Mehmet Büyükekşi

Mehmet Büyükekşi

Son dakika mehmet büyükekşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mehmet büyükekşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mehmet büyükekşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mehmet Büyükekşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mehmet büyükekşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 mehmet büyükekşi haberi bulunmuştur. Tüm mehmet büyükekşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Büyükekşi eleştirisi: Gidenlerin büyük zararı oldu
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Büyükekşi eleştirisi: Gidenlerin büyük zararı olduTFF seçimini değerlendiren Ali Koç, eski başkan Büyükükekşi’ye eleştiri yağdırırken, yeni başkan Hacıosmanoğlu için temkinli konuştu.
28.07.2024Şampiy10
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!
TFF eski başkanı Mehmet Büyükekşi'den veda mesajı!TFF seçiminde İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybeden eski başkan Mehmet Büyükekşi yayınladığı açıklama ile veda etti.
19.07.2024Süper Lig
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu olduTürkiye Futbol Federasyonu'nun olağan seçimli mali genel kurul toplantısı Ankara'da başladı. TFF başkanlık seçimi sona erdi ve görev İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.
18.07.2024Süper Lig
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyor
TFF'de başkanlık seçimi! Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu yarışıyorMehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027'ye kadar görev yapmak için yarışa girdi. Ankara’da saat 11.00’de başlayan kongrede önce Büyükekşi yönetiminin 1 Haziran 2023-31 Mayıs 2024 arasındaki hesap ve faaliyetleri ibraya sunulacak, ardından 2024-2025 bütçesi oylanacak. Sonrasında ise TFF Başkanlığı için seçime geçilecek.
18.07.2024Süper Lig
Spor camiasından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları!
Spor camiasından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları!Spor camiası 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için paylaşımlarda bulundu.
15.07.2024Şampiy10
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyor
TFF açıkladı! Başkanlık seçimlerine 3 aday giriyorTürkiye Futbol Federasyonu, olağan seçimli mali genel kurulda yapılacak başkanlık seçimi için adaylık başvuru sürecinin sona erdiğini açıkladı. Açıklamada İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Büyükekşi ve Servet Yardımcı'nın yeterlilik şartlarını sağladığı belirtildi.
12.07.2024 Futbol
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları
TFF başkanlık seçimi ne zaman yapılacak? Kimler 2024 Türkiye Futbol Federasyonu başkan adaylarıTFF başkanlık seçimi, yeni sezon öncesi futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, TFF başkanlık seçimi ne zaman, adaylar kimler?
11.07.2024Şampiy10
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçları
Süper Lig'de fikstür çekimi! İşte Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın derbi maçlarıTrendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva'da bulunan merkezinde yapıldı.
11.07.2024Fenerbahçe
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?
TFF seçimleri ne zaman 2024, Mehmet Büyükekşi TFF seçimlerinde tekrar aday mı?Mehmet Büyükekşi aday mı, TFF seçimleri ne zaman 2024? Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yaklaşan seçim süreciyle ilgili aramalar arttı. Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı ve TFF seçim takvimi hakkındaki detaylar merak ediliyor.
10.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinci
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gol sevinciTürkiye, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın (EURO 2024) çeyrek final maçında Hollanda ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Ay Yıldızlı ekibin üstünlüğü ile tamamlandı. Maçı seyreden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samet'in golünden sonraki sevinci kameralara yansıdı.
6.07.2024Gündem
EURO 2024'te A Milli Takımımız Hollanda'yı geçemedi
EURO 2024'te A Milli Takımımız Hollanda'yı geçemediEURO 2024'te A Milli Takımımız çeyrek finalde Hollanda ile karşılaştı. Samet ile öne geçtiğimiz karşılaşmayı 2-1 kaybettik.
6.07.2024Futbol
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"
Mehmet Büyükekşi'den Merih Demiral açıklaması: "İtiraz hakkımız da elimizden alınmıştır"Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyüekşi, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezanın kabul edilemez olduğunu söyledi. Büyükekşi, "UEFA Etik ve Disiplin Komitesi tarafından oyuncumuz Merih Demiral'a verilen iki maçlık cezayı kabul edilemez , hukuk dışı ve siyasi bir karar olarak görüyoruz." dedi.
5.07.2024Süper Lig
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmaz
Spor camiasından UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Türk'e durmak yaraşmazSpor camiası, UEFA'nın milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili cezasının ardından çok sayıda tepki paylaşımında bulundu.
5.07.2024Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a: Hemşehrim, senden gol bekledim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barış Alper Yılmaz'a: Hemşehrim, senden gol bekledimCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO2024'te çeyrek finale yükselen Türkiye'yi telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan'ın Barış Alper Yılmaz ile diyaloğu dikkat etti.
3.07.2024Süper Lig
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Montella ve Arda Güler açıklaması!
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Montella ve Arda Güler açıklaması!Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Montella ve Çekya maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
24.06.2024Fenerbahçe
Portekiz'e karşı şansımız tutmuyor! EURO2024'te ilk mağlubiyetimizi aldı: 3-0
Portekiz'e karşı şansımız tutmuyor! EURO2024'te ilk mağlubiyetimizi aldı: 3-0Avrupa Futbol Şampiyonası'na galibiyetle başlayan ve F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile yıkan A Milli Takımımız, 2. maçında Portekiz'e 3-0 mağlup oldu.
22.06.2024Futbol
Vincenzo Montella'dan sakatlık açıklaması
Vincenzo Montella'dan sakatlık açıklamasıA Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, son dönemde yaşanan sakatlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu.
12.06.2024Süper Lig
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldiTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024Futbol
TFF açıkladı! İşte Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı stadyum
TFF açıkladı! İşte Türkiye Kupası Finalinin oynanacağı stadyumTFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadı duyurdu.
13.05.2024Futbol
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşmeTFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024Süper Lig
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024Futbol
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dedi
Ali Koç karşı çıkmış! Mehmet Büyükekşi 'ilk kez' itiraf etti: Bir hafta kala yapamazsınız dediMehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri olay oldu. Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi. İşte detaylar:..
26.04.2024Fenerbahçe
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayımKulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024Süper Lig
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyor
TFF 18 Temmuz'da seçime gidiyorTürkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul yapılacağını açıkladı.
7.04.2024Futbol
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacak
TFF Başkanı 'seçime git' talebini reddetti! Süper Lig ekipleri noter huzurunda imza toplayacakSüper Lig kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin seçimli genel kurula gitmesini istedi.
6.04.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Büyükekşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mehmet büyükekşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.