Sıcak

Sıcak

Son dakika sıcak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıcak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıcak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıcak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıcak gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.891 sıcak haberi bulunmuştur. Tüm sıcak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Toroslar mevkii, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Konya, Kahramanmaraş, Malatya ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor.
18.05.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Şenol Güneş imzayı atıyor! Resmi açıklama geldi
Şenol Güneş imzayı atıyor! Resmi açıklama geldi Güney Kore Futbol Federasyonu'ndan bir yetkili, Şenol Güneş'in milli teknik direktörlüğüne getirilmesi için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.
16.05.2024 Süper Lig
Galatasaray'ın ilk transferi belli oldu! Dursun Özbek rakip takımın yıldızını alıyor
Galatasaray'ın ilk transferi belli oldu! Dursun Özbek rakip takımın yıldızını alıyor Kadrosunu güçlendirmek için şimdiden kolları sıvayan Galatasaray'ın ilk transfer hedefi belli oldu. Sarı-kırmızılı takıma karşı oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu forma giymeye sıcak bakıyor.
16.05.2024 Galatasaray
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek..
NASA kuraklığın çaresini duyurdu! Güneşteki patlamalar yaşamı nasıl etkileyecek.. Güneş patlamasının kuraklığa karşı olumlu etki yaratacağını söyleyen Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Çevre, Biyoçeşitlilik ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Isınmaya bağlı olarak da buharlaşma artar ve sonuçta yağmur artar. Kuraklığın en büyük çaresi, güneşteki patlamalardır” dedi.
15.05.2024 Gündem
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor!
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor! Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkilediğini söyleyen Onur Öztürk, tatilcilerin dijitalleşmeyle birlikte değişen alışkanlıklarına ışık tuttuğunu söyledi. Öztürk,“Kötü otel yoktur, yanlış tercihler vardır” dedi.
14.05.2024 Gündem
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi
Adana'da kavurucu sıcaklar geri dönüyor! Meteoroloji gün verip açıkladı, uzmanlardan uyarı geldi Adana'yı son birkaç haftadır etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve beraberindeki yağmurlu hava, yerini mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcak havaya bırakıyor.
16.05.2024 Adana
Yay burcunda Dolunay yaklaşıyor! Astrolog Aygül Aydın: Mayıs sonuna kadar aşkı bulacak 3 burç var!
Yay burcunda Dolunay yaklaşıyor! Astrolog Aygül Aydın: Mayıs sonuna kadar aşkı bulacak 3 burç var! 13-19 Mayıs haftası artık daha sıcak ve daha hareketli zamanlara doğru ilerliyoruz. Mayısın sonlarına doğru Yay burcunda Dolunay yaşayacağız. Astolog Aygül Aydın, yeni haftayı yorumladı. Burçlar kuşağındaki değişme gelin birlikte bakalım. İşte 13-19 Mayıs Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
13.05.2024 Astroloji
Erkek arkadaşın annesine Anneler Günü mesajları! Müstakbel kayınvalideye Anneler Günü mesajları
Erkek arkadaşın annesine Anneler Günü mesajları! Müstakbel kayınvalideye Anneler Günü mesajları Erkek arkadaşın annesine Anneler Günü mesajı atmak istiyorsunuz ancak fazla ileriye de kaçmak niyetinde değilsiniz. Tanışmak anlamında da güzel bir adım atabileceğiniz, arada sıcak bir duygu bağı kurmak için çok özel bir fırsat olan Anneler Günü'nde müstakbel kayınvalidenize atabileceğiniz birbirinden özel ve anlamlı Anneler Günü mesajlarını derledik. Güzel bir ilk izlenim bırakmak için erkek arkadaşınızın annesine atabileceğiniz en güzel Anneler Günü mesajları, sözleri haberimizde.
11.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım dünyaca ünlü teknik direktörle geri dönüyor! Yer yerinden oynayacak: Hazır olun
Aziz Yıldırım dünyaca ünlü teknik direktörle geri dönüyor! Yer yerinden oynayacak: Hazır olun Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul öncesi Aziz Yıldırım'dan adaylık hamlesi geldi. Aziz Yıldırım’ın İsmail Kartal ile yola devam etmeyi düşünmediği belirtilirken 27 kupası olan teknik direktörle görüştüğü, dünyaca ünlü ismin gelmeye sıcak baktığı belirtildi. İşte detaylar...
10.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'yi yıkan haber! Arda Güler bu kez üzdü, Real Madrid yapmayacak
Fenerbahçe'yi yıkan haber! Arda Güler bu kez üzdü, Real Madrid yapmayacak Fenerbahçe'de Arda Güler şoku. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den, Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak oyuncudan sarı-lacivertlilere üzen haber geldi.
10.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Vatan TV
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı
Adana'da "ölüm Allah'ın emri" diyen gençler sulama kanalına böyle atladı Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Adana
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat
Meteoroloji ve valilikten yağış, fırtına uyarısı! Kuvvetli geliyor, bu saatlere dikkat Meteoroloji'den alınan son hava durumu raporuna göre bugün, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum'da sağanak yağış bekleniyor. Mevsim normallerindeki sıcaklıklar ise Marmara Bölgesi'nde 5 derece birden düşecek. Prof. Dr. Orhan Şen, 'montları hazırlayın' uyarısında bulunurken, 'Bugün Batı Karadeniz ve Marmara’nın güneyinde önemsiz yağmur var. İstanbul’a yağmur, Marmara ve Ege ile birlikte yarın gelecek. Hafta sonu Anadolu’yu da kapsayacak.' ifadelerini kullandı.
9.05.2024 Gündem
Adana'da gençlerin sulama kanallarında tehlikeli serinliği sürüyor! Her yıl onlarca kişi ölüyor
Adana'da gençlerin sulama kanallarında tehlikeli serinliği sürüyor! Her yıl onlarca kişi ölüyor Türkiye’nin en sıcak illerinden Adana’da her yıl onlarca kişinin boğularak hayatını kaybettiği suluma kanallarında gençlerin tehlikeli serinliği sürüyor.
9.05.2024 Adana
Arabası olanlar dikkat! ‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’
Arabası olanlar dikkat! ‘Otomobilimizde zehir soluyoruz’ Yeni bir araştırmada, otomobillerin içindeki havada yüksek düzeyde toksik alev geciktirici bulunduğu ve bunun sağlık sorunlarına neden olduğu bildirildi.
9.05.2024 Gündem
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti
Ali Koç gidiyor, Aziz Yıldırım geliyor! Sadettin Saran 'ben varım' dedi ama işler değişti Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Konyaspor karşısında alınan beraberlikle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de gözler Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimli olağanüstü genel kurula çevrildi. Kritik kurul öncesi Aziz Yıldırım cephesinden sıcak bir haber var. İşte detaylar...
7.05.2024 Fenerbahçe
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final
Türkan ve Somer aşkında mutlu son! Üç Kız Kardeş'te muhteşem final Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor.
3.05.2024 Magazin
Adana'da gençler yağmur altında eğlendi
Adana'da gençler yağmur altında eğlendi Adana'nın Kozan ilçesinde bir grup genç yağmura aldırmadan köyde oynayarak eğlendi.
3.05.2024 Adana
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
İsmail Kartal Fred ve İrfan Can Kahveci'yi değil sadece o yıldızı övdü: Örnek alın
İsmail Kartal Fred ve İrfan Can Kahveci'yi değil sadece o yıldızı övdü: Örnek alın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da son olarak teknik direktör İsmail Kartal'ın o yıldızı takıma örnek olarak gösterdiği aktarıldı.
2.05.2024 Fenerbahçe
Adana'da yaylalara göç başladı!
Adana'da yaylalara göç başladı! Adana'nın Kozan ilçesinde termometreler 30 derece ve üzerini göstermesi ile birlikte vatandaşlar daha serin olan Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli ilçelerinde ki yayla evlerine göç etmeye başladı.
9.05.2024 Adana
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek
AK Parti'deki kritik zirvenin perde arkası! Erdoğan da CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. İki liderin sıcak görüşmesinden “iade-i ziyaret” kararı çıktı.
2.05.2024 Gündem
Bir Adanalılar bir de Fransızlar anlıyor! İşte 'anarya', 'cardın' ve diğerleri...
Bir Adanalılar bir de Fransızlar anlıyor! İşte 'anarya', 'cardın' ve diğerleri... Adana yeme içme kültürüyle olduğu gibi doğal güzellikleri ve sıcak kanlı insanlarıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak destilasyonları arasında yer alıyor. Adana ayrıca günlük hayatta kendine özgü konuşma dili ile de dikkat çekiyor. İşte yalnızca Adana'da duyabileceğiniz o kelimeler...
3.05.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Sıcak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıcak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.