Ömer Çelik

Ömer Çelik

Son dakika Ömer Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ömer Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ömer Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ömer Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ömer çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.183 ömer çelik haberi bulunmuştur. Tüm ömer çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'e tepki: Katliam şebekesi sınır tanımıyorAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelik, İsrail'in dijital saldırısıyla ilgili olarak, "Eninde sonunda katliam şebekesi uluslararası kamuoyunda mahkemeye çıkacaklar" dedi.
17.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerekiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerekiyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.
16.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Narin cinayetinin takipçisi olacağız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Narin cinayetinin takipçisi olacağızAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Narin Güran cinayetine ilişkin konuşan Çelik, "Tüm gelişmeler en yakın şekilde takip edilmekte. Bu acı milletin hafızalarına kazındı ve hepimizin sonuna kadar takipçisi olacağı bir süreç olmaktadır. Bunu siyasi istismar konusu yapanların bu acı ile bir ilişkisi olmadığı açıktır. Narin hepimizin kızı olmuştur." dedi.
11.09.2024Gündem
Teğmenlerin kılıçlı yeminine inceleme! Odakta ilk iki halka var
Teğmenlerin kılıçlı yeminine inceleme! Odakta ilk iki halka varBazı teğmenlerin tören sonrası ettikleri yeminle ilgili araştırma sürüyor. İnceleme Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile Milli Savunma Üniversitesi müfettişleri tarafından yürütülürken MİT ve Emniyet İstihbarat da yönlendirme olup olmadığını araştırıyor.
9.09.2024Gündem
Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması! İdam çağrısı
Siyasilerden peş peşe Narin açıklaması! İdam çağrısıDiyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran’ın (8), arama çalışmalarının 19’uncu gününde Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulundu. Siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi.
8.09.2024Gündem
Narin'in cansız bedeninin bulunması tüm Türkiye'yi yasa boğdu! Siyasilerden art arda açıklamalar geldi
Narin'in cansız bedeninin bulunması tüm Türkiye'yi yasa boğdu! Siyasilerden art arda açıklamalar geldi Diyarbakır'da günlerdir aranan Narin Güran'ın cansız bedeni bu sabah bulundu. Türkiye'yi hüzne boğan olay sonrası siyasilerden peş peşe açıklamalar geldi.
8.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi ile ilgili açıklama yaptı. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
6.09.2024Gündem
Türkiye'den BRICS'e tam üyelik hamlesi! Rusya duyurdu
Türkiye'den BRICS'e tam üyelik hamlesi! Rusya duyurduRusya Devlet Başkanı Yardımcısı Uşakov, basında çıkan "Türkiye, BRICS üyeliğine başvuru yaptı" iddialarına noktayı koydu. Türkiye'nin BRICS'e üyelik başvurusu yaptığını açıklayan Uşakov, "Üyelik başvurusu değerlendirilecek" dedi.
4.09.2024Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ne Atatürk ne de Erdoğan'a saygısızlık kabul edilebilir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Ne Atatürk ne de Erdoğan'a saygısızlık kabul edilebilirAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin yeminine ilişkin, "Her şey incelenir, değerlendirilir, bir disiplinsizlik varsa buna da bakılır. Burada dışarıdan söz söyleyerek bu görüntü üzerinden vesayet hortlatmaya çalışan birtakım emekli askerlerin, siyasetçilerin, yazarların tutumu da yanlıştır, genç arkadaşlarımıza hakaretamiz söylemler de yanlıştır. Burada esas vatanseverlik anayasal düzene sadakattir" dedi.
3.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e 'Dilruba Kayserilioğlu' tepkisi: Tam bir şuursuzluk
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Özgür Özel'e 'Dilruba Kayserilioğlu' tepkisi: Tam bir şuursuzlukAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanıp daha sonra tahliye edilen Dilruba Kayserilioğlu'nu protokolde ağırlamasına tepki gösterdi. Çelik, "Bir siyasi partinin yöneticileri nefret ve hakaret söylemlerinin hamisi olamaz. Nefret söylemlerine kıymet verilmesi tam bir şuursuzluktur" ifadelerini kullandı.
31.08.2024Gündem
İsrail gazetecileri hedef aldı! TRT kameramanı yaralandı
İsrail gazetecileri hedef aldı! TRT kameramanı yaralandıİsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'ta düzenlediği saldırıda gazetecilerin bulunduğu çadırı vurdu. Saldırıda, TRT kameramanı ve asistanı yaralandı.
27.08.2024Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdir
AK Parti Sözcüsü Çelik: Mescid-i Aksa kırmızı çizgimizdirAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Mescid-i Aksa mukaddes değerimiz, gözbebeğimiz ve kırmızı çizgimizdir” dedi.
