Kredi

Kredi

Son dakika kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.442 kredi haberi bulunmuştur. Tüm kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız
Bakan Şimşek: Pazartesi günü Tasarruf Verimlilik Paketi'ni açıklayacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek "Kaynaklar yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata dönüşmeli" dedi. Şimşek ayrıca "Pazartesi günü tasarruf verimlilik paketini açıklayacağız. Buna benzer yoğun şekilde yaptığımız çalışmalar var. Çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz. Program çalışıyor ve çalışmaya devam edecek" ifadesini kullandı.
10.05.2024 Ekonomi
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi? Koç Metalurji'nin SPK tarafından onaylanan halka arzı başladı, 2 gün sürecek. Şirket toplamda 125 milyon lot hisse satışı yapacak. Bu hisselerin 105 milyon lotu şirketin sermaye artışı ile, 20 milyon lotu ise ortak Adil Koç tarafından gerçekleştirilecek. Tüm hisseler 20,5 TL'den sabitlenmiş bir fiyatla satışa çıkacak ve toplanan fonlar bireysel yatırımcılara adil bir şekilde dağıtılacak. Peki, Koç Metalurji ne zaman işlem görecek? Koç Metalurji halka az sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç lot verdi?
10.05.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili dikkat çeken analiz
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili dikkat çeken analiz Kredi kartı kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı faiz oranlarının bankalar tarafından arttırılıp artırılmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda kredi kartı azami faiz oranları yükseltilirken, nakit avansa uygulanan taksit sayıları ise düşürülmüştü. Peki kredi kartı faizleri daha da artacak mı?
10.05.2024 Ekonomi
Konut satışında yeni dönem! Uzman isim 'takas' yöntemini açıklayıp alım fırsatı için tarih verdi
Konut satışında yeni dönem! Uzman isim 'takas' yöntemini açıklayıp alım fırsatı için tarih verdi Türkiye genelinde konut fiyatları yılda yüzde 12 düşüşle tüm zamanların en fazla oranına ulaştı. Emlak ve konut piyasasında yaşanan son gelişmeleri değerlendiren uzmanlar konut fiyatlarında önümüzdeki 6 aylık sürenin alım için fırsat olarak değerlendirilebileceğine dikkat çekerken, konut alımlarında son zamanlarda artan takas usulünde dolandırıcılığa karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
10.05.2024 Adana
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz
Merkez Bankası Başkanı Karahan'dan enflasyon mesajı: Kalıcı bozulmaya izin vermeyeceğiz Yılın ikinci enflasyon raporu bugün Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan tarafından açıklanıyor. Karahan, "Enflasyon, hedeflerimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar sıkı para politikası duruşumuzu korumakta kararlıyız." dedi. Öte yandan 2024 sonu enflasyon tahmini yüzde 38 olarak güncellendi.
9.05.2024 Ekonomi
Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 282 baz puanın altına geriledi
Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi 282 baz puanın altına geriledi Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS), Şubat 2021'den bu yana ilk kez 282 baz puanın altına indi.
7.05.2024 Ekonomi
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay
Ücretsiz maç linkine tıkladı, 138 bin lira dolandırıldı! Akılalmaz olay Adana’da ücretsiz futbol maçı izlemek için cep telefonuna gelen bağlantı linkine tıklayan inşaat ustası Yalçın Güven’in (51) banka hesabından uyuduğu saatlerde 250 bin lira kredi çekildi. Kredinin 138 bin lirası tanımadığı kişilere aktarılan Güven, dolandırıcıların yakalanması için yardım istedi.
7.05.2024 Adana
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak Emekliye ek ödeme müjdesi verildi. Başvuranın anında hesaba yatacak. Sıfır faizli kredi vatandaşların acil ihtiyaçlarına can suyu oluyor. Bankalar faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaparak güncelledi. 0 faizli kredi ve nakit avans tutarları 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte en uygun kredi veren bankalar listesi...
7.05.2024 Ekonomi
Dolar ve altın için flaş açıklama geldi! Orta vadede büyük kazanç sağlayacak
Dolar ve altın için flaş açıklama geldi! Orta vadede büyük kazanç sağlayacak Dolar ve altın fiyatları için son dakika duyurusu yapıldı. Kredi derecelendirme kuruluşu S&P’nin not artırımı sonrası gözler piyasalara çevrildi. Son haftalarda borsa rekor kırarken, altın fiyatlarında düşüş söz konusuydu. Özellikle dolar/TL tarafında ise aşağı yönlü seyir dikkat çekiyor. Peki S&P kararının piyasalara etkisi ne olur? İşte detaylar...
