Magzin

Magzin

Son dakika magzin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan magzin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını magzin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Magzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan magzin gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 magzin haberi bulunmuştur. Tüm magzin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Defne Samyeli gece yarısı irmik helvası yaptı
Defne Samyeli gece yarısı irmik helvası yaptı Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, koronavirüs salgını nedeniyle günlerini evinde geçiriyor. Kemerburgaz'daki evinden dışarı çıkmayan Defne Samyeli, gece yarısı irmik helvası yaptığı kareleri takipçileriyle paylaştı.
26.03.2020 Magazin
Yeliz Yeşilmen’den kırmızı pijamalı aşk pozu
Yeliz Yeşilmen’den kırmızı pijamalı aşk pozu Şarkıcı Yeliz Yeşilmen, eşi Ali Uğur Akbaş ile evde pijama partisi yaptı.
15.02.2020 Magazin
Aslı Bekiroğlu: 'Hepimize nasıl dava açılacak' diye düşünmeyin, açtım!
Aslı Bekiroğlu: 'Hepimize nasıl dava açılacak' diye düşünmeyin, açtım! Aslı Bekiroğlu, sosyal medyada yayılan, kendisine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarla ilgili suç duyurusunda bulundu.
4.02.2020 Magazin
Bergüzar Korel: Bebeğe isim bulamadık
Bergüzar Korel: Bebeğe isim bulamadık Oyuncu çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
31.12.2019 Magazin
Alişan herkesin merak ettiği soruyu cevapladı
Alişan herkesin merak ettiği soruyu cevapladı Şarkıcı Alişan'ın sünnet düğününde çekildiği iddia edilen fotoğraf, gündem yaratmıştı. Çünkü karede sünnet çocuğunun yanında Bülent Ersoy vardı.
20.12.2019 Magazin
Nurgül Yeşilçay ilk aşkını sergileyecek
Nurgül Yeşilçay ilk aşkını sergileyecek Cem Özer ile evliliğinden olan oğlu Osman Nejat'ı eğitimi için İngiltere'ye yolladıktan sonra resim yapmaya başlayan Nurgül Yeşilçay, takipçilerine sergi açacağını duyurdu.
3.12.2019 Magazin
Deniz Baysal imaj değiştirdi
Deniz Baysal imaj değiştirdi Oyuncu Deniz Baysal yeni imajını Instagram hesabından "Biraz değişim şart" notuyla paylaştı.
20.11.2019 Magazin
Fikret Ali dünyaya geldi!
Fikret Ali dünyaya geldi! Hazal Kaya, Ali Atay çiftinin bebekleri dünyaya geldi
19.11.2019 Magazin
Arda ve Aslıhan Turan'ın nazar korkusu
Arda ve Aslıhan Turan'ın nazar korkusu Geçtiğimiz ay oğulları Hamza Arda bir yaşına giren Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan'dan bebek müjdesi gelmişti.
15.11.2019 Magazin
Survivor'da böyle tartışma görülmedi: Beni beni Bihter'ini...
Survivor'da böyle tartışma görülmedi: Beni beni Bihter'ini... 'Survivor Türkiye Yunanistan' yarışmasının 103'üncü bölümünde ekana gelen dokunulmazlık oyunu sonrası Bora ve Yusuf arasında ilginç bir tartışma yaşandı.
25.06.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz'ın ifadesindeki ayrıntı
Kerimcan Durmaz'ın ifadesindeki ayrıntı Ali Eyüboğlu, Milliyet Cadde'deki köşesine Kerimcan Durmaz'ın uçağın tuvaletinde çekip Instagram’da paylaştığı müstehcen video için verdiği ifadenin detaylarını taşıdı.
23.05.2019 Magazin
'Çok Güzel Hareketler 2'de Şahin Irmak sürprizi
'Çok Güzel Hareketler 2'de Şahin Irmak sürprizi Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı 'Çok Güzel Hareketler 2', bu hafta Şahin Irmak’ı ağırlıyor.
20.04.2019 Magazin
Zafer Çika'nın naaşı yakınlarına teslim edildi
Zafer Çika'nın naaşı yakınlarına teslim edildi İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın naaşı, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.
13.03.2019 Magazin
Şeyma Subaşı'dan direk dansı
Şeyma Subaşı'dan direk dansı Geçtiğimiz aylarda evliliğini noktalayan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından direk dansı yaptığı anları paylaştı.
25.01.2019 Magazin
Oyuncu Deniz Çakır ifade verdi!
Oyuncu Deniz Çakır ifade verdi! Başörtülü kızlara bir AVM'de hakaret ettiği iddia edilen oyuncu Deniz Çakır, başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.
11.01.2019 Gündem
‘Annem rahatsızlandı’
‘Annem rahatsızlandı’ Oyuncu Merve Çağıran, önceki gece Cihangir'de görüntülendi.
11.01.2019 Magazin
Elnur Huseynov'un Eurovision şarkısı - Hour Of The Wolf
Elnur Huseynov'un Eurovision şarkısı - Hour Of The Wolf Elnur Huseynov'un Eurovision şarkısı - Hour Of The Wolf
21.01.2022 Magazin
Ebru Gündeş Metris'te!
Ebru Gündeş Metris'te! Ebru Gündeş, 10 Ocak'tan bu yana ziyaret etmediği eşi Reza Zarrab'ı görmeye gitti.
6.02.2014 Magazin
Ağlamaktan bıktı!
Ağlamaktan bıktı! Selma Ergeç, uzun bir süre dram oynamak istemiyor...
22.12.2013 Magazin
Ünlü grup Yalan Dünya'da
Ünlü grup Yalan Dünya'da Ünlü müzik grubu Yalan Dünya'ya konuk oluyor.
13.12.2013 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Magzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki magzin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.