Ramazan

Ramazan

Son dakika ramazan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramazan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramazan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramazan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramazan gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.557 ramazan haberi bulunmuştur. Tüm ramazan haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
18.05.2024 Gündem
Arkadaş cinayetinde 2 sanığa müebbet hapis cezası istemi
Arkadaş cinayetinde 2 sanığa müebbet hapis cezası istemi Adana'da berberden tıraş olup çıkan arkadaşı Ramazan Tutal’ı (24) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Bilal K. (21) ile onu azmettirdiği suçlamasıyla gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Halil D. hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
17.05.2024 Adana
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor!
İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası için buluşuyor! Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya'nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi.
15.05.2024 Şampiy10
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira
Türkiye'de ikinci hasat yapıldı: Tarlada 39, markette 199 lira Türkiye'de geçtiğimiz günlerde ilk olarak İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde başlayan kiraz hasadı, ikinci olarak Bilecik'te yapıldı. Bu yıl ilk hasat toptan 35-45 liradan İstanbul hallerine giderken bir zincir markette 199 liradan satıldığı görüldü.
15.05.2024 Ekonomi
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı
İki ayda e-ihracat ile 4.5 milyon ürün satıldı E-ticaret platformu Trendyol, mart ve nisan ayına ilişkin e-ihracat verilerini açıkladı. Buna göre Türk üreticiler iki aylık dönemde yaklaşık 4.5 milyon ürünü dünya pazarlarıyla buluşturdu. En çok satış yapılan ülkeler Suudi Arabistan ve Azerbaycan oldu.
15.05.2024 Ekonomi
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi
Adana’da talasemi ve orak hücre hastalıklarına dikkat çekmek için festival düzenlendi Başkent Üniversitesi Adana Dr. Turgut Noyan Uygulama ve Araştırma Merkezi, “5. Kan Film Festivali”ne ev sahipliği yaptı. 3 gün süren festival çerçevesinde kısa film yarışması, sempozyum ve farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.
15.05.2024 Adana
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.Sarı-lacivertliler rakibini mağlup ederek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor. İsmail Kartal, ilk 11'ini büyük ölçüde netleştirdi. Zorlu müsabakada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman? Muhtemel ilk 11'ler
12.05.2024 Şampiy10
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi Adana'da Türk Kızılay'ın öncülüğünde Kan Hastalıkları Federasyonu ile birlikte organize edilen 5. Uluslararası Kan Film Festivali kapsamında 1'nci Bölgesel Kan Hastalıkları Sempozyumu'nda konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Adana'yı talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan ettik. Bilim insanlarımızın da katıldığı etkinliklerle bu konuyu öne çıkarıp sadık kan bağışçısı formatı içerisinde hazırladığımız projeyi diğer illere de örnek olarak sunacağız" dedi.
11.05.2024 Adana
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı Adana Valiliği, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçundan kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Ramazan Bayğara'nın Yunanistan'da yakalanıp Türkiye'ye iade edilmek üzere tutuklandığını açıkladı.
11.05.2024 Adana
Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri ne zaman bitecek, aile destek ödemesi en son ne zaman yatacak?
Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri ne zaman bitecek, aile destek ödemesi en son ne zaman yatacak? Mayıs ayı Aile Destek Programı Mayıs 2024 ödemelerine yönelik hak sahipleri aramalarını yoğunlaştırdı. Nisan ayı ödemeler Ramazan bayramı nedeniyle hesaplara erken yatmıştı. Mayıs ayında ilk haftayı geride bırakırken Aile Destek paralarının ne zaman yatacağı, erken yatıp yatmayacağı ile ilgili aramalar arttı. Aile Destek Programı 2024 yılında sona erecek. Peki, Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024 Mayıs? Aile destek programı ödemeleri bu ay son mu?
8.05.2024 Ekonomi
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024 Ekonomi
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı" Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.
5.05.2024 Adana
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu?
Yalı Çapkını Seyran’ın hastalığı nedir, Seyran’a ne oldu? Seyran ölecek mi 2024, Afra Saraçoğlu diziden ayrılıyor mu? Yalı Çapkını Seyran hastalığı nedir? Star TV'de her hafta cuma akşamı yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Seyran’ın durumu merak konusu oldu. Fragmanda doktor ile konuşan Seyran'ın konuşması sonrası dizisin izleyicileri "Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu, Afra Saraçoğlu diziden ayrılacak mı?" sorularına yanıt aramaya başladı.
4.05.2024 Magazin
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
İliç'teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen heyelanda iki işçiye daha ulaşıldığını duyurdu.
4.05.2024 Gündem
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası
RTÜK'ten 2 kanalına idari para cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), özel hayatın gizliliğini ihlal eden ve kişisel verilerin ifşasına yol açan görüntüler ile eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğindeki ifadelere ilişkin 2 televizyon kanalına idari para cezası uyguladı.
3.05.2024 Gündem
Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı
Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, "Nisan ayında ihracatımız 19 milyar 271 milyon dolara yükseldi. Bu yüzde 0.13’lük artışa tekabül ediyor" dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı! "Oğlumun bugün yüzü güldü"
Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı! "Oğlumun bugün yüzü güldü" Adana’da hayatı boyunca doğum günü kutlamayan down sendromlu 23 yaşındaki Ramazan için yapılan doğum günü sürprizinde annesi gözyaşlarını tutamadı. Ramazan’ın mutluluğu ise gözlerinden okundu.
2.05.2024 Adana
“Birbirimize Candan Bağlıyız” projesiyle kan bağışı başlatıldı! "Herkesi davet ediyoruz"
“Birbirimize Candan Bağlıyız” projesiyle kan bağışı başlatıldı! "Herkesi davet ediyoruz" Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirilen kan bağışı projesi çerçevesinde vatandaşlar kan vermeye başladı.
30.04.2024 Adana
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler
Bilal Erdoğan: Hocalarımız Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler İBN Haldun Üniversitesi Ramazan Bülbül Misafirhanesi temel atma töreni Başakşehir'de yapıldı. Törende konuşma yapan İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Bilal Erdoğan, "Burada konaklayacak araştırmacılarımız, hocalarımız hem Türkiye'nin en parlak öğrencilerini yetiştirecekler hem de sosyal bilimlere büyük katkılar yapacaklar" dedi.
29.04.2024 Gündem
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi
Kızılay'dan "Birbirimize Candan Bağlıyız" kan projesi Türk Kızılay’ın, Adana Valiliği himayesinde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğü iş birliğinde “Birbirimize Candan Bağlıyız” sloganıyla hayata geçirdiği kan bağışı 30 Nisan Salı Günü İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek.
28.04.2024 Adana
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi
Kurban Bayramı bu yıl ne zaman, Kurban Bayramı tatili ayın kaçında? İşte Diyanet takvimi Kurban Bayramı bu yıl Haziran ayına denk geliyor. Tatilini yıllık izniyle birleştirmek isteyenler Kurban bayramı tatilinin hangi günler arasında idrak edileceğini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihte idrak edilecek? İşte Diyanet ile 2024 Kurban Bayramı tarihleri…
27.04.2024 Yaşam
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi Bursa'nın Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak öldüren Ömer Z. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramazan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.