Kadın

Kadın

Son dakika kadın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın gelişmeleri de dahil olmak üzere 75.069 kadın haberi bulunmuştur. Tüm kadın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filenin Sultanları’nın yenilgisi sonrası skandal paylaşım
Filenin Sultanları’nın yenilgisi sonrası skandal paylaşım Antalya'da oynanan FIVB Milletler Ligi maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız Japonya'ya 3-2 mağlup oldu. 22 maçlık müthiş galibiyet serisi sona ererken, yenilgi sonrası resmi yayıncının sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepkiyle karşılandı.
16.05.2024 Şampiy10
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Türkiye Hollanda voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Hollanda voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları FIVB Milletler Ligi'nde ikinci maçına çıkıyor. Türkiye Hollanda maçıyla devam edecek maç takviminde A Milli Voleybol Kadın Takımı, ilk maçta Japonya'ya 3-2 yenilmişti. VNL'de 16 takımın yarışacağı turnuvada, üç hafta sonunda puan tablosunda ilk 8 sıraya giren takımlar finallere katılma hakkı kazanacak. Peki, Türkiye- Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
16.05.2024 Basketbol
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi Tınaztepe Caddesi’ndeki bir apartmanda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.A kadın, "Elektrik panosunu yumruklayınca apartmanın elektriği kesildi. Binada oturanlardan Yaprak Sipahioğlu, "En büyük korkumuz apartmanda yangın çıkması" dedi.
16.05.2024 Gündem
Kaybolan çocuğu oğlu zannetti, feryat etti
Kaybolan çocuğu oğlu zannetti, feryat etti Adana'da sulama kanalına çocuğun düştüğü ihbarı üzerine dalgıç polisler arama çalışması başlatırken, bölgeye gelen bir kadın ise kanala düşenin kendi oğlu olduğunu düşünerek feryat etti.
15.05.2024 Adana
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı
Kadın işçi ışığı fark etti! Fabrikada soyunma odasında gizli kamera skandalı Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikasında kadın işçilerin soyunma kabininde kamera bulundu. İşçilerin ifadesi üzerine fabrikanın güvenlik amiri gözaltına alındı.
15.05.2024 Gündem
Yeni doğum yapanlara dikkat! Sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz
Yeni doğum yapanlara dikkat! Sağlık problemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz Dünya genelinde her yıl en az 40 milyon kadının doğumdan kaynaklanan uzun vadeli sağlık sorunları yaşadığını ve doğum sonrası vücut değişiklikler hakkında Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Korkut Arslan, Doğum sonrası sık karşılaşılan sağlık problemleri ile açıklamalarda bulundu.
15.05.2024 Gündem
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar!
TTF Başkanı Durmuş'tan önemli açıklamalar! Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Brooks Brothers Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası başladı. Şampiyonayla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, "Hedefimiz dünyanın en iyi sporcularını yetiştirmek. Dünyanın en iyi etkinliklerini düzenleyebilmek" dedi.
15.05.2024 Şampiy10
Tarihi Hasankeyf Kalesi'nde erkekler pilates yaptı!
Tarihi Hasankeyf Kalesi'nde erkekler pilates yaptı! Batman'ın Hasankeyf ilçesindeki tarihi Hasankeyf Kalesi'nde bir araya gelen 16 erkek, kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve tepki göstermek amacıyla pilates yaptı. Spor eğitmeni Şeyda Altuner, "Artık ülkemizde kadın cinayetleri yaşanmasın istiyoruz. Bunu destekleyen yüzlerce, milyonlarca erkek de var" dedi.
15.05.2024 Gündem
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor
Hobi olarak üretmeye başladı! Girişimcilere ilham oluyor Kurumsal kariyerin ardından hobi olarak üretmeye başladığı dekorasyon ürünlerinde bir markayla faaliyet gösteren Sinem Türetken, e-ticaretin gücüyle dünyaya açıldığını söyledi. Türetken, Dışişleri Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’nin tanıtımı için yaptığı yurt dışı seyahatlerinde hediye olarak kendi ürünlerini seçtiğini ifade etti.
15.05.2024 Gündem
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’
Serdar Ortaç'tan yine eski eşi Chloe Loughnan'ı hedef aldı! ‘Bırak artık kadın hakkında konuşmayı’ Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve yaptığı canlı yayınlarla adını sık sık duyuran Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında yeni bir açıklama yaptı. Ortaç’ın sözleri tepki çekti.
15.05.2024 Magazin
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de
Filenin Sultanları’nın Japonya Karşılaşması Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de  Filenin Sultanları’nın Milletler Ligi heyecanı Türkiye’nin En Yüksek Oranları ile Misli’de yaşanacak!
15.05.2024 Şampiy10
Kadınlarda sosyal taktik: Kışkırtıcı giyinen hemcinslerini nasıl etkisiz hale getiriyorlar?
