10 dakikada salata oluyor; Ne bulgur ne pirinç bu kadar faydalı, etkisi 5 kat fazla
10 dakikada salata oluyor; Ne bulgur ne pirinç bu kadar faydalı, etkisi 5 kat fazla Bir kez yenildiğinde vücudu ele geçiren ve vitaminlerle saran yeşil mercimek salatası diyet yapanların da favori yiyeceği.
28.03.2024 Yaşam
Şifayı ve lezzeti kat kat artıran tüyo: Tarhana çorbasından bile faydalı - Doktorlar da öneriyor!
Şifayı ve lezzeti kat kat artıran tüyo: Tarhana çorbasından bile faydalı - Doktorlar da öneriyor! Hepimizin faydası ve lezzeti konusunda hemfikir olduğumuz tarhana çorbasından bile faydalı olan yeşil mercimek çorbasının şifası ve lezzetini kat kat artıran bir tüyo var.
1.02.2024 Yaşam
Kolesterolü düşürür, damar tıkanıklığını önler: İşte sofralarımızın vazgeçilmezi 'Kara Şimşek'in faydaları
Kolesterolü düşürür, damar tıkanıklığını önler: İşte sofralarımızın vazgeçilmezi 'Kara Şimşek'in faydaları Türk mutfağı bin bir çeşit yemekleriyle dünyanın en lezzetli ve çeşitli mutfaklarından biri olarak bilinir. Sebze, et, bakliyat her çeşit yemeğe eşlik eder. Bu bakliyatlar arasında biri var ki kolestrolü üşürüp damar tıkanıklığını önlüyor yumurtadan daha fazla protein içeriyor. İşte her derde deva o yiyecek...
6.08.2023 Sağlık
Kilolara elveda deyin!
Kilolara elveda deyin! Yazın şerbetli tatlıları ve açık büfelerdeki binbir farklı lezzetleri yiyerek aldığınız kilolardan, yeşil mercimek yiyerek kurtulabilirsiniz.
8.09.2014 Sağlık