONE’da buluşuyor

Geçtiğimiz üç yıl SEOzone ismiyle gerçekleştirilen etkinlik bu yıl DIGITALZONE olarak, Şişli Radisson Blu Hotel’ de kapılarını dijital dünyaya açacak. 21 – 22 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlik iki gün sürecek olup, katılımcılara fırsatlarla dolu bir network ağı sunmayı planlıyor. Dünyanın en tanınmış isimleri bu konferansta yerlerini almış durumda. SEO şirketleri ve SEO ilgilileri bu organizasyonda kendilerini geliştirecek birçok bilgiye ulaşacak olup, ayrıca uzmanlarla tanışıp fikir alış verişinde bulunabilecekler.

2013 yılında düzenlenen ilk SEO konferansından sonra teknolojinin de gelişmesiyle SEO anlamında paylaşılacak bilgiler bir hayli arttı. Dünyanın dört bir yanından en başarılı SEO uzmanlarının konferanslarının yanı sıra ayrıca dünyaca ünlü şirketlerin dijital pazarlama uzmanları da etkinliklerde yer alacak. Türkiye’nin en yaratıcı dijital ajansı olan ve en titiz çalışmaları sunan ZEO’nun kurucusu Yiğit Konur da organizasyonda tecrübelerini katılımcılarla paylaşacak olup, etkinliğin ilk günü yani 21 Ekim’de açılış konuşmasını gerçekleştirecek. Dünyanın birçok yerinde SEO konferanslarına konuşmacı olarak katılmış olan Yiğit Konur, edindiği başarılarla da adında sıkça ettirmeyi başarmıştır. Dijital pazarlama konferansı temeliyle yapılan DIGITALZONE organizasyonu Doğu Avrupa’nın en büyük konferansı olup, bu yıl dördüncüsü düzenlenmektedir. Konferanslar ve paralel olarak yapılacak workshoplar ile SEO alanında yeni uygulamalar ve yöntemler katılımcılara aktarılacak olmakla beraber, katılım sağlayan herkes etkin bir şekilde rol alacak. Dünyada SEO denilince akla ilk gelen Rand Fishkin’ in yanı sıra, dünyadaki sayılı SEO ajanslarından biri olan SEER Interactive’in kurucusu Will Reynolds’ta konferans veren isimler arasında bulunacak.

SEO alanında yeni fikirlere ulaşmak isteyenler, son çıkan çözüm tekniklerini öğrenmek, bunları ilk ağızdan duymak ve daha fazlası için ZEO’nun bu yıl dördüncüsünü düzenlediği DIGITALZONE’16 mutlaka gidilmesi gereken bir etkinlik. Organizasyon hakkında daha detaylı bilgi almak için ZEO.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı