Suç Örgütü

Suç Örgütü

Son dakika suç örgütü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suç örgütü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suç örgütü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suç Örgütü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suç örgütü gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.257 suç örgütü haberi bulunmuştur. Tüm suç örgütü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi'
Organize Şube Müdürü’nden 11 sayfa ifade! 'Yakala talimatı vermedi' Ayhan Bora Kaplan (ABK) suç örgütüne yönelik soruşturmanın M7 kod adlı gizli tanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine açığa alınan isimlerden Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Gökay Öner, 15 Mayıs günü avukatı Suna Öztaşdönderen ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak ifade vermek istediğini söyledi. Savcının talimatı üzerine Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nca Öner hakkında ‘suç için anlaşma’, ‘göreve ilişkin sırrın açıklanması’, ‘yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘suçluyu kayırma’, ‘gizliliğin ihlali’ suçlamasıyla gözaltı işlemi yapıldı. Öner’in ifadesi Jandarma Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’ndaki ‘İfade Odası’nda alındı. Öner’in 11 sayfalık ifadesine Hürriyet ulaştı.
20.05.2024 Gündem
Gaziantep'te suç örgütü lideri lüks villada yakalandı
Gaziantep'te suç örgütü lideri lüks villada yakalandı Gaziantep’te polis ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan aranan örgüt lideri ile aranan 2 şahıs yakalandı.
17.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024 Gündem
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?'
FBI bile peşindeydi ama Türk polisi yakaladı! 'Dünya beni arıyor, siz nasıl buldunuz?' Uluslararası boyutta sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının başını çekti. Soygunculuğa yarayan düzeneğini, Türkiye’de üretip İngiltere, Amerika ve Fransa gibi farklı ülkelere satıp milyonlarca dolar gelir elde etti. Dünyanın en tehlikeli dört dolandırıcısından biri olması nedeniyle FBI ve Interpol tarafından aranılan Çağatay Evyapan’ı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü yakalamayı başardı. Peki ama nasıl? İşte cevabı.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu
Soruşturma tamamlandı! Bahar ve Nihal Candan hakkında istenen ceza belli oldu Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerle ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianame kapsamında Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edilirken iddianamede Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istendi.
14.05.2024 Gündem
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı!
Çapkanlar suç örgütüne operasyon yapıldı! Siber Suçlarla Mücadele Şube müdürlüğüne yapılan şikayetler sonrasında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yasadışı bahisle elde edilen paraları aklamaya çalışan 'Çapkanlar' suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 42 şüpheli yakalandı. Operasyonda ayrıca 113 bin 200 lira ve bin 141 dolar ile 6 adet ruhsatsız tabanca, 358 fişek ve çok sayıda sim kart ele geçirildi.
14.05.2024 Gündem
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi
Emniyet ekipleri eğlence mekanına baskın yaptı! 'Zirek Kardeşler' ve 'Alabaylar' çetesi çökertildi İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütlü olarak uyuşturucu imal ve satışı, silah kaçakçılığı ve rüşvet suçlarına karıştığı belirlenen 'Zirek Kardeşler' ile 'Alabaylar' suç örgütlerine yönelik operasyonda polislerin de aralarında olduğu 24 şüpheli, gözaltına alındığı açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı Adana Valiliği, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçundan kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Ramazan Bayğara'nın Yunanistan'da yakalanıp Türkiye'ye iade edilmek üzere tutuklandığını açıkladı.
11.05.2024 Adana
Bakan Yerlikaya: 2 organize suç örgütü çökertildi: Çok sayıda şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: 2 organize suç örgütü çökertildi: Çok sayıda şüpheli yakalandı Elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Toplam 7 ilde düzenlenen operasyonlarda 60 şüpheli yakalandı.
11.05.2024 Gündem
Dolandırıcılık örgütünün elabaşına ceza yağdı!
Dolandırıcılık örgütünün elabaşına ceza yağdı! Adana’da hasarlı araç sahibi 38 kişiyi sigorta şirketinden aradıkları izlenimi vererek suç örgütü kapsamında dolandırdıkları öne sürülen 24 sanığın yargılandığı davanın tutuklu tek sanığı örgütün elebaşı Okan Atlas 147,5 yıl, kardeşi Eren Atlas ise 117,5 yıl hapse çarptırıldı. 20 sanığa ise 3 yıl 4 aydan 53 yıla kadar değişen hapis cezaları verildi. 2 sanık ise beraat etti.
10.05.2024 Adana
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Ankara emniyetinde bir müdür ve iki müdür yardımcısı görevden alındı
Ayhan Bora Kaplan soruşturması: Ankara emniyetinde bir müdür ve iki müdür yardımcısı görevden alındı İçişleri Bakanlığı, Ankara’da bir suç örgütü ile ilgili gündeme gelen iddiaların açıklığa kavuşturulması ve soruşturmanın zarar görmemesi için il emniyet müdür yardımcısı, organize suçlarla mücadele şubesi müdürü ile yardımcısının görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.
9.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi”
Bakan Yerlikaya duyurdu! ‘Mahzen-41’ operasyonlarında ‘Ayazlar’ suç örgütü çökertildi” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 2 ilde düzenlenen “Mahzen-41” operasyonları ile elebaşılığını Umut Ayaz’ın yaptığı “Ayazlar” suç örgütünün çökertildiğini, örgüt üyesi 9 şüphelinin ise yakalandığını açıkladı.
9.05.2024 Gündem
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak
Dilan Polat, sağlık durumunun tespiti için Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek! Rapor alınacak Dilan Polat'ın cezaevinde kesici aletle kendini yaraladığı iddiasının ardından avukatı tahliyesini talep etti. Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verildi. Savcılık, Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda rapor alınmasını istedi.
6.05.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Daltonlar suç örgütü üyesi 14 şüpheli yakalandı İstanbul’da“Mahzen-37” operasyonlarında; kasten öldürmeye teşebbüs, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, iş yeri kurşunlaması, kasten yaralama ve tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen elebaşılığını Beratcan Gökdemir’in (yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütü (Daltonlar) üyesi 14 şüpheli yakalandı.
4.05.2024 Gündem
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Organize suç örgütüne 'Mahzen-36' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Bursa merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-36” operasyonlarında elebaşılığını Semed Ötünç'ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 42 şüpheli yakalandı.
2.05.2024 Gündem
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı 6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda aralarında elebaşlarının da olduğu 46 şüphelinin yakalandığını söyledi.
30.04.2024 Gündem
İstanbul'da Mahzen-33 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 16 şüpheli yakalandı
İstanbul'da Mahzen-33 Operasyonu! Bakan Yerlikaya: 16 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş, Esenyurt, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Pendik ilçelerinde düzenlenen Mahzen-33 Operasyonları'nda 16 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
27.04.2024 Gündem
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi! 8 şüpheli yakalandı Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı.
23.04.2024 Gündem
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı!
Sırp çete liderinin öldürülmesi davasında GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı! Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, Karadağ'da Skaljarskı ile Kavackı suç örgütleri arasında çıkan saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı. Raporda GPS cihazının 60 saniyede yerleştirilip kapatılabilir olduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada
Kağıthane'deki otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Vatan TV
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi
8 ilde dev operasyon! Odacılar suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman merkezli 8 ilde düzenlenen Mahzen-30 Operasyonu'nda elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı 'Odacılar' Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini duyurdu.
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Suç Örgütü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suç örgütü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.