Sosyal Medya

Sosyal Medya

Son dakika sosyal medya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sosyal medya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sosyal medya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sosyal Medya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sosyal medya gelişmeleri de dahil olmak üzere 35.943 sosyal medya haberi bulunmuştur. Tüm sosyal medya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz
Bakan Kacır: Birleşik Krallık ile iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Birleşik Krallık ile sanayi ve teknoloji alanında iş birliğimizi daha da derinleştireceğiz" dedi.
18.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mayıs Müzeler Günü'ne özel paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mayıs Müzeler Günü'ne özel paylaşım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs Müzeler Günü'nü tebrik ederek "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin kültür ve sanat hayatına katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
18.05.2024 Gündem
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak
Alex de Souza Süper Lig'e geri döndü! Resmen açıkladılar, imzayı atacak Süper Lig ekibi Antalyaspor'da Başkan Vekili Alkan Evren, gelecek sezon takımın başında Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza'nın olacağını açıkladı.
18.05.2024 Süper Lig
Hükümlü ve tutuklular için 19 Mayıs kararı! Bakan Tunç açıkladı
Hükümlü ve tutuklular için 19 Mayıs kararı! Bakan Tunç açıkladı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açık görüş imkanı tanınacağını bildirdi.
18.05.2024 Gündem
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi
Dijital Telif Yasası yenilenecek mi? Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te müjdeyi verdi TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
(19 Mayıs mesajları) Kısa, uzun, anlamlı, resimli 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı sözleri > Birbirinden farklı Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı
(19 Mayıs mesajları) Kısa, uzun, anlamlı, resimli 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı sözleri > Birbirinden farklı Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm yurdu sardı. Vatandaşlar 19 Mayıs heyecanı yaşarken milli bayramı kutlamak, sosyal medya hesapları üzerinden 19 Mayıs sözleri paylaşmak isteyenlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri araştırması başladı. Biz de günün anlam ve önemine özel olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili sözler ile 19 Mayıs mesajları derledik. İşte kısa, uzun, anlamlı, resimli 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı sözleri ve birbirinden farklı Gençlik ve Spor Bayramı mesajı…
18.05.2024 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor
Öğretmen atamalarıyla ilgili yeni gelişmeyi açıkladı: Mülakata son veriliyor TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2025 yılından itibaren öğretmen atamalarında uygulamayı planladığı 'Öğretmen Akademisi'nin, bu hafta Meclis gündemine gelmesi beklenen 'Öğretmenlik Meslek Kanunu' ile resmileştirileceğini açıkladı.
18.05.2024 Gündem
(19 Mayıs Ankara'da kapalı yollar) Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara 19 Mayıs Pazar günü kapalı yollar ve güzergahlar
(19 Mayıs Ankara'da kapalı yollar) Ankara'da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara 19 Mayıs Pazar günü kapalı yollar ve güzergahlar 19 Mayıs nedeniyle Ankara’da kapalı yollar trafiğe çıkacak olan sürücüler tarafından araştırılıyor. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Çankaya'da düzenlenecek etkinlikler için bazı yollar trafiğe kapatılacak. 19 Mayıs Ankara’da bazı yollar trafiğe kapanacağından sürücüler alternatif güzergahları kullanacak. Peki, Ankara'da 19 Mayıs Pazar günü hangi yollar kapalı olacak alternatif güzergahlar nereler? İşte, 19 Mayıs Pazar Ankara'da kapatılacak yollar listesi...
18.05.2024 Gündem
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı dünyaevine girdi! İlk değişim geldi
Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı dünyaevine girdi! İlk değişim geldi 2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk (32) ve Fransa’nın Lille takımında oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) sessiz sedasız nikah masasına oturdu. Melisa Aslı Pamuk, nikah sonrası sosyal medya hesabına 'Yazıcı' soyadını ekledi.
18.05.2024 Magazin
18-19 Mayıs'ta askeri müzeler ücretsiz
18-19 Mayıs'ta askeri müzeler ücretsiz Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Uluslararası Müzeler Günü dolaysıyla 18- 19 Mayıs 2024 tarihlerinde askeri müzelerin tüm ziyaretçilere ücretsiz olacağını duyurdu.
18.05.2024 Gündem
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti Sosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024 Gündem
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı
20 ilde harekete geçildi! 74 kişi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık ve Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “Sibergöz-39” operasyonlarında 74 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Yolaç için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Yolaç için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Türk televizyon sunucusu Erkan Yolaç için taziye mesajı paylaştı.
17.05.2024 Gündem
İslami astrolojide kullanılan burç isimleri: Ünlü İslam alimi İbrahim Hakkı Hz. kitabında 12 burca yer vermiş!
İslami astrolojide kullanılan burç isimleri: Ünlü İslam alimi İbrahim Hakkı Hz. kitabında 12 burca yer vermiş! Ünlü İslam alimi Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri'nin dünyaca ünlü kitabı Marifetname'de burçlar hakkında bilgilere yer vermiştir. 18. yüzyılda yaşayan tasavvuf bilgini, modern astrolojide kullanılan isimlere oldukça benzer adlar kullanmıştır. Astrolog Aygül Aydın, İslami astrolojide yer alan 12 burç ismini Marifetname'den alıntılayarak sosyal medya hesabından paylaştı.
17.05.2024 Astroloji
Zeytinburnu'nda pompalı tüfekle dehşeti yaşattı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı
Zeytinburnu'nda pompalı tüfekle dehşeti yaşattı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı Zeytinburnu'nda evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş edip bu anları sosyal medya hesabında paylaşan şüpheli yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Pompalı tüfekle dehşet saçtı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı
Pompalı tüfekle dehşet saçtı! Rastgele ateş edip sosyal medyada paylaştı Zeytinburnu'nda evinin penceresinden pompalı tüfekle rastgele ateş edip bu anları sosyal medya hesabında paylaşan şüpheli yakalandı.
17.05.2024 Vatan TV
Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan nedenini açıkladı
Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan nedenini açıkladı Dünya listesine giren Tiryakinim'le birinci numaraya yerleşen Bayhan'ın şarkısı kaldırıldı. 'Tiryakinim' şarkısı Spotify'dan kaldırılan Bayhan Gürhan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Şarkının neden kaldırıldığı merak ediliyor.
17.05.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat hakkında karar verildi: Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti…
Dilan Polat ve Engin Polat hakkında karar verildi: Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti… Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kasım ayından beri cezaevinde olan Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde kesici aletle kendini yaraladığı iddia edildi. Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen Dilan Polat ile eşi hakkında karar verildi.
17.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Kararlıyız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon beklentisine ilişkin açıklamalarda bulundu.
17.05.2024 Ekonomi
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan S.G. sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 8 yaşındaki kızına müstehcen ifadeler kullanan kadın, yine canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.
17.05.2024 Vatan TV
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan S.G. sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 8 yaşındaki kızına müstehcen ifadeler kullanan kadın, yine canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.
17.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sosyal medya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.