Satış

Satış

Son dakika satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.685 satış haberi bulunmuştur. Tüm satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haydar Dümen'in eşine tefeciler tuzak kurdu! Emniyet ekipleri tarafından operasyon yapıldı
Haydar Dümen'in eşine tefeciler tuzak kurdu! Emniyet ekipleri tarafından operasyon yapıldı İstanbul'un Silivri İlçesinde borç para verdiği mağdurların taşınmazlarına el koyan şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Mağdurların içinde 2022 yılında hayatını kaybeden psikiyatr Haydar Dümen'in eşi Gülten Dümen de bulunuyor. Sanıkların "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" ile "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına ilişkin çalışma yapıldığı açıklandı.
20.05.2024 Magazin
20 Mayıs altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı fiyatlar
20 Mayıs altın fiyatları: Çeyrek, gram altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı fiyatlar Altında hareketlilik sürüyor. Yatırımcılar canlı altın fiyatları alış satış rakamlarını yakından takip ediyor. Altının gram fiyatı bugün 2.499 TL'den işlem görüyor. Peki, bugün 22 ayar bilezik, Cumhuriyet, tam, yarım, çeyrek, gram, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL?
20.05.2024 Ekonomi
19 Mayıs canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı
19 Mayıs canlı altın fiyatları ile çeyrek altın, gram altın fiyatı Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Yatırımcıların güvenli limanı altın, yükselmeye devam ediyor. 19 Mayıs Pazar günü altının ons fiyatı 2 bin 416 dolardan işlem görürken; gram altın bugün 2 bin 500 TL sınırına ulaştı. İşte, canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
19.05.2024 Ekonomi
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı...
Konut satışlarında işler değişti! Resmen dibi gördü, kredi faiz oranı... Artan fiyatlar, yüksek faiz ve yatırımcının piyasadan uzaklaşması konutta sert fren etkisi gösterdi. Ülke genelinde nisan ayında 75 bin 569 konut satıldı. Böylece tam kapanma tedbirlerinin yaşandığı Mayıs 2021’den bu yana en düşük konut satışı gerçekleşti. Yabancıya satışta da son dört yılın en düşük rakamı kayıtlara geçti.
18.05.2024 Ekonomi
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Gündem
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül
Rekabet Kurumu’na uluslararası ödül Uluslararası Rekabet Ağı (ICN) ve Dünya Bankası tarafından her yıl düzenlenen Rekabet Savunuculuğu Yarışması’nın 2024 yılı kazananlarından biri de Rekabet Kurumu oldu.
17.05.2024 Ekonomi
Binlerce konut satıldı! Verilerde Ardahan ile İstanbul detayı dikkat çekti
Binlerce konut satıldı! Verilerde Ardahan ile İstanbul detayı dikkat çekti Nisan ayında konut satış sayısının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 11,8 azalarak 75 bin 569 olduğunu açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), satış sayısının en fazla olduğu iller sırasıyla 12 bin 406 ile İstanbul, 6 bin 272 ile Ankara ve 4 bin 427 ile Antalya olurken, en az olduğu iller sırasıyla 18 ile Ardahan, 35 ile Hakkari ve 49 ile Tunceli olduğu açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak
Canon Eurasia, Rekabet Kurulu'na sözlü savunma yapacak Canon Eurasia Görüntüleme ve Ofis Sistemleri AŞ’nin CANON markalı ürünlerin yeniden satış fiyatını tespit etmek suretiyle Kanun’u ihlal ettiği iddiasına yönelik Rekabet Kuruluna sözlü savunma yapacak.
17.05.2024 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! Faizler düşecek mi? Yüzde 25 kira sınırlaması kalkacak mı? Ev fiyatlarında çarpıcı gelişme!
Ev almak isteyenler dikkat! Faizler düşecek mi? Yüzde 25 kira sınırlaması kalkacak mı? Ev fiyatlarında çarpıcı gelişme! Ev satışlarında düşüş devam ediyor. Düşük faizli konut kredisi kampanyasına ilişkin detaylar da henüz açıklanmadı. Mevduat faizlerindeki yükseliş, konut fiyatlarının daha da aşağı geleceği beklentisi, konut kredisi faizlerindeki artış, yatırım için konut alacaklara yüzde 22.5 oranında kredi çıkması gibi faktörler sektörü olumsuz etkiliyor. Ayrıca kira artış oranlarının yüzde 25 seviyesinde kalması ve kiracı ev sahibi arasındaki tartışmalar da konut sektörüne olan ilgiyi azalttı. Uzmanlar yaz aylarından sonra talebin artacağını, finansal koşulların iyileşebileceğine dikkat çekti.
17.05.2024 Ekonomi
Adana'da elektrik panosundan 935 uyuşturucu hap çıktı
Adana'da elektrik panosundan 935 uyuşturucu hap çıktı Adana'da, operasyon düzenlenen evin damındaki elektrik panosuna gizlenmiş 935 uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi. Gözaltına alınan N.S. (36) ile L.K. (23), "İçiciyiz, satış yapmıyoruz" savunması yaptı.
