Milli

Milli

Son dakika milli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli gelişmeleri de dahil olmak üzere 110.448 milli haberi bulunmuştur. Tüm milli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler
İran lideri Reisi'yi taşıyan helikopterle irtibat kuruldu! Türkiye'den yardım istediler İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Sisli bölgeden ilk görüntüler ülke basınında yer aldı. İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. İranlı yetkililer "Umudumuzu koruyoruz ancak bilgiler endişe verici" açıklamasında bulundu. İran liderinin helikopterine ulaşıldı. İran Dini Lideri Hamaney, kazaya ilişkin yaptığı ilk açıklamada, “İran halkı endişelenmesin, ülkenin işlerinde herhangi bir aksama olmayacak” dedi. Öte yandan Türkiye, İran'a geçmiş olsun mesajı yayınlayarak, "Her türlü destek için harekete geçilmiştir" denildi. Ayrıca AFAD, İran'ın Türkiye'den yardım talep ettiğini duyurdu. İran'dan yapılan son açıklamada ise helikopterden 2 kişiyle irtibat kurulduğu belirtildi.
19.05.2024 Dünya
Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Fırat Kalkanı bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
19.05.2024 Gündem
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldı
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldı Gaziantep’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
19.05.2024 Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün sembolüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda milli sporcuları ve gençleri kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan “19 Mayıs esarete karşı özgürlüğün, yılgınlığa karşı umudun, teslimiyete karşı milletimizin hür ve bağımsız yaşama kararlılığının sembolüdür” dedi.
19.05.2024 Gündem
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı
Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan 19 Mayıs mesajı Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı! "Dönüm noktasıdır"
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı! "Dönüm noktasıdır" Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor...
Milli mücadele ruhu 105 yılında: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor... 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, sabahın erken saatleriyle birlikte yurt dört bir yanında coşkuyla kutlanmaya başlandı.
19.05.2024 Gündem
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı
DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar’dan 19 Mayıs mesajı  Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanı Halit Acar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, “Esaretten özgürlüğe giden yolun ilk adımlarının atıldığı bu tarih milli tarihimiz için de önemli bir dönüm noktasıdır” dedi.
19.05.2024 Gaziantep
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı
Adana^da 19 Mayıs kutlamaları çelenk sunma ile başladı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı Kozan’de çelenk sunma töreni yapıldı.
19.05.2024 Adana
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de
19 Mayıs kutlanıyor! Devlet erkanı Anıtkabir'de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 81 il ve KKTC'den gelen temsilci gençler, Bakanlık personeli, federasyon temsilcileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ederek Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
19.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında önemli bir mesaj paylaştı.
19.05.2024 Gündem
19 Mayıs şiirleri uzun kısa! 2,3,4,5,6 kıtalık ilkokul, ortaokul, lise için resimli, duygusal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şiirleri
19 Mayıs şiirleri uzun kısa! 2,3,4,5,6 kıtalık ilkokul, ortaokul, lise için resimli, duygusal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şiirleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şiirleri için araştırmalar başladı. 2,3,4,5,6 kıtalık ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri için 19 Mayıs şiirleri merak ediliyor. Milli bayramla içerisinde önemli bir yeri olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurdun dört bir yanında kutlanacak. 105. yıldönümü idrak edilecek olan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a gidişini simgeleyen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için ilkokul, ortaokul lise öğrencileri için uzun kısa seçenekli resimli duygusal anlamlı en güzel 19 Mayıs 1919 ile ilgili şiirleri derledik. İşte Atatürk ve 19 Mayıs şiirleri...
19.05.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "19 Mayıs ruhu, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Zorluklara karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla hep beraber mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir." dedi.
19.05.2024 Gündem
19 Mayıs 1919 Milli Mücadele’nin dönüm noktası! 'Geldikleri gibi giderler'
19 Mayıs 1919 Milli Mücadele’nin dönüm noktası! 'Geldikleri gibi giderler' Mustafa Kemal Paşa’nın, 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a ulaşması Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı oldu. Bir hafta kadar Samsun’da kalan ve oradaki Rum çeteleri ile mücadele eden milli yapıları düzenleyen Mustafa Kemal ardından Havza’ya ve sonrasında da Amasya’ya geçti...
19.05.2024 Gündem
Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi: Etimesgut, Çankaya Gençlik festivallerinde kimler var?
Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi: Etimesgut, Çankaya Gençlik festivallerinde kimler var? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105'inci yıldönümü kutlanıyor. Pazar gününe denk gelen milli bayram kutlamaları Başkent Ankara'da da coşkuyla kutlanma hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği gençlik festivallerinde birçok ünlü isim de sahne alacak. Çankaya Gençlik Festivali, Etimesgut Belediyesi'nin düzenleyeceği ücretsiz konserler de 19 Mayıs'ta düzenlenecek. İşte Ankara 19 Mayıs etkinlik takvimi ve detaylar...
18.05.2024 Gündem
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
18.05.2024 Gündem
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü
Adana'da bir doğa harikası: Yumurtalık Lagünü Adana’daki Yumurtalık Lagünü Millî Parkı birçok canlı türüne ev sahipliği yapıyor.
19.05.2024 Adana
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024 Gündem
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını
19 Mayıs öncesi Samsun'da Bandırma Vapuru'na ziyaretçi akını Samsun'da, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' öncesinde, Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi ziyaretçi akınına uğradı.
18.05.2024 Gündem
Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 kişi sınırda yakalandı
Yunanistan’a geçmeye çalışan 5 kişi sınırda yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a geçmeye çalışan 3'ü FETÖ mensubu 5 şüphelinin Edirne'de yakalandığını açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı
Amasya'da skandal görüntüler! Hayvana işkence, defalarca baltayla vurup bayılttı Amasya'da bir et entegre tesisinde görevli iki kişi, kesim öncesi huysuzlanan büyükbaş hayvanı bayıltmak için başına defalarca baltayla vurdu, bir diğeri hayvana birkaç defa bıçak batırdı. Cep telefonuyla görüntülenen anlar sosyal medyada yayınlandı, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.
18.05.2024 Gündem
Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a neden çıktı?
Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a neden çıktı? Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan milli bayramlardan bir tanesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramı bu yıl Pazar gününe denk geldi. Her yıl tüm yurtta coşkuyla kutlanan 19 Mayıs’ın neden gençlere armağan edildiği, Atatürk’ün neden Samsun’a çıktığı merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? Atatürk 19 Mayıs'ta neden Samsun'a çıktı?
18.05.2024 Gündem
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor
MEB'den öğretmenlerle ilgili yeni karar! 20 Haziran'da başlıyor MEB son dakika açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 20-28 Haziran'daki mesleki çalışma programlarını bulundukları illerde yapabilmelerine imkan tanıdı.
18.05.2024 Gündem
(19 Mayıs mesajları) Kısa, uzun, anlamlı, resimli 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı sözleri > Birbirinden farklı Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı
(19 Mayıs mesajları) Kısa, uzun, anlamlı, resimli 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı sözleri > Birbirinden farklı Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tüm yurdu sardı. Vatandaşlar 19 Mayıs heyecanı yaşarken milli bayramı kutlamak, sosyal medya hesapları üzerinden 19 Mayıs sözleri paylaşmak isteyenlerin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajları ve sözleri araştırması başladı. Biz de günün anlam ve önemine özel olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili sözler ile 19 Mayıs mesajları derledik. İşte kısa, uzun, anlamlı, resimli 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı sözleri ve birbirinden farklı Gençlik ve Spor Bayramı mesajı…
18.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.