Settar Tanrıöğen

Settar Tanrıöğen

Son dakika Settar Tanrıöğen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Settar Tanrıöğen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Settar Tanrıöğen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Settar Tanrıöğen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan settar tanrıöğen gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 settar tanrıöğen haberi bulunmuştur. Tüm settar tanrıöğen haberleri aşağıda listelenmiştir.
1,5 ayda 3 ameliyat geçirmişti! Settar Tanrıöğen'in son durumu: Sete ziyarete gelecek
1,5 ayda 3 ameliyat geçirmişti! Settar Tanrıöğen'in son durumu: Sete ziyarete gelecek Bilinç bulanıklığı şikayetiyle 26 Ocak günü hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği belirlenen Settar Tanrıöğen, 1,5 ayda üç kez ameliyat olmuştu. Oyuncu Ceren Yalazoğlu Karakoç, iki hafta önce taburcu olan meslektaşının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
29.03.2024 Magazin
Taburcu olması bekleniyordu! Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı!
Taburcu olması bekleniyordu! Settar Tanrıöğen yeniden ameliyat masasına yattı! 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilen Settar Tanrıöğen, iki ameliyata alınmıştı. Kızılcık Şerbeti’nden de ayrılan Tanrıöğen’in bugün taburcu olması bekleniyordu, Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.
7.03.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Üzücü haber geldi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Üzücü haber geldi Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucu beyin ve beyin zarları arasında kanama tespit edilince ameliyata alınmıştı. Tanrıöğen, son olarak diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Usta oyuncunun sağlık durumuyla ilgili iddia duyanları üzdü.
27.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu!
Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan oldu! Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni Abdullah belli oldu. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi ve hastaneye kaldırılmasıyla birilikte diziden ayrılığı kesinleşti. Nursema'nın babası, Pembe'nin kocası olacak yeni Abdullah da oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan oldu. Peki Ahmet Mümtaz Taylan kimdir?
26.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönecek? Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık sorunu nedeniyle diziye ara veren usta oyuncu ara vermişti. Peki Kızılcık Şerbeti Apo ne zaman geri dönüyor?
23.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden yeni açıklama
Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden yeni açıklama Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
22.02.2024 Magazin
Yoğun bakıma alınan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu
Yoğun bakıma alınan oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu Oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, durumunun iyi olduğu belirtilirken "Komplikasyon riskleri de ortadan kalkmıştır" denildi.
22.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu!
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu! Beyin kanaması geçirerek iki kez ameliyat olan 'Kızılcık Şerbeti'nin 'Abdullah'ı Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada Tanrıöğren’in bir süre daha hastanede tedavisine devam edileceği belirtildi.
22.02.2024 Magazin
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi
Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama geldi Beyin damarlarında oluşan anevrizma kanaması nedeniyle 2 kez ameliyat olan sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama yapıldı.
1.02.2024 Magazin
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi ünlü oyuncu Ebru Destan duyurdu. Kızılcık Şerberi dizisinde Apo karakterini canlandıran usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...
27.01.2024 Magazin
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama...
Kıvılcım davayı açtı bile! Kızılcık Şerbeti'nde Doğa evlenme teklifini kabul etti! Ama... Kızılcık Şerbeti 39 bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa, Fatih'in evlenme teklifini kabul etti. Alev'in Apo'nun aşkından şüphelendiği fragmanda, Kıvılcım Ömer'i beklemeden boşanma davasını açtı.
10.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında...
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 3. fragmanı: Doğa Fatih'e tekme atacakken Pembe Apo'yu basıyor! Hem de Nursema'nın nikahında... Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşcıoğlu, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema ve Umut'un nihakında Alev ve Apo şevu izliyoruz. Ancak Pembe onları çok uygunsuz bir şekilde yakalıyor. Öte yandan Doğa'nın intikam planı ikinci sezona kaldı.
1.06.2023 Televizyon
Nursema'yı zorla evlendirdi Doğa için bunu yapacak! Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'tan sürpriz hamle!