7.05.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Adanalı vatandaşlara uyarı geldi! Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs
Adanalı vatandaşlara uyarı geldi! Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2024 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerinin ilk taksitlerinin son ödeme gününün 31 Mayıs Cuma olduğunu hatırlattı.
6.05.2024 Adana
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular
Kabine yarın toplanıyor: İşte gündemdeki konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor. Türkiye'nin, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda açtığı davada müdahil olma kararına ilişkin süreç de değerlendirilecek.
5.05.2024 Gündem
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek?
Koton halka arz ne zaman işlem görecek? (Koton halka arz sonuçları): Kişi başı Koton halka arz kaç lot verdi, Koton ne zaman borsada işlem görecek? Koton Mağazacılık halka arz yoluyla 795.500.000 TL olan mevcut sermayesini 34.150.000 TL artırarak 829.650.000 TL’ye çıkaracak. Paylar, bireysel yatırımcılara eşit dağıtılacak, pay talebinde de T1 ve T2 bakiyeleri kullanılamayacak. Peki, Koton ne zaman borsada işlem görecek, KOTON halka arz kaç lot verdi? KOTON halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman işlem görecek?
4.05.2024 Ekonomi
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.
3.05.2024 Ekonomi
KKM hesaplarında düşüş devam etti
KKM hesaplarında düşüş devam etti Kur korumalı TL mevduat (KKM) ve katılma hesaplarındaki tutarda sınırlı düşüş yaşandı.
3.05.2024 Ekonomi
İnternet sitesini kopyalayarak dolandırıcılık yapanlara operasyon! Bu kez hedef Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü
İnternet sitesini kopyalayarak dolandırıcılık yapanlara operasyon! Bu kez hedef Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü İstanbul'da Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün internet sitesini kopyalayarak sahte site oluşturan ve bu site üzerinden insanların kredi kartlarını kopyalayan şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken 23 cep telefonu ele geçirildi.
3.05.2024 Gündem
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler Konut piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İkinci el konut piyasasında yeni yıl ile başlayan fiyat düşüşleri bölgesel olarak yüzde 30 seviyesine kadar geldi. Fiyatlardaki aşağı yönlü bu hareket alım isteğini artırıyor ancak konut kredi faizlerinin oranı, satışların frene basmasına neden oluyor.
3.05.2024 Ekonomi
Gayrimenkul'de yeni dönem! Güvenli liman statüsünde devam ediyor
Gayrimenkul'de yeni dönem! Güvenli liman statüsünde devam ediyor Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre; Gayrimenkul sektörü'nün konut alımının kredi kısıtlarından dolayı zorlaştığını söyleyen The Best Invest CEO’su Dara Altunyay, "2024 yılında da 1 milyonun üzerinde konut satışı olacağını ve gayrimenkulün güvenli liman olma statüsünü koruyacağını öngörüyorum” dedi.
2.05.2024 Gündem
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin detaylar belli oldu
Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin detaylar belli oldu Resmi Gazete’de yayımlanan uygulama tebliğine göre, bitkisel veya hayvansal üretimde 300 bin TL’ye kadar yüzde 100 faiz indirimli kredinin yüzde 70’i ayni, yüzde 30’u da nakit olarak kullanılabilecek.
1.05.2024 Ekonomi
Asansör bozuldu, üzerindeki yazı dikkat çekti! O anlar kameralara yakalandı
Asansör bozuldu, üzerindeki yazı dikkat çekti! O anlar kameralara yakalandı Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bulunan bir yurtta asansörün motorunun arızalanmasından dolayı kullanıma kapatılıp üzerine ‘motor arızası nedeniyle kullanılmamaktadır’ yazısının asılmasının ardından bunu gören ve ne zaman yapılacağı hakkında soru soran öğrenciler, bilgi kağıdının üzerindeki komik bir diyaloğ objektiflere yansıdı.
30.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
29.04.2024 Adana
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisinde hesap değişti
Kredi çekmek isteyenler dikkat! Konut, ihtiyaç ve taşıt kredisinde hesap değişti Kredi çekecek herkesi yakından ilgilendiriyor. TL mevduat faizi ile ticari, ihtiyaç ve konut kredisi faizleri frene, taşıt kredisi faizleri ise gaza bastı. Merkez Bankası (TCMB) verileri, tüm kredi faizleri ile TL mevduat faizindeki rekor yükselişin hız kestiğini; ancak bu kez de taşıt kredisi faizlerinin son 22 yılın zirvesine ulaştığını ortaya koydu.
27.04.2024 Ekonomi
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.