Şok

Şok

Son dakika şok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şok gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.992 şok haberi bulunmuştur. Tüm şok haberleri aşağıda listelenmiştir.
1-0 sonrası kapıyı gösterdi! Dursun Özbek Fenerbahçe'ye yenilince 8 yıldızı birden gönderiyor
1-0 sonrası kapıyı gösterdi! Dursun Özbek Fenerbahçe'ye yenilince 8 yıldızı birden gönderiyor Galatasaray, Süper Lig'in 37. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu. Böylelikle iki takım arasındaki şampiyonluk yarışı son haftaya kaldı. Sarı kırmızılılar sahasında oynadığı maçta ezeli rakibini yenerek 24. şampiyonluğuna ulaşmayı planlasa da işler istenen şekilde gitmedi. Derbi sonrası büyük bir şok yaşayan Cimbom'da, yeni sezon için flaş kararlar alınacağı belirtildi. Teknik Direktör Okan Buruk ise yeni sezonda kadroda görmek istemediği futbolcuları büyük ölçüde netleştirdi. İşte Galatasaray'da yolların ayrılacağı 8 isim...
20.05.2024 Galatasaray
İnternet üzerinden verilen reklamla 20 milyonluk vurgun! Şok üstüne şok yaşadılar
İnternet üzerinden verilen reklamla 20 milyonluk vurgun! Şok üstüne şok yaşadılar Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, henüz inşaat çalışmaları başlamayan lüks konutları, iddiaya göre birden fazla kişiye satan firma sahibi S.Ü., ortadan kayboldu. Farklı miktarlarda para ödeyerek binlerce liralarını kaptırdığı iddia edilen mağdurlar, avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
17.05.2024 Gündem
Fatih Terim'i yerden yere vurdular! Her şeyi berbat etti, başkan kovacaktı ama...
Fatih Terim'i yerden yere vurdular! Her şeyi berbat etti, başkan kovacaktı ama... Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde Razvan Lucescu yönetimindeki PAOK ile karşı karşıya geldi. Hayati maçta rakibine 4-1'lik skorla mağlup olan Panathinaikos'un bitime 1 hafta kala şampiyonluk şansı kalmadı. Yunan basını da hedef Fatih Terim'i koyarken, tecrübeli hocayla alakalı şok bir iddiada bulundu.
16.05.2024 Fenerbahçe
Kripto parada büyük şok! 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgun
Kripto parada büyük şok! 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgun ABD'de, 20'li yaşlarındaki iki kardeş 12 saniye kadar kısa bir sürede 25 milyon dolar değerinde kripto para çalma suçlamasıyla hakim karşına çıkartıldı.
16.05.2024 Ekonomi
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Candan kardeşler iddianamesinde şok detaylar!
Candan kardeşler iddianamesinde şok detaylar! Dolandırıcılık ve kara para aklama suçundan hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan ile 24 yıla kadar hapsi istenen ablası Nihal Candan hakkında hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı sonrası muhalefet partisi liderinden açıklama! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.Slovakya Ulusal Konseyi Başkan Yardımcısı ve ana muhalefet partisi Progressive Slovakia lideri Michal Simecka, Başbakan Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırıyı kınadı.
15.05.2024 Gündem
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı!
Slovakya Başbakanı Fico'ya silahlı saldırı! Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Saldırgan olay yerinde gözaltına alınırken, Fico'nun sağlık durumu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.
15.05.2024 Dünya
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı Gaziantep'te FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik kıskaç operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 6'sı kadın 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
15.05.2024 Gaziantep
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Süper Lig ekibine büyük şok! 3 dönem transfer yasağı kararı
Süper Lig ekibine büyük şok! 3 dönem transfer yasağı kararı FIFA, Adana Demirspor'a eski teknik direktörü Patrick Kluivert'a ödenmeyen borcu nedeniyle üç dönem transfer yasağı verdi.
14.05.2024 Adana DemirSpor
ABD'li profesörün İstanbul'da şok planı! İfadesi ortaya çıktı
ABD'li profesörün İstanbul'da şok planı! İfadesi ortaya çıktı Türkiye’den ABD’ye akrep ve tarantula kaçakçılığı suçlaması ile İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan ABD merkezli Ulusal Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof. Lorenzo Prendi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
13.05.2024 Gündem
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti
Tufan Gökpınar'a büyük şok! Evi başına yıkıldı, kadın arkadaşı her şeyi kaydetti Şişli’de bir sokakta bitişik binayı yıkan kepçe operatörü, diğer binadaki ünlü oyuncu Tufan Gökpınar’ın yaşadığı dairenin duvarını da yıktı. O esnada evde olan kadın neye uğradığını şaşırdı. Yaşananları kayda alan kadın şoke olurken işçiler, yıktığı duvarı tekrardan ördü.
