İndirim

İndirim

Son dakika indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.665 indirim haberi bulunmuştur. Tüm indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
ŞOK Aktüel'de Anneler Günü'ne özel indirim var; ŞOK 9-14 Mayıs aktüel katalogda hangi ürünler var?
ŞOK Aktüel'de Anneler Günü'ne özel indirim var; ŞOK 9-14 Mayıs aktüel katalogda hangi ürünler var? ŞOK 9-14 aktüel katalog 2024 yayınlandı. Bu hafta sonu kutlanacak olan Anneler Günü'ne özel indirimli ürünler yer aldı. Pijama takımları, makyaj malzemelerinin yerini aldığı ŞOK güncel katalog annelere özel ürünlerde fiyatları düşürdü. İşte 9-14 Mayıs ŞOK aktüel katalog...
9.05.2024 Ekonomi
Petrol fiyatlarında keskin düşüş! İşte benzin ve motorinde son durum
Petrol fiyatlarında keskin düşüş! İşte benzin ve motorinde son durum Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika detayı ortaya çıktı. Petrol fiyatları 12 Nisan’da 92 doları aştıktan sonra sert düşüş eğilimine girdi. Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde petrolde yüzde 10’luk bir düşüş yaşandı. Peki petrol fiyatlarındaki sert düşüşün nedeni ne? Petrolde sert gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında daha fazla indirim görülür mü? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim açıkladı. İşte petrolde tahminler...
9.05.2024 Ekonomi
FED, faiz mi artıracak? Beklenti tersine döndü! 'Dikkat çeken karar'
FED, faiz mi artıracak? Beklenti tersine döndü! 'Dikkat çeken karar' Fed’in haziran ayındaki toplantısında faizleri düşürmesi beklenirken, Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari’nden piyasaların beklemediği bir açıklama geldi. Kashkari, merkez bankasının uzun bir süre faiz oranları üzerinde sıkı durmasını beklediğini ve enflasyon göstergelerinin düşmemesi halinde faiz artırımı olasılığının olduğunu ifade etti.
8.05.2024 Ekonomi
Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor
Araba satacaklara hayati uyarı! Bu tuzağa düşen 100 bin TL indirim yapıyor İkinci el araç piyasasında durgunluk devam ediyor. Araç fiyatları ise son bir yılda yaklaşık yüzde 30 geriledi. Araç fiyatları bir süredir sabit kalsa da enflasyona göre düşüş eğilimi gösteriyor. Birçok kişi arabasını satmaya çalışırken ciddi alıcıların çıkmasını bekliyor. Ancak otomobil dolandırıcıları da boş durmuyor. Dolandırıcıların akıllara durgunluk veren yeni yöntemi ortaya çıktı. Dolandırıcılar bu yöntemle alacakları aracı 80-100 bin TL daha ucuza alıyor. İşte detaylar...
8.05.2024 Ekonomi
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi.
7.05.2024 Ekonomi
A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! A101 beyaz eşya ve mutfak aletlerinde indirim var! A101'de bu hafta indirimli ürünler hangileri?
A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! A101 beyaz eşya ve mutfak aletlerinde indirim var! A101'de bu hafta indirimli ürünler hangileri? A101 9 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı. Bu hafta A101'de indirimli ürünler arasında beyaz eşya, mutfak aletleri ve tekstil ürünleri yer alıyor. A101 ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği güncel kataloğu müşterilere özel yayınladı. İşte 9 Mayıs 2024 A101 katalog...
7.05.2024 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy projesi ne zaman teslim edilecek? Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları nasıl sorgulanır? Arnavutköy THY Emlak Konut ödeme planı nasıl olacak?
THY Emlak Konut Arnavutköy projesi ne zaman teslim edilecek? Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları nasıl sorgulanır? Arnavutköy THY Emlak Konut ödeme planı nasıl olacak? Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor. THY Emlak Konut projesi ile ev sahibi olacaklara peşin ödemede yüzde 25 indirim sağlanacak, ödemelerde 24-36-48-60 ay vade seçenekleri de bulunuyor. 10 yıl vadeli olarak ara ödemeler ve taksitlerle konutlara sahip olunacak. Taksitler ise 7500 liradan başlayacak. Peki, Emlak Konut THY Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
4.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da ev sahibi olmak için büyük fırsat! İşte fiyatlar ve ödeme planları
İstanbul'da ev sahibi olmak için büyük fırsat! İşte fiyatlar ve ödeme planları İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 12 bin 500 adet konutun inşaatı hızla devam ediyor. THY ve Emlak Konut işbirliğiyle yapılan konutlarda peşin alımlarda yüzde 25 indirim yapılacak. Konutlar 1+1, 2+1, 3+1 olarak inşa ediliyor. Konutlar 3 milyon 370 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.