Kadınlarda sosyal taktik: Kışkırtıcı giyinen hemcinslerini nasıl etkisiz hale getiriyorlar? Kadınlar tehditkar buldukları rakiplerini nasıl etkisiz hale getirirler? Özellikle erkekler, kadınların davranışlarının anlaşılmaz ve çözülemez olduğunu söyler. Ancak söz konusu aynı cinsten bir rakip olunca, üstelik o rakip çok tehditkar ve kışkırtıcı giyinmişse devreye taktikler ve stratejiler girer. Yapılan bir araştırmalar, kadınların kendileri için haksız rekabete neden olacak rakiplerini onlar hakkında çılgınca dedikodu yayarak ekarte ettiğini gösteriyor. Biz de bu rekabetçi sosyal taktikler hakkında bilgileri derledik.
15.05.2024 Yaşam
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı
Gaziantep'te FETÖ-PDY'ye 'Kıskaç' operasyonu: 20 gözaltı Gaziantep'te FETÖ-PDY silahlı terör örgütüne yönelik kıskaç operasyonunda 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli şahıslardan 7'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 6'sı kadın 13 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.
15.05.2024 Gaziantep
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular
Ayhan Bora Kaplan soruşturması! Ankara Emniyeti’nde kritik sorular Ankara’da suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan’a yönelik soruşturmanın emniyet ayağında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Açığa alınan üç üst düzey polis müdürü ile bir komiser ve bir polisin evinde dün arama yapıldı. Mülkiye başmüfettişleri devrede. Soruşturmada “Gizli tanık M7’nin gözaltındayken kimlerle görüştürüldüğü, elektronik kelepçeyle nasıl rahat dolaştığı, nasıl kaçtığı, bazı siyasetçi ve bürokrat isimlerinin neden dosyaya sokulmaya çalışıldığı” gibi soruların yanıtları aranıyor.
15.05.2024 Gündem
Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Milletler Liginde Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda?
Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Milletler Liginde Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi (VNL) maçı kapsamında Japonya ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde Türkiye-Japonya voleybol maçının tarihi ve saati sporseverlerin gündemini meşgul etmeye başladı. İşte Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman sorusunun yanıtı...
15.05.2024 Şampiy10
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı Ağrı Dağı'na zirve tırmanışı yapan 5'i kadın toplam 9 Rus dağcı, 13 Mayıs'ta tırmanışa deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikteki Çevirme köyünden başladı. Rehber Cuma Saltik, tipi karşısında çaresizlik yaşayan dağcıları, zirveye tırmanamadan aşağı indirmek zorunda kaldığını belirtti.
14.05.2024 Vatan TV
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı
Rus turistler, Ağrı Dağı'nda tipiye yakalandı! O anlar kameralara yakalandı Ağrı Dağı'na zirve tırmanışı yapan 5'i kadın toplam 9 Rus dağcı, 13 Mayıs'ta tırmanışa deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikteki Çevirme köyünden başladı. Rehber Cuma Saltik, tipi karşısında çaresizlik yaşayan dağcıları, zirveye tırmanamadan aşağı indirmek zorunda kaldığını belirtti.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstişare ve yenilenme sürecimizin sonucunda, AK Parti olarak yolumuza çok daha güçlü bir şekilde devam etmekte kararlıyız" dedi. "Kongre sürecimizi başlatacağız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizden güç devşirecek değil, bize güç katacak kişiler lazım" dedi.
14.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat açıklaması: Fırsatçılara göz açtırmayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği Danışma Kurulu Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son dönemde kırmızı ve beyaz et fiyatlarındaki suni fiyat artışını yakından takip ettik. Fahiş fiyat artışları sadece piyasa şartları ile ifade edilemez. Burada fırsatçılık vardır. Bu ürünlerin arz talep dengesini bozacak çıkar odakları piyasayı bozmakta. Milletin aşına göz dikenlerden bunun hesabını mutlaka soracağız." ifadelerini kullandı.
14.05.2024 Gündem
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin”
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin” İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, sözleriyle yolcuyu şoke etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
14.05.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir
MHP lideri Devlet Bahçeli: Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla komplo devrededir Geçtiğimiz günlerde İsveç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision şarkı yarışması ve İsviçre'nin kazanmasına ilişkin MHP lideri Bahçeli açıklama yaptı. Bahçeli, bir soruşturma kapsamında Ankara Emniyeti'nde 3 üst düzey memurun görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili de, 'Tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağının farkındayız. Bir komplo devrededir. Hedef AK Parti, MHP ve Cumhur İttifakı'dır. Maşa kullananları takipteyiz.' dedi.
14.05.2024 Gündem
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Gökçer, bir süredir sağlık problemi yaşıyordu.  Cüneyt Gökçer ile dünyaevine giren Ayten Gökçer'in Aslı Gökçer Oba adında kızı var. Peki, Aslı Gökçer kimdir? Ayten Gökçer'in kızı Aslı Gökçer Oba kaç yaşında, ne iş yapıyor?
14.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kadın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.