Ziyaret

Ziyaret

Son dakika ziyaret haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziyaret ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziyaret haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziyaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziyaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 37.778 ziyaret haberi bulunmuştur. Tüm ziyaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024 Gündem
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı
İngiliz işgal subayı, Atatürk’le ilk karşılaşmasını anlattı Yıl 1919 aylardan mayıs, İstanbul işgal altında... Mustafa Kemal ve arkadaşları, İstiklal Savaşı’nın fitilini ateşlemek için Samsun’a gidecek. Ancak bir Türk zabitinin Boğaz’ı geçmesi için İngilizlerin vizesi gerekiyor. O vizeyi de Yüzbaşı John Godolphin Bennett imzalıyor. Bennett yıllar sonra bir röportajında “Onu ilk gördüğümde anladım, büyük ve kuvvetli bir adamdı. Heyecanlıydılar. Anladım ki bir şey vardı” diyor...
19.05.2024 Gündem
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mayıs Müzeler Günü'ne özel paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mayıs Müzeler Günü'ne özel paylaşım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs Müzeler Günü'nü tebrik ederek "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
18.05.2024 Gündem
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok
Putin'den Kharkiv açıklaması: Yeniden ele geçirme planımız yok Putin Cuma günü Çin'e yaptığı ziyaret sırasında Kharkiv şehrini yeniden ele geçirme planlarının olmadığını söyledi.
18.05.2024 Dünya
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Hükümlü ve tutuklular için 19 Mayıs kararı! Bakan Tunç açıkladı
Hükümlü ve tutuklular için 19 Mayıs kararı! Bakan Tunç açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açık görüş imkanı tanınacağını bildirdi.
18.05.2024 Gündem
(Anıtkabir 19 Mayıs programı 2024) Anıtkabir 19 Mayıs Pazar günü kaça kadar açık? 19 Mayıs anıtkabir ziyaret saatleri
(Anıtkabir 19 Mayıs programı 2024) Anıtkabir 19 Mayıs Pazar günü kaça kadar açık? 19 Mayıs anıtkabir ziyaret saatleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıt mezarını ziyaret etmek ve ona minnetlerini sunmak isteyen vatandaşlar Anıtkabir’in 19 Mayıs programıyla, ziyaret saatlerini sorguluyor. Peki, 19 Mayıs Anıtkabir töreni saat kaçta, 19 Mayıs Pazar günü Anıtkabir kaça kadar açık?
18.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı Milliyet Arkeoloji dergisi, 19 Mayıs Pazar günü yayımlanacak 37. sayısında Patara Deniz Feneri’ni ve yeniden ayağa kaldırılış hikâyesini mercek altına alıyor.
17.05.2024 Vitrin
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli ürünlerini Ankara’da tanıttı. GTB tarafından tescil ettirilen 24 ürünün sergilendiği stant çeşitli illerden gelen TOBB delegeleri ile Ankaralıların yoğun ilgisini gördü.
17.05.2024 Gaziantep
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti
Güneydoğulu ihracatçılardan Şırnak Valisi Atay'ı makamında ziyaret etti Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şırnak'ta Vali Cevdet Atay'ı ve Habur Gümrük Kapısı'nı ziyaret etti.
17.05.2024 Gaziantep
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor
Bakan Kacır'dan Togg açıklaması: Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Togg'un Türkiye'nin en büyük ihracat sektörü olan otomotiv endüstrisinin dönüşümüne öncülük ettiğini belirterek, "Togg, halihazırda 30'dan fazla farklı startup ile çalışarak inovasyonu teşvik etme konusunda kararlılığını ortaya koyuyor. Teknolojideki değişikliklerin yenilik yapmamız ve başarılı olmamız için benzersiz fırsatlar yarattığının farkındayız. Bu nedenle güçlü bir startup ekosistemine sahip olmak Milli Teknoloji Hamlesi'nin önemli bir parçası" dedi.
16.05.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız. Ekim ayından itibaren içeriğe ilişkin görüşmeler başlayabilir" dedi.
16.05.2024 Gündem
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı! İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. Mısır Çarşısı'nda bulunan 123 yıllık Pandeli Lokantası'nın bacasında çıkan yangın çatıya sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
15.05.2024 Gündem
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Kalkınma Yolu Projesi, Güneydoğu’ya can suyu olacak
Kalkınma Yolu Projesi, Güneydoğu’ya can suyu olacak Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu ve yönetim kurulu üyeleri 3 günlük Mardin, Şırnak ve Irak programı kapsamında Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, Silopi Kaymakamı Cihat Koç ve Cizre Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ömer Faruk Yıldırım’ı ziyaret etti.
15.05.2024 Gaziantep
Numan Kurtulmuş, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti
Numan Kurtulmuş, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa görüşmeleri kapsamında MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.
14.05.2024 Gündem
Sanayi Bakanı Kacır’dan Devriamber’e ziyaret
Sanayi Bakanı Kacır’dan Devriamber’e ziyaret Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat’ın ‘Devriamber’ sergisini ziyaret etti.
14.05.2024 Gündem
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor!
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor! Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkilediğini söyleyen Onur Öztürk, tatilcilerin dijitalleşmeyle birlikte değişen alışkanlıklarına ışık tuttuğunu söyledi. Öztürk,“Kötü otel yoktur, yanlış tercihler vardır” dedi.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diyalog mesajı: Aramızda çözülemeyecek bir sorun yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'i Ankara'da kabul etti. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Yapıcı görüşme yaptık. Sorunları diyalogla çözeceğiz" dedi.
13.05.2024 Gündem
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den  Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel
Eylem Tok’a Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci'den Anneler Günü’nde çağrı: Çocuğunu al ve gel Timur Cihantimur’un ehliyetsiz kullandığı lüks otomobil ile ATV aracına çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin annesi Pervin Aci, oğlu olmadan geçirdiği ilk Anneler Günü’nde Eylem Tok’a seslendi: “Onun Anneler Günü’nü kutlamıyorum. Hiç mi vicdanı sızlamadı çocuğunu kaçırırken? Alsın çocuğunu gelsin.”
13.05.2024 Gündem
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz
Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi önemli mesaj: Gerilimsiz bir dönemi iki halka borçluyuz Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, yarın gerçekleşecek Türkiye ziyareti öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Pozitif olunması gerektiğine değinen Miçotakis; bölgesel konulardan ticarete, 'kapıda vize' uygulamasından 'Kariye Cami'si gibi stratejik birçok konuda soruları da yanıtladı.
12.05.2024 Dünya
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ziyaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziyaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.