Kavga

Kavga

Son dakika kavga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kavga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kavga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kavga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kavga gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.620 kavga haberi bulunmuştur. Tüm kavga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Halasını öldürdü, babaannesini yaraladı! Aile şikayetçi olmadı
Halasını öldürdü, babaannesini yaraladı! Aile şikayetçi olmadı Bursa'nın Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Çambir Sokak'taki harçlık isteğine olumsuz yanıt veren halası Safiye Vardar'ı öldüren, babaannesi Sabriye Balaban'ı da bıçakla boğazından yaralayan Yiğit Balaban, halasının kendisini ağır sözlerle tahrik ettiğini iddia edip, niyetinin onu öldürmek olmadığını söyledi.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı?
Aziz Yıldırım aday mı? Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de kaç yıl başkanlık yaptı? Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Ali Koç'a Jose Mourinho çağrısı yapan Yıldırım, "Mourinho ile çalışmayı istiyorlarsa imzayı atsınlar. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını ödemeyi taahüt ediyorum." dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı
Fenerbahçe'de başkan adayı olan Aziz Yıldırım teknik direktörünü açıkladı Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesini aktardı. Yıldırım, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım" dedi.
13.05.2024 Futbol
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor!
Trafikte saldırganlığı bitiren koku: Araç içerisine bir kez sıkınca kavga riski azalıyor! Saldırganlığın giderek artan bir toplumsal sorun olduğu alanlardan biri de araba kullanmak. Kazalardaki ölümlerin üçte biri agresif sürüşle bağlantılı olduğu tespit edildi. Tehlike yaratma potansiyeli taşıyan davranış ve eylemler özellikle trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye atar. Ancak yapılan bir araştırma arabada kullanılacak bir koku bu kaza riskini azaltıyor.
9.05.2024 Yaşam
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi! Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi.
8.05.2024 Gündem
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı!
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı! İstanbul'un Eyüpsultan İlçesinde bulunan özel bir lisede 17 yaşındaki Iraklı öğrencisi Y.K, kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalanırken, Oktugan ise ağır yaralı olarak hastaneye götürüldüğü belirtildi.
7.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olay
Bayıltana kadar dövdü, sürükleyip yol kenarına bıraktı! Akılalmaz olay Adana’da bir kişi tartıştığı şahsı bayıltana kadar dövüp, sonra sürükleyerek yol kenarına bıraktı. Polislerin geldiğini gören şahıs, motosiklete binip kaçtı.
7.05.2024 Adana
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler
6 Şubat depremlerinde nişanlısını 5 gün enkaz başında bekledi! Sağlığına kavuşunca evlendiler 6 Şubat depremlerinde Hatay’da nişanlısı Muhammet Yıldız ile küs olduğu sırada depreme yakalanıp 5 gün enkaz altında kalan Hediye Demirkol, uzun süren tedavi sürecinin ardından yerleştiği Zonguldak’ta düzenlenen törenle evlendi. İnsan sevdiğinden kopamayacağını vurgulayan Yıldız, "Depremin olduğu gün kendisiyle küstük. Sürekli bunu düşünüyordum, kahroldum. Neden kavga ettiğimizi düşündüm. Demek ki iki günlük dünyaymış, kavga etmeye hiç gerek yokmuş” dedi.
7.05.2024 Gündem
Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var! Dzeko ne yapacağını şaşırdı
Mert Hakan Edin Dzeko'ya atarlandı! Konyaspor maçında saha ortasında taktik yok, kavga var! Dzeko ne yapacağını şaşırdı Fenerbahçe'nin Konyaspor beraberliği sonrası şampiyonluk artık neredeyse mucizelere kaldı. Maç öncesi lider Galatasaray ile olan 7 puanlık fark 8 oldu. Ancak maçın önüne geçen bir tartışma kameralara yansıdı. Takımın komutan lakaplı futbolcusu Mert Hakan Yandaş ile Edin Dzeko arasında yaşanan kavga sosyal medyaya damga vurdu.