26.08.2024Gündem
Hamile eşini sokak ortasında döven koca tutuklandı
Hamile eşini sokak ortasında döven koca tutuklandıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, Manisa’nın Akhisar ilçesinde hamile kadına yönelik şiddeti kınadı ve şüphelinin tutuklandığını açıkladı.
21.08.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı: Katz'ın paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır
Dışişleri Bakanlığı: Katz'ın paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradırDışişleri Bakanlığı'nca yapılan açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Şehit İsmail Haniye’yi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan sosyal medya paylaşımı, dezenformasyon amaçlı bir iftiradır" denildi.
16.08.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mahmud Abbas açıklaması! "ABD'deki hitabın ardından davet ettik"
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Mahmud Abbas açıklaması! "ABD'deki hitabın ardından davet ettik"AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapacağı konuşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.
15.08.2024Gündem
Çelik: İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa'ya yönelik provokasyonunu lanetliyoruz
Çelik: İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa'ya yönelik provokasyonunu lanetliyoruzAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Soykırımcı Netanyahu kabinesinin bakanlarının da içerisinde yer aldığı İsrailli aşırılık yanlılarının Mescid-i Aksa’ya yönelik provokasyonunu lanetliyoruz" dedi.
13.08.2024Gündem
Türkiye'den Mescid-i Aksa'daki skandal görüntüye peş peşe tepkiler
Türkiye'den Mescid-i Aksa'daki skandal görüntüye peş peşe tepkilerDışişleri Bakanlığı, İsrailli radikal grupların Mescid-i Aksa’ya yönelik baskınına tepki mesajı yayımlandı. Yapılan açıklamada, 'Aralarında Bakanların da bulunduğu yüzlerce radikal İsrailli tarafından Mescid-i Aksa’ya polis koruması altında baskın düzenlenmesi, Kudüs’ün tarihi statüsünü ihlal eden ve bölgemizdeki tırmanmayı daha da artıracak bir kışkırtmadır' denildi.
13.08.2024Gündem
'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na davet' iddiasına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten cevap
'Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na davet' iddiasına AK Parti Sözcüsü Çelik'ten cevapAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
12.08.2024Gündem
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz haddini aştı! Skandal sözler sonrası Türkiye'den tepki yağdı
İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz haddini aştı! Skandal sözler sonrası Türkiye'den tepki yağdıİsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yeni bir skandala imza attı. Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ise bu skandala tepki olarak "Bahse konu olan şahıs muhatap alınacak biri olma özelliğini kaybetti" açıklamasında bulundu.
6.08.2024Dünya
İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın haddini aşan sözlerine peş peşe tepkiler geldi
İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın haddini aşan sözlerine peş peşe tepkiler geldiİsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine siyasilerden tepki geldi.
2.08.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail bölgesel savaşın tetiğini çekti
AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail bölgesel savaşın tetiğini çektiAK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hamas lideri Haniye'nin Tahran'da suikast sonucu öldürülmesine ilişkin açıklama yaptı. Bölgesel savaşın tetiğinin çekildiğini söyleyen Çelik, 'İsrail bölgedeki tüm ülkelerin güvenliğini tehdit ediyor' dedi.
31.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Filistin halkının haklı davası bu katilleri yenecek
AK Parti Sözcüsü Çelik: Filistin halkının haklı davası bu katilleri yenecekAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Filistin davasının önde gelen isimlerinden Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin Tahran’da gerçekleştirilen siyonist bir suikast sonucu katledilmesini lanetliyoruz. Kardeş Filistin halkının haklı davası er ya da geç bu katilleri yenecektir" ifadelerini kullandı.
31.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'ın 'mavi vatan' sözlerine tepki: Yunan basınında coşkuyla karşılandı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li Tan'ın 'mavi vatan' sözlerine tepki: Yunan basınında coşkuyla karşılandıAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik İsrail'e tepki göstererek, "Tarih önünde mahkum oldukları gibi hukuk önünde mahkum olacaklar" dedi. Çelik, Namık Tan'ın açıklamasıyla ilgili olarak da, "Yunan basınında büyük bir coşkuyla karşılandı" ifadelerini kullandı.
29.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li vekil Tan'a sert tepki: Sorumsuz ve yakışıksız bir ifade
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'li vekil Tan'a sert tepki: Sorumsuz ve yakışıksız bir ifadeAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten, CHP milletvekili Namık Tan'ın Mavi Vatan sözlerine ser tepki geldi. Çelik, paylaşımında "'Masal' demesi kabul edilemez, sorumsuz ve yakışıksız bir ifadedir" notunu düştü.
28.07.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepki
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına sert tepkiAK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun Washington'da ABD Kongresi'nde ayakta alkışlanmasına sert tepki gösterdi. Çelik, " İşte bu esasında Amerikan demokrasisi açısından bir kırılma noktasıdır." ifadelerini kullandı.
25.07.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ömer çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.