Nursema'yı zorla evlendirdi Doğa için bunu yapacak! Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'tan sürpriz hamle! Kızılcık Şerbeti 27 bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Settar Tanrıöğen'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Fatih'in ihanetine şahit olan Abdullah'tan sürpriz bir hamle geliyor. Alev'e olan ilgisi nedeniyle Doğa'nın yanında durması beklenen Abdullah ne yapacak?
22.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti neden bitti? 21 Nisan 2023 Kızılcık Şerbeti neden kaldırıldı? Kızılcık Şerbeti neden yok?
Kızılcık Şerbeti neden bitti? 21 Nisan 2023 Kızılcık Şerbeti neden kaldırıldı? Kızılcık Şerbeti neden yok? Kızılcık Şerbeti bu akşam yayınlanacak mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen'in başrollerinde yer aldığı Kızılcık Şerbeti yeni bölümü RTÜK'ten aldığı ceza nedeniyle geçtiğimiz hafta ekrana gelmemiş onun yerine İslamofobi belgeseli yayınlanmıştı. Peki 21 Nisan Kızılcık Şerbeti neden bitti? 21 Nisan 2023 Kızılcık Şerbeti neden kaldırıldı? Kızılcık Şerbeti neden yok?
21.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izle
Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izle Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm ful izle! Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm bu akşam yayınlanıyor. Nursema'nın arkasında tek destekçisi olan Doğa'nın Abdullah ile diyalogu son bölüme damga vuruyor. Öte yandan Ömer, Metehan'ın flash diskinin kendine ait olduğunu iddia ediyor.
7.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi ailenin hikayesi? Kızılcık Şerbeti Nursema gerçekte kim?
Kızılcık Şerbeti hangi ailenin hikayesi? Kızılcık Şerbeti Nursema gerçekte kim? Kızılcık Şerbeti hangi ailenin hikayesi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen'in yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin gerçekte hangi aile olduğu ortaya çıktı. Peki Kızılcık Şerbeti Nursema gerçekte kim?
7.04.2023 Gündem
Kızılcık Şerbeti yönetmeni Hakan Ketche'den Nursema'nın intikam sahnesi yorumu: O sahnede çok şanslıydık!
Kızılcık Şerbeti yönetmeni Hakan Ketche'den Nursema'nın intikam sahnesi yorumu: O sahnede çok şanslıydık! Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin yönetmeni Hakan Ketche dizinin 20. bölüm son sahnesi hakkında paylaşım yaptı. Nursema'nın gerçekleri itiraf ettiği sahneyi nasıl çektiklerini anlatan Ketche, Twitter hesabından yorum yaptı.
24.03.2023 Televizyon
Hazar Ergüçlü, sevgilisinin filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu!
Hazar Ergüçlü, sevgilisinin filminde hem yapımcı hem oyuncu oldu! Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı 'Bomboş' filminin gösterimi oldu. Yönetmen Ünlü'nün sevgilisi Hazar Ergüçlü, filmin yapımcılığını Ender Sevim ile üstlenirken, oyuncu olarak da yer aldı.
5.10.2022 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Festival  yolcusu
Festival yolcusu Başrolünü Caner Cindoruk, Gizem Erman Soysaldı ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı, Hüseyin Karabey’in yönettiği ‘İçerdekiler’, 25. Uluslararası Adana Film Festivali’nde Altın Koza için yarışacak.
25.09.2018 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Fox TV'den flaş karar! Final yapıyor...
Fox TV'den flaş karar! Final yapıyor... Fox TV'nin iddialı dizisinden kötü haber. Bakın hangi dizi final yapacak? İşte cevabı...
27.08.2017 Televizyon
FOX'un iddialı dizisinden kötü haber!
FOX'un iddialı dizisinden kötü haber! Fox TV'nin iddialı dizisinden flaş karar. Hayranları bu habere çok üzülecek...
23.08.2017 Televizyon
Oyuncuların oturup rol beklemesi yanlış
Oyuncuların oturup rol beklemesi yanlış Gizem Soysaldı, İçerdekiler filminin başrolünü üstleniyor. Bu filmle birçok klişeleri yıkacaklarını anlatan Soysaldı, “Oyuncu olarak sadece oturup teklif beklemek yanlış. Elimizi taşın altına koymamız lazım” diyor.
18.08.2017 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Settar Tanrıöğen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki settar tanrıöğen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.