6.05.2024 Fenerbahçe
Konyaspor maçında Mert Hakan Yandaş ve Edin Dzeko arasında kavga çıktı!
Konyaspor maçında Mert Hakan Yandaş ve Edin Dzeko arasında kavga çıktı! Fenerbahçe'nin Konyaspor beraberliği sonrası şampiyonluk artık neredeyse mucizelere kaldı. Maç öncesi lider Galatasaray ile olan 7 puanlık fark 8 oldu. Ancak maçın önüne geçen bir tartışma kameralara yansıdı. Takımın komutan lakaplı futbolcusu Mert Hakan Yandaş ile Edin Dzeko arasında yaşanan kavga sosyal medyaya damga vurdu.
6.05.2024 Vatan TV
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var' Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Şampiy10
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir
Mustafa Sarıgül'den Erdoğan- Özel görüşmesiyle ilgili açıklama: Görüşmenin gerçekleşmesini isteyen seçmendir CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te "Hafta Sonu" programında Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Sarıgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesiyle ilgili, "Bu görüşmenin yapılmasını isteyen seçmendir. Seçmen dedi ki normalleşin, biz kavga istemiyoruz. Seçimden sonra bir yumuşama dönemine girildi" dedi.
4.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile ihracat ve ithalatı durdurduk Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabul etti. "İsrail ile ihracat-ithalatı durdurduk." diyen Erdoğan, "Aldığımız bu kararla Batının üzerimize nasıl saldıracağını biliyoruz. Hep birlikte barış ve refah içinde yaşamalıyız. Dik duracağız ve bileceğiz ki önümüzdeki yol mazlumların yanında yol alma durumudur." dedi.
3.05.2024 Gündem
Kevin Costner ile Christine Baumgartner arasında gerginlik! 'O ikisi benim paramı yiyor'
Kevin Costner ile Christine Baumgartner arasında gerginlik! 'O ikisi benim paramı yiyor' Oyuncu ve yönetmen Kevin Costner ile Christine Baumgartner ile arasında gerginlik çıktı. Boşanmaların ardından bir zamanlar hayatı paylaşan Kevin Costner ile Christine Baumgartner çifti, 'O ikisi benim paramı yiyor... Midem bulanıyor' diyerek kavga ettiler.
3.05.2024 Magazin
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı
Kadın futbolcular birbirine girdi! Çevik Kuvvet devreye girdi, 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Futbol
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı
Kadınlar Futbol 3. Lig’de olaylı maç! 7 oyuncu yaralandı Aksaray’da Kadınlar Futbol 3'üncü Lig 7'nci Grup 10’uncu haftasında karşı karşıya gelen Tuz Gölüspor ile Mezitli Mercanlar Kadın Futbol Takımları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.05.2024 Vatan TV
Kayınbiraderi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti
Kayınbiraderi tarafından vurulan adam hayatını kaybetti Adana’da boşanma aşamasındaki eşinin ağabeyi tarafından tabancayla vurulan 1 çocuk babası adam hayatını kaybetti.
1.05.2024 Yerel Haberler
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı
6 ilde Mahzen operasyonu! Bakan Yerlikaya: 46 şüpheli yakalandı 6 ilde düzenlenen Mahzen-35 operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıklayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarda aralarında elebaşlarının da olduğu 46 şüphelinin yakalandığını söyledi.
30.04.2024 Gündem
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti
Tornavidalı cinayetin görüntüleri ortaya çıktı! Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti İstanbul'un Esenler İlçesinin Menderes Mahallesi'nde otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş tarafından tornavidayla göğsünden yaralanarak hayatını kaybeden Ruhat Karasu cenaze namazının ardından memleketi Batman'a götürüldü. Karasu'nun hayatını kaybettiği kavganın görüntüleri saniye saniye kaydedildi.
25.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kavga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kavga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.