16.05.2024 Adana
Altın'da 2500 ara hedef, asıl rekor Haziran'da geliyor! 16 Mayıs gram, çeyrek altın fiyatları | Kapalıçarşı'dan canlı altın alım satım fiyatları
Altın'da 2500 ara hedef, asıl rekor Haziran'da geliyor! 16 Mayıs gram, çeyrek altın fiyatları | Kapalıçarşı'dan canlı altın alım satım fiyatları Altın fiyatları, haftanın dördüncü gününde de yükselişine devam etti. Bu arada akıllarda 2500'ün üzerini görür mü sorusu da vardı. Yatırımcılar Kapalıçarşı canlı altın alım satım fiyatlarına odaklandı. 16 Mayıs Perşembe günü 09:00'dan itibaren gram altın 2 bin 470 TL'den işlem görmeye başladı. Ancak altın fiyatlarında 2500 TL'nin ara hedef olduğunda görüş birliği var. Asıl rekorun altın yatırımcısında Haziran'da müjdeyi vereceği belirtiliyor. İşte, 16 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
16.05.2024 Ekonomi
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı E-ticaret platformu Trendyol, mart ve nisan ayına ilişkin e-ihracat verilerini açıkladı. Buna göre Türk üreticiler iki aylık dönemde yaklaşık 4.5 milyon ürünü dünya pazarlarıyla buluşturdu. En çok satış yapılan ülkeler Suudi Arabistan ve Azerbaycan oldu.
15.05.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu'dan Viking Kağıt'a soruşturma
Rekabet Kurulu'dan Viking Kağıt'a soruşturma Lily, Terra, Senso, Pufla ve Select markalı ürünleri bünyesinde bulunduran Viking Kâğıt’ın kendisinden ürün alıp satan marketlerin raf fiyatlarını belirlemek suretiyle Rekabet Kanunu’nu ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla soruşturma başlatıldı.
15.05.2024 Ekonomi
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var
Gramı 10 bin dolar! Türkiye'de birçok türü var ABD’li profesörün havalimanında endemik türdeki akrep gibi hayvan türleriyle yakalanması Türkiye’nin biyolojik zenginliğini bir kez daha gündeme taşıdı. Zehrinin gramı 10 bin liraya satılan akrepleri çiftliğinde besleyen Ali Yılmaz, çiftliğindeki 10 bin akrebin zehrinden yılda 300 milyon TL ihracat yapıyor
15.05.2024 Ekonomi
15 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek güncel altın fiyatları
15 Mayıs Çarşamba gram, çeyrek güncel altın fiyatları 15 Mayıs Çarşamba günü önceki kapanışa yakında bir değerden alıcı bulan gram altın saat 08:15 itibarıyla 2 bin 445 liradan alıcı buluyor. İşte, 15 Mayıs 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
15.05.2024 Ekonomi
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı Turizm sektöründe 15 yıl önce görülen senetli satış sistemi, yurtdışı ödemelerde taksit kalkınca geri döndü. Kimi seyahat acenteleri müşterilerine taksit kolaylığı sağlarken; kimi acenteler ise senetli satış seçeneği sunuyor. Turizmciler bu ödeme kolaylığı sonrası her 5 kişiden birinin bu sistemi kullandığını, böylece talepte yüzde 30’luk bir artış yakalanacağını öngörüyor. Peki, bu sistem nasıl uygulanıyor?
15.05.2024 Ekonomi
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor? Halka arzının 4.gününde gerileme yaşayan Lila Kağıt hisse fiyatı 36,40 liraya kadar geriledi. 37,39 liradan arz olmuştu. Peki, Halka arzlar neden düşüyor? Yeni halka arz hisseleri neden düşüyor?
14.05.2024 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza
Rekabet Kurulu'ndan baharat firmalarına uzlaşma sonrası indirimli ceza Rekabet Kurulunun 04.01.2024 tarihli ve 24-01/5-M sayılı kararı uyarınca Bağdat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi’nin ve Deva Baharatları Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin alıcılarının yeniden satış fiyatını belirlemek suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturma tamamlandı.
14.05.2024 Ekonomi
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
Dev cips firmasına soruşturma! Rekabet Kurulu bulguları ciddi ve yeterli buldu
Dev cips firmasına soruşturma! Rekabet Kurulu bulguları ciddi ve yeterli buldu Dev cips firması olan Frito Lay Gıda'ya Rekabet Kurulu tarafından soruşturma açıldı. Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza gibi markalarıyle bilinen firmaya ilişkin yapılan soruşturmada bulgular ciddi ve yeterli bulundu.
13.05.2024 Gündem
Araba satışına sıfır faiz dopingi! 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı
Araba satışına sıfır faiz dopingi! 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı Araba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi Araba piyasasını canlandıracak kampanyalar düzenlendi. Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...
13.05.2024 Ekonomi
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor
Herkes İçin Hareketlilik uygulaması bu yıl hayata geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’de engellilerin temel hak ve özgürlüklerden faydalanmasını teşvik edecek ve toplumsal hayata diğer bireylerde eşit şartlarda katılımını sağlamak amaçlı ilk kanunun 2005 yılında imzalandığını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda fırsat eşitliğini ön planda tutan hükümetlerimiz, engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmaya, umut ve özlemlerini gerçekleştirmeye gayret etmiştir.” dedi.
13.05.2024 Ekonomi
Ticaret satış hacmi arttı
Ticaret satış hacmi arttı Ticaret satış hacmi yıllık yüzde 10,5 arttı, perakende satış hacmi yıllık yüzde 19,4 arttı.
13.05.2024 Ekonomi
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor
TEKNOFEST TravelX Ideathon Yarışması için başvurular devam ediyor TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında THY (Türk Hava Yolları) yürütücülüğünde düzenlenen TravelX Ideathon Yarışması için başvurular 30 Haziran tarihine kadar devam ediyor.
13.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.