3.05.2024 Ekonomi
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler Konut piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İkinci el konut piyasasında yeni yıl ile başlayan fiyat düşüşleri bölgesel olarak yüzde 30 seviyesine kadar geldi. Fiyatlardaki aşağı yönlü bu hareket alım isteğini artırıyor ancak konut kredi faizlerinin oranı, satışların frene basmasına neden oluyor.
3.05.2024 Ekonomi
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor
İstanbul'da ilk evini alacaklara özel proje hayata geçiyor! Yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor Ev alma planı yapanlara güzel haber! Uygun koşullarla ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde, konut hamlesi kapsamında İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen ve büyük ilgi gören ‘Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi’nin ilk iki etabının kuraları çekiliyor.
2.05.2024 Ekonomi
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor
AJet'ten yeni kampanya! Yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor, 6 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları'nın düşük maliyetli uçuşlar yapan iştiraki AJet, yurt dışı uçuşlarına yönelik kampanya düzenledi.
2.05.2024 Ekonomi
İlk çıktığından bu yana motorlu araç alımında uygulanan ÖTV oranları: 2024'de ÖTV indirimi olacak mı?
İlk çıktığından bu yana motorlu araç alımında uygulanan ÖTV oranları: 2024'de ÖTV indirimi olacak mı? İlk çıktığından bu yana 10 yıl geçen Özel Tüketim Vergisi, günümüze kadar uğradığı değişimleri araştırdık. Bir harcama vergisi olarak bilinir ve belirli mal veya ürünler üzerinden alınır. Avrupa Birliği'ne uyum amacıyla gündeme gelimştir. 2002 yılında kabul edilip yürürlüğe giren ÖTV'de asıl amaç devlete para kazandırmak değil sosyal fayda sağlamaktır. KDV gibi mal her el değiştirdiğinde alınmaz, sadece ilk alıcısından alınır. Araba, kürk, sigara, mücevher, akaryakıt, alkol gibi ürünlerden ÖTV alınır. İşte geçmişten günümüze ÖTV oranları...
2.05.2024 Gündem
ŞOK 2-7 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK YENİ ÜRÜNLER: Airfryer, mutfak araçlarında indirim var!
ŞOK 2-7 Mayıs aktüel katalog 2024 yayınlandı! ŞOK YENİ ÜRÜNLER: Airfryer, mutfak araçlarında indirim var! ŞOK zincir markette 2-7 Mayıs 2024 tarihleri araısnda indirimli ürünlerin yer aldığı katalog yayınlandı. Çift hazneli airfrye 3499 TL'ye düştü, katlanır masa 479 TL'ye indi. Gelin bu hafta ŞOK markete indirimli ürünler hangileri birlikte bakalım. İşte 2-7 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel katalog....
2.05.2024 Ekonomi
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak
Adana'da evlenecek çiftlere düğün salonu müjdesi! Yüzde 40 indirim yapılacak Adana'da evlenecek çiftlere kolaylık olması için düğün salonları yüzde 40 indirim yapma kararı aldı.
29.04.2024 Adana
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
Geçtiğimiz yıl yüzde 25 yapmıştı! TOKİ indirim kampanyasında bu yıl oran ne olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman? TOKİ iş yeri ve konut satışında indirim kampanyaları düzenliyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 25 oranında yaptığı indirimli dikkat çeken Toplu Konut İdaresi, bu yıl indirim kampanyasını ne zaman yapacak? TOKİ indirim kampanyasında oran yüzde kaç oldu?
25.04.2024 Ekonomi
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu aldatıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalar için 3,5 ayda 94 milyon lira ceza kesti." açıklamasında bulundu.
20.04.2024 Gündem
Yamaha fiyatlarında bu indirim inanılır gibi değil - Urban Mobility, Super Sport 2024 fiyat listesi
Yamaha fiyatlarında bu indirim inanılır gibi değil - Urban Mobility, Super Sport 2024 fiyat listesi Ülkemizde de motor tutkunlarının merakla