Marka

Marka

Son dakika marka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan marka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını marka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marka gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.312 marka haberi bulunmuştur. Tüm marka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti Ünlü oyuncu Burak Deniz, marka yüzü olduğu Lufian’ın 2024 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. “Kendin Olduğun Her An Lufian” sloganını benimseyen marka, rahat ve özgür stilini Burak Deniz’in karizmatik tarzı ile bir araya getirdi.
17.05.2024 Advertorial
Kozan’da trafik kazası! 5 kişi yaralandı
Kozan’da trafik kazası! 5 kişi yaralandı Adana’nın Kozan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti
Gaziantep’in coğrafi işaretli ürünleri Ankara'da tanıtıldı! Vatandaşlar akın etti Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Gaziantep’in coğrafi işaret tescilli ürünlerini Ankara’da tanıttı. GTB tarafından tescil ettirilen 24 ürünün sergilendiği stant çeşitli illerden gelen TOBB delegeleri ile Ankaralıların yoğun ilgisini gördü.
17.05.2024 Gaziantep
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi
Togg kullanıcıları D-Smart GO’yu beğendi Türkiye’nin öncü yayın platformu D-Smart GO ile Türkiye’nin otomobili Togg’un oluşturduğu sinerji tuttu! Nisan ayından itibaren T10X’te erişime açılan D-Smart GO, Togg sahiplerinin yüzde 80’i tarafından kullanılmaya başlandı. Kullanıcılar, platform üzerinden 100’den fazla TV kanalına canlı olarak ulaşabiliyor. Seyahat sırasında yolcu ekranı açık kalırken sürücünün dikkatini dağıtmaması için ana ekran kapanıyor.
16.05.2024 Gündem
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek"
“Anne olmuş bir kadının en büyük ihtiyacı dış seslerden biraz uzaklaşmak ve kendi içindeki sese güvenebilmek" Anneler Günü için hazırlanan ve yeni anne olmuş kadınların çevrelerinden yoğun olarak duyduklarına odaklanan kampanya sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.
15.05.2024 Sağlık
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi
İlker Ayrık, Türkiye’nin en çok tutulan Noodle’ı ile bir araya geldi Türkiye'nin sevilen oyuncularından İlker Ayrık, Indomie Hazır Noodle ile iş birliği yapıyor! Dünyanın en çok tercih edilen 1. hazır noodle üreticisi olan Indomie’nin, Türkiye'nin de en çok tercih edilen hazır noodle markası olduğu biliniyor. Şimdi ise, Indomie'nin lezzetiyle İlker Ayrık'ın enerjisi ve samimiyeti bir araya geliyor.
16.05.2024 Advertorial
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor Kurumsal kariyerin ardından hobi olarak üretmeye başladığı dekorasyon ürünlerinde bir markayla faaliyet gösteren Sinem Türetken, e-ticaretin gücüyle dünyaya açıldığını söyledi. Türetken, Dışişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı için yaptığı yurt dışı seyahatlerinde hediye olarak kendi ürünlerini seçtiğini ifade etti.
15.05.2024 Gündem
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar
Adana karpuzunun marka değeri timlerle korunuyor! Tarla tarla dolaşıyorlar Türkiye'nin karpuz üretiminin yüzde 20'sinin yapıldığı Adana'da tescilli karpuzun marka değerini 'ham karpuz timleri' koruyor. Timler, hasat dönemlerinde karpuzun ham hasat edilmemesi için tarla tarla dolaşıyor.
13.05.2024 Adana
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı
sahibinden.com OTOBİD platformunu tanıttı sahibinden.com, sektördeki 24 yıllık uzmanlığı ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdiği Otobid, platformunun hizmetlerini ve getirdiği yenilikleri paylaşmak üzere, sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş ve Otobid Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu ev sahipliğinde bir basın buluşması düzenlendi.
12.05.2024 Ekonomi
Lüks otomobil hurdaya döndü! Ölü ve yaralılar var
Lüks otomobil hurdaya döndü! Ölü ve yaralılar var Ankara’nın Çankaya ilçesinde kontrolden çıkan bir araç direğe çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı.
