Kilo

Kilo

Son dakika kilo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilo gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.579 kilo haberi bulunmuştur. Tüm kilo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşiret düğününde geline 6 kilo altın takıldı, paralar valizle taşındı
Aşiret düğününde geline 6 kilo altın takıldı, paralar valizle taşındı Şanlıurfa'da, aşiret düğününde geline 6 kilo altın takılırken, halay çekenlerin üzerine dolar ve TL saçıldı.
18.05.2024 Gündem
Eş seçerken dikkat: Genetiğinde varsa nikah masasına oturmayın! Bulaşıcı riski taşıyor, 3 ayda kendini gösteriyor
Eş seçerken dikkat: Genetiğinde varsa nikah masasına oturmayın! Bulaşıcı riski taşıyor, 3 ayda kendini gösteriyor Yapılan araştırmalar evlenmeye hazırlanan çiftler hakkında uyarıcı veriler taşıyor. Son yapılan sosyal bulaşma araştırmasına göre üç ayda kendini belli eden bir riski gözler önüne serdi. Evlilik yolunda olan adaylar için sağlıklı veriler sunan bu araştırmaya göre eşlerin genetiğinde sigara içme, alkol ve obeziteye yatkınlık varsa partnerler de zamanla sigara ve içki içmeye ve kilo almaya başlıyorlar.
16.05.2024 Yaşam
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor
Gazianteplilerin vazgeçilmezi: Kahvaltılık zahter! 200 liradan satılıyor Gazianteplilerin vazgeçilmezi olan kahvaltılık zahter, geçmişten günümüze sofraları süslemeye devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 73 kilo külçe altın bebek arabasından çıktı
İstanbul Havalimanı'nda 73 kilo külçe altın bebek arabasından çıktı İstanbul Havalimanı'nda polis ekipleri, Dubai'den gelen 2 kişiyi yakın takibe aldı. Düzenlenen operasyonda 2 şüphelinin yanlarında bulunan bebek arabasına gizlenmiş, her biri 1 kilo ağırlığında 73 adet külçe altın ele geçirildi.
14.05.2024 Gündem
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor
Fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altına kafa tutuyor Kenger bitkisinin kök kısmından elde edilen kenger sakızının fiyatı çeyrek altını geçti, yarım altın fiyatına kafa tutuyor.
14.05.2024 Ekonomi
Harvard'daki Türk doktordan yüzde 30 zayıflatan yöntem! Obezite tedavisinde büyük devrim
Harvard'daki Türk doktordan yüzde 30 zayıflatan yöntem! Obezite tedavisinde büyük devrim Harvard Tıp Fakültesi’nde obeziteyle mücadele çalışmaları yapan Dr. Mehmet Furkan Burak, geliştirdikleri yüzde 30 kilo verdiren ve kalp krizi riskini de azaltan tedavi yöntemini anlattı.
14.05.2024 Gündem
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
Yaş çay fiyatı açıklandı mı 2024, yaş çay fiyatı ne zaman açıklanacak?
Yaş çay fiyatı açıklandı mı 2024, yaş çay fiyatı ne zaman açıklanacak? 2024 yılı yaş çay sezonunun 4 Mayısta başlamasıyla, bu yılın taban fiyatı merak ediliyor. Peki, yaş çay taban fiyatı açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
8.05.2024 Magazin
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak"
Yaz diyetleriyle ilgili uzman psikologdan Adanalılara önemli uyarı! "Zamanla azalacak" Yaz gelirken artan kilo kaygılarına dair konuşan Psikolog Tara Çapar, neden kilo vermek istediğimize dair bir liste hazırlamanın diyeti çok etkili bir hale getireceğini belirterek “Her yemekten önce bu listeye bakın. Bazı yiyeceklere duyulan aşırı isteğiniz zamanla azalacak” dedi.
8.05.2024 Adana
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi
İlk arpa hasadı yapıldı! 24 ayar altın hediye edildi Güneydoğu Anadolu Bölgesinin önde gelen hububat merkezlerinden Mardin'de arpa hasadına başlandı. Kurum tarım arazisinden elde edilen verim çiftçinin yüzünü güldürdü.
7.05.2024 Ekonomi
Adana'da yetişiyor! Tek kaşığında 36g protein var, saatlerce tok tutuyor, işte mucize besin
Adana'da yetişiyor! Tek kaşığında 36g protein var, saatlerce tok tutuyor, işte mucize besin Adana'nın bereketli topraklarından birçok mahsul yetişiyor. Pamuktan yer fıstığına kadar üretilen sebze, meyve ve tahıllar sadece Türkiye değil dünyanın dört bir yanına da ihraç ediliyor. Adana'da yetişen baklagil çeşidi her derde deva oluyor. Protein ve vitamin deposu olan bitki özellikle kilo vermek isteyenleri de sevindiriyor. İşte detaylar...
8.05.2024 Adana
İl il kurbanlık fiyatları 2024:İstanbul, Ankara büyükbaş küçükbaş kaç lira? Dana, koyun, keçi hisse fiyatı?
İl il kurbanlık fiyatları 2024:İstanbul, Ankara büyükbaş küçükbaş kaç lira? Dana, koyun, keçi hisse fiyatı? Kurbanlık fiyatları, 2024 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların gündeminde yer almaya başladı.Dana, koyun, keçi gibi küçükbaş ve büyükbaş hayvanların canlı kilogram fiyatı birçok şehire göre farklılık gösterebiliyor. Peki, 2024 Kurbanlık fiyatları ne kadar? Küçükbaş-büyükbaş canlı kilo fiyatları ne kadar oldu? İl il kurbanlık fiyatları 2024...
