Slovenya

Slovenya

Son dakika slovenya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan slovenya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını slovenya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Slovenya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan slovenya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.028 slovenya haberi bulunmuştur. Tüm slovenya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarında ölü sayısı 14'e çıktı
Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarında ölü sayısı 14'e çıktıLübnan'da telsizlerin patlatılması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e yükseldi, yaralıların sayısı 450'yi aştı. Telsizlerin İsrail istihbaratı tarafından önceden tuzaklandığı iddia edildi. BM Güvenlik Konseyi'nin Lübnan'daki gelişmeleri ele almak üzere cuma günü acil oturumla toplanacağı açıklandı.
18.09.2024Dünya
BM Güvenlik Konseyi, Lübnan gündemiyle acil oturumla toplanacak
BM Güvenlik Konseyi, Lübnan gündemiyle acil oturumla toplanacakBirleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), Lübnan'daki olayları görüşmek için cuma günü öğleden sonra acil oturumla toplanacak.
18.09.2024Dünya
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
5.09.2024İddaa
Bakan Fidan: Netanyahu hükümeti ateşle oynamaya devam ediyor
Bakan Fidan: Netanyahu hükümeti ateşle oynamaya devam ediyorDışişleri bakanı Hakan Fidan resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Slovenya’da Başbakan Yardımcısı ve Dış ve Avrupa İşleri Bakanı Tanya Fajon ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu. Bakan Fidan Gazze’deki mevcut duruma ilişkin, “Netanyahu hükümeti ateşle oynamaya devam ediyor. Koltuğunu koruma uğruna kendi ülkesi dahil tüm bölgenin geleceğini tehlikeye atıyor” dedi.
30.08.2024Gündem
MİT'in yönettiği takas operasyonunu ABD Başkanı Biden canlı takip etti
MİT'in yönettiği takas operasyonunu ABD Başkanı Biden canlı takip ettiABD Başkanı Joe Biden, Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) arabuluculuğunda gerçekleştirilen tarihi takas operasyonu canlı takip etti.
11.08.2024Gündem
Bakan Fidan'dan Filistin açıklaması: Filistin devleti kurulmadıkça, o coğrafyada hiç kimseye huzur olmayacak
Bakan Fidan'dan Filistin açıklaması: Filistin devleti kurulmadıkça, o coğrafyada hiç kimseye huzur olmayacakDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırına ilişkin, "Filistinlilerin gerçek anlamda bir devlet sahibi olmaları engelleniyor. Şunu unutuyorlar: Filistin devleti kurulmadıkça, o coğrafyada hiç kimseye huzur olmayacak." ifadesini kullandı.
6.08.2024 Dünya
MİT koordinasyonunda gerçekleşen tarihi takas operasyonunda dikkat çeken detaylar! Dizilere konu olan bir hikaye gerçek oldu
MİT koordinasyonunda gerçekleşen tarihi takas operasyonunda dikkat çeken detaylar! Dizilere konu olan bir hikaye gerçek olduMilli İstihbarat Teşkilatı’nın tarihe geçen takas operasyonuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
3.08.2024Gündem
Dünyanın konuştuğu dev takasın perde arkasında neler yaşandı? ABD-Rusya takasında Türkiye'nin rolü neydi?
Dünyanın konuştuğu dev takasın perde arkasında neler yaşandı? ABD-Rusya takasında Türkiye'nin rolü neydi?MİT'in 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 kişinin takas operasyonunu gerçekleştirmesi dünyada büyük yankı buldu. Son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonu son dakika olarak ekranlara taşındı. Basın kuruluşları yaptıkları yayınlarda Türkiye’nin rolüne dikkati çekti. O operasyonun ayrıntıları ne? Detayları CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Hürriyet Gazetesi Muhabiri Musa Kesler ve Emekli Tuğgeneral Prof. Dr. Esat Arslan aktardı.
2.08.2024Gündem
Esir takası dünya gündeminde! Erdoğan için bir diplomatik zafer daha
Esir takası dünya gündeminde! Erdoğan için bir diplomatik zafer dahaABD, Rusya, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç ve Belarus olmak üzere 7 ülke arasında MİT koordinasyonunda gerçekleşen esir takası bugün dünyanın en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Gazeteler Türkiye'nin Soğuk Savaş döneminden beri yapılan en büyük tutuklu değişimlerinden birinde oynadığı role dikkat çektiler.
2.08.2024Gündem
MİT koordinasyonunda Ankara’da ABD-Rusya casus takası! Her adımı MİT yönetti, Biden'dan Türkiye'ye teşekkür
MİT koordinasyonunda Ankara’da ABD-Rusya casus takası! Her adımı MİT yönetti, Biden'dan Türkiye'ye teşekkürMİT’in arabulucuğunda ABD ile Rusya arasında son dönemin en kapsamlı rehine takası gerçekleştirildi. ABD’den 2, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç ve Rusya’dan birer olmak üzere 7 uçak, aynı gün 26 rehineyle Ankara’ya indi. Filmleri aratmayan operasyonda 10 rehinenin Rusya’ya, 13 rehinenin Almanya’ya, 3 rehinenin de ABD’ye nakli sağlandı. Türkiye’ye teşekkür yağdı.