12.05.2024 Gündem
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden?
Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları gündem oldu! Serenay Sarıkaya’nın kolyesi ne, belli oldu mu, kıyafetleri ve gözlüğü nereden? Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum'un başrolü paylaştığı Kimler Geldi Kimler Geçti izleyici tarafından sevildi. Dizide en merak edilen ise Serenay Sarıkaya’nın takıları oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti Serenay Sarıkaya takıları ne?
11.05.2024 Magazin
Adana şalvarının tescillenmesini davul zurna ile kutladılar
Adana şalvarının tescillenmesini davul zurna ile kutladılar Adana’nın yöresel kıyafeti şalvara, Türk Patent ve Marka Kurumu’nca 'coğrafi işaret belgesi' verildi. Tescillenen şalvar için davul zurna eşliğinde kutlama yapıldı.
12.05.2024 Adana
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Şarkıcı Kalben Sağdıç, Beyoğlu'nda yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda 15 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
8.05.2024 Magazin
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı
Barış Manço'nun otomobili Türkiye'ye getiriliyor! İşlemler tamamlandı Barış Manço’nun ölümünün ardından Belçika’da bir garajda bulduğu Honda Prelude marka arabasının Türkiye’ye getirilmesi için çalışmalara başlatan Doğukan Manço, babasının vefat ettikten sonra haczedilen tüm arabalarını bulup almaya çalışmak olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Magazin
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım"
Hayali hostes olmaktı trafik kazası hayatını kararttı! "İşten ayrılmak zorunda kaldım" Adana’da arkadaşlarının ısrarı üzerine gece dışarı çıkınca bindiği otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu hem bedensel engelli kalan hem de konuşma kabiliyetini kaybeden genç kızın hayali hostes olmaktı.
29.04.2024 Adana
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var
Beşiktaş'ta feci kaza! 8 araç birbirine girdi, yaralılar var Beşiktaş'ta iddiaya göre, aks kıran hafif ticari otomobil, karşı şeride geçerek zincirleme kazaya neden oldu. Lüks maserati otomobilin aralarında bulunduğu 8 aracın karıştığı kazada 8 kişi hafif yaralandı.
28.04.2024 Gündem
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü?
Whatsapp neden yeşil oldu, yeşil whatsapp rengi nasıl değiştirilir? Whatsapp rengi neden maviden yeşile döndü? Whatsapp durum güncellemeleri kısmındaki profillerin etrafındaki halka maviden yeşile döndü. Yeni halini gören vatandaşlar “Whatsapp neden yeşil oldu?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Takip edilen kanallar maviden yeşile dönen Whatsapp renginin neden değiştiğini merak ediliyor. Peki, Whatsapp rengi neden yeşil oldu, Whatsapp rengi değiştirme nasıl yapılır, Whatsapp rengi neden değişti?
26.04.2024 Yaşam
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu hakkında iddialar bitmiyor! Çalışanları yaka silkeliyor Sahibi olduğu firmanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığını belirten bir tüketiciye sosyal medyada alaycı ve kaba bir şekilde yanıt verdikten sonra istifa etmek zorunda kalan Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’yla ilgili iddialar bitmiyor.
26.04.2024 Gündem
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibri markayı bitirdi! Yüksek lisans diploması bile sahte çıktı Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kibriyle bir markayı yok etti. Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller
İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi? Çikolata markası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir ürününün küflü çıktığına dair paylaşım yapan tüketiciye verdiği cevabın ardından gündem oldu. Kişisel sosyal medya hesabından verdiği yanıtla kullanıcıya sert bir dille tepki gösteren Tunaoğlu, dava açma tehdidinde de bulundu. Tunaoğlu, tepkiler sonrası paylaşımını sildi ancak açıklamalar peş peşe geldi. Tunaoğlu görevi bıraktığını duyururken, market zincirleri de Patiswiss ürünlerini raflardan ve online satış platformlarından kaldırmaya başladı. Peki, Patiswiss olayı nedir, Patiswiss Çikolata CEO'su ne dedi? Elif Aslı Yıldız Patiswiss sahibi mi?
22.04.2024 Yaşam
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Marka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.