7.05.2024 Gündem
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye yaptığı resmi ziyarete ‘Berlin döneri’ götürmesinin yankıları sürerken Sol Parti, döner fiyatlarında artışın engellenmesi için devlet desteği verilmesini gündeme getirdi.
6.05.2024 Dünya
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva
Adana'da yetişiyor! Kilo vermeden uykusuzluğa kadar her derde deva Hünnap Çin tıbbının geleneksel bir unsuru olarak kabul edilen ve pek çok sağlık avantajı sunan bir bitkidir. Ayrıca Çin hurması ya da kırmızı hurma olarak da tanınır. Hünnap meyvesi uykusuzluk, öksürük, bağışıklık sistemi zayıflığı ve kabızlık gibi çeşitli hastalıkların ve sorunların tedavisinde kullanılır. Lif, potasyum ve C vitamini bakımından zengindir. Yüksek besin değeri sebebiyle insanları uzun süre tok tutar ve kilo verme sürecine destek olur. Hünnap ülkemizde en çok Antalya, Mersin ve Adana'da yetişiyor. Dünyada ise Genellikle Doğu Asya'da, özellikle de Çin ve Kore'de yaygın olarak bulunuyor.
6.05.2024 Adana
Diyetsiz iğne ipliğe döndürüyor; Kalça ve göbek yağlarını 1 haftada eritiyor! Bu 3 yöntem kilo vermeyi işkence olmaktan çıkardı!
Diyetsiz iğne ipliğe döndürüyor; Kalça ve göbek yağlarını 1 haftada eritiyor! Bu 3 yöntem kilo vermeyi işkence olmaktan çıkardı! Birçok kişi için kilo verme süreci tam bir işkencedir. Bu yüzden denenen yöntemlerin işe yaraması önemlidir. Canan Karatay da diyetsiz iğne ipliğe döndüren formülleri verdi.
5.05.2024 Yaşam
2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları | THY kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları | THY kabin memuru başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Türk Hava Yolları kabin memuru alımı yapıyor. Söz konusu ilanda THY kabin memuru alımı başvuru şartları ve boy, kilo yaş sınırına ilişkin bilgilere de yer verildi. İşte, 2024 THY kabin memuru alımı başvuru şartları ve ilana ilişkin ayrıntılar.
5.05.2024 Gündem
Tadına bakmak için Adana'ya akın ediyorlar! Kilosu 650 liradan satılıyor
Tadına bakmak için Adana'ya akın ediyorlar! Kilosu 650 liradan satılıyor Kentte lokum, cezerye, helva ve şekerleme üreten Yeni Uğur, müşterilerinin bol Antep fıstıklı ve çikolatalı lokum talep etmesi üzerine hünkar lokumunu üretti.
5.05.2024 Adana
Patates üreticisi, market boykotuyla alım fiyatını yüzde 20 artırdı
Patates üreticisi, market boykotuyla alım fiyatını yüzde 20 artırdı Adana’da binlerce dönüm arazide patates yetiştiren çiftçiler, zincir marketin kilo başına 10 lira teklifinin çok düşük olduğunu öne sürüp, 20 lira talep ederek geçen hafta hasadı durdurdu. Görüşmeler sonucu 12 liraya anlaşan çiftçiler, bugün hasada devam etti.
3.05.2024 Adana
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var
Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı, birçok yararı var Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
2.05.2024 Adana
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı
Papaz Eriğinde hasat başladı! Kilo fiyatı açıklandı Türkiye'nin en önemli erik üretim merkezlerinden biri olan Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yetişen, bol sulu olması, iriliği, sertliği ve üzerindeki buğusuyla diğer erik türlerinden ayrılan Dumanlı Papaz Eriğinde hasat başladı. Geçen yıla göre rekoltenin daha yüksek olduğu Dumanlı Papaz Eriği Turgutlu’dan Türkiye’nin her yerine, Avrupa'ya, Dubai'ye ve Katar'a gönderiliyor.
1.05.2024 Ekonomi
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
3 yaşındaki kızları sürekli canavarlardan şikayet ediyordu! Duvarların arasından çıktı: Tam 45 kilo
3 yaşındaki kızları sürekli canavarlardan şikayet ediyordu! Duvarların arasından çıktı: Tam 45 kilo ABD’de 3 yaşındaki bir çocuğun odasındaki canavarlardan şikayet etmesi üzerine duvarları kontrol eden aile hayatlarının şokunu yaşadı.
30.04.2024 Yaşam
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Hızlı yemenin vücutta yarattığı 5 tahribat
Hızlı yemenin vücutta yarattığı 5 tahribat Yeteri kadar çiğnenmeden yutulan besinlerin vücutta yarattığı tahribatı bilmeniz gerekiyor. Çiğneme işleminde, tükürük de işin içine girere ve ihtiyacımız olan tüm besin maddeleri yeteril kadar kolay emilir. Ancak yemeği hızlı yemenin ve çiğnemeden yutmanın bazı sakııncaları vardır.
25.04.2024 Yaşam
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı
Karın ağrısıyla hastaneye gitti! Böbreğini gören doktorlar şaşırdı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yaşayan 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer,sağ böbreğinden 3 kilo ağırlığında ve 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı. Operasyonu yapan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Mansur Dağgülü, “Hem böbreği hem de kitleyi komple çıkardık" dedi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kilo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.