2.08.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki takas operasyonuna ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki takas operasyonuna ilişkin açıklamaDışişleri Bakanlığı, Ankara'da gerçekleşen takas operasyonuna ilişkin, Türkiye'nin, uluslararası alanda barış ve istikrarın sağlanması için her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğini bildirdi.
1.08.2024Gündem
ABD Başkanı Joe Biden'dan Türkiye'ye takas teşekkürü: Minnetarız
ABD Başkanı Joe Biden'dan Türkiye'ye takas teşekkürü: MinnetarızABD ve Rusya'nın da aralarında bulunduğu 7 ülkenin cezaevlerinde bulunan 26 rehinenin karşılıklı takası Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) koordinatörlüğünde Ankara'da gerçekleşti. ABD Başkanı Biden Türkiye'ye teşekkür etti.
1.08.2024Dünya
MİT, 7 ayrı ülkenin cezaevinde bulunan 26 kişinin takas operasyonunu gerçekleştirdi
MİT, 7 ayrı ülkenin cezaevinde bulunan 26 kişinin takas operasyonunu gerçekleştirdiMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonuna imza attı.
1.08.2024Vatan TV
Ankara'da ABD'li ve Rus casuslar arasında takas! MİT devreye girdi
Ankara'da ABD'li ve Rus casuslar arasında takas! MİT devreye girdiMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT), ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonuna imza attı.
1.08.2024Gündem
Emirhan Topçu'nun Beşiktaş'a maliyeti belli oldu!
Emirhan Topçu'nun Beşiktaş'a maliyeti belli oldu!Beşiktaş, genç stoperin transferi için Çaykur Rizespor'la el sıkıştı. Siyah-beyazlı kulübün kasasından çıkacak rakam belli oldu.
31.07.2024Beşiktaş
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
30.07.2024İddaa
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadı
Beşiktaş'a Giovanni van Bronckhorst iyi geldi! Kimse sakatlık yaşamadıBeşiktaş’ta bu sezon göreve gelen Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, kamp döneminde takıma hiç yükleme yapmadı. Geçen sezon bir aylık hazırlık sürecinde 8 futbolcu sakatlık yaşarken, bu kez kimsenin sakatlanmaması dikkat çekti.
23.07.2024Beşiktaş
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmedi
Beşiktaş'ta Amartey krizi! Özel uçağa binmediYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımda istenmeyen isimlerden olan Amartey ile ilgili yaşanan kriz ortaya çıktı.
21.07.2024Şampiy10
Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'e kaybetti! Yeni transfer siftah yaptı
Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'e kaybetti! Yeni transfer siftah yaptıBeşiktaş, Slovenya kampında oynadığı hazırlık maçında Shakhtar Donetsk’e 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş'ın yeni transferi ilk kez forma giydi.
18.07.2024Beşiktaş
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu oldu
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu olduİspanya, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı.
14.07.2024Futbol
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!14 Haziran’dan bu yana futbol şöleni yaşadığımız EURO 2024’te kupanın sahibi belli oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği dev finalin heyecanı Misli’de “En Yüksek Oranlar” ile yaşanacak.
14.07.2024İddaa
Slovenya’da Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı sağanak yağış ve dolu nedeniyle iptal oldu
Slovenya’da Beşiktaş - Dinamo Zagreb maçı sağanak yağış ve dolu nedeniyle iptal olduBeşiktaş’ın Dinamo Zagreb ile oynayacağı hazırlık maçı, sağanak yağış ve dolu nedeniyle maçın hakemi tarafından iptal edildi.
13.07.2024Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Immobile, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Protokol imzalandı
Immobile, Beşiktaş için İstanbul'a geliyor! Protokol imzalandıBeşiktaş, Gabriel Paulista ve Rafa Silva’dan sonra Ciro Immobile bombasını da patlatmaya hazırlanıyor. Yıldız golcü siyah-beyazlılara imza atmak için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...
12.07.2024Beşiktaş
İngiltere - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
İngiltere - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?Almanya'da düzenlenen 17. Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek final heyecanı devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere, Slovenya'yı normal süresi 1-1 biten maçta uzatmalarda 2-1 yenerek çeyrek final biletini aldı. Öte yandan İsviçre, son şampiyon İtalya'yı 2-0'lık skorla saf dışı bıraktı ve İngiltere'nin rakibi oldu.
6.07.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Slovenya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki slovenya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.