13.05.2024 Magazin
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı
İsmail Kartal'ın bileti kesildi! Bomba iddia ortaya atıldı Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluktan bir adım daha uzaklaşan sarı lacivertliler, Kayserispor maçını kazanarak ezeli rakibinin puan kaybetmesini ve dev derbi maçını bekleyecek. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe'de taraftarlar büyük tepki gösterirken, teknik direktör İsmail Kartal ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi.
12.05.2024 Şampiy10
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Damla Can, Merve'nin Kırmızı takıma Ogeday'ı almasına tepkisini sürdürdü. Survivor All Star'da bugün dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan eleme adayı kim seçildi?
11.05.2024 Magazin
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır?
Lassa ateşi belirtileri neler, Lassa hastalığı nedir? Lassa salgını nasıl bulaşır? Nijerya'da hayvandan insana bulaşan ve ölümcül olabilen Lassa ateşi nedeniyle 4 ayda 156 kişi yaşamını yitirdi. Şubat 2023'te Nijerya hükümeti, Lassa ateşi salgını nedeniyle "acil durum" ilan etmişti. Peki, Lassa ateşi nedir, belirtileri neler? Lassa salgını nasıl bulaşır?
10.05.2024 Gündem
'Bitcoin' dolandırıcılığında 2. şok! Hangi mahkemede yargılanacakları belli değil
'Bitcoin' dolandırıcılığında 2. şok! Hangi mahkemede yargılanacakları belli değil Erzurum’da Bitcoin'le kar payı elde edeceği vaadiyle onlarca kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen şahısların, hangi mahkemede yargılanacağına dört yıldır karar verilemedi.
10.05.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
ŞOK Aktüel'de Anneler Günü'ne özel indirim var; ŞOK 9-14 Mayıs aktüel katalogda hangi ürünler var?
ŞOK Aktüel'de Anneler Günü'ne özel indirim var; ŞOK 9-14 Mayıs aktüel katalogda hangi ürünler var? ŞOK 9-14 aktüel katalog 2024 yayınlandı. Bu hafta sonu kutlanacak olan Anneler Günü'ne özel indirimli ürünler yer aldı. Pijama takımları, makyaj malzemelerinin yerini aldığı ŞOK güncel katalog annelere özel ürünlerde fiyatları düşürdü. İşte 9-14 Mayıs ŞOK aktüel katalog...
9.05.2024 Ekonomi
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay
Uyuşturucu bağımlısı kadın sürücüye dehşeti yaşattı! Şok eden olay Adana’da kadın sürücünün kullandığı otomobilin kaputuna asılan madde bağımlısı olduğu öne sürülen şahıs kadına dehşet yaşattı.
8.05.2024 Adana
Gelin erkek çıkınca nikah iptal oldu! Sağlık raporu almaya gittiler, şoku yaşadılar!
Gelin erkek çıkınca nikah iptal oldu! Sağlık raporu almaya gittiler, şoku yaşadılar! Akılalmaz olay Çin'de yaşandı. Evlenmek üzere olan genç çift, sağlık raporu almaya gittiklerinde şok yaşadılar. Gelinin biyolojik olarak erkek çıkması üzerine nikah iptal edildi.
8.05.2024 Gündem
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün
Acılı baba Özer Aci, CNN TÜRK'ten çağrı yaptı: Eylem Tok'a sesleniyorum, dönün Türkiye'nin konuştuğu kazada Eylem Tok ve 17 yaşındaki oğlu hala firari. Aci ailesinin kederli bekleyişi tam 68 gündür devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, 68 günde yaşananları CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'a anlattı. Eylem Tok'a seslenen Baba Aci, 'Senin oğlun torunumu babasız bıraktı." dedi.
7.05.2024 Gündem
Sağlık çalışanlarına kürekli saldırı! Şok eden olay
Sağlık çalışanlarına kürekli saldırı! Şok eden olay Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık ekibi çalışanlarına hasta yakınları kürekle saldırdı. Hamile sağlık çalışanının korkudan düşük riski yaşadığı öğrenilirken, bir sağlık çalışanı da gözünü cam parçası gelmesi sonucu yaralandı.
6.05.2024 Adana
ŞOK 2-7 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK YENİ ÜRÜNLER: Airfryer, mutfak araçlarında indirim var!
ŞOK 2-7 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK YENİ ÜRÜNLER: Airfryer, mutfak araçlarında indirim var! ŞOK zincir markette 2-7 Mayıs 2024 tarihleri araısnda indirimli ürünlerin yer aldığı katalog yayınlandı. Çift hazneli airfrye 3499 TL'ye düştü, katlanır masa 479 TL'ye indi. Gelin bu hafta ŞOK markete indirimli ürünler hangileri birlikte bakalım. İşte 2-7 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel katalog....
2.05.2024 Ekonomi
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
YouTube'da çocuklara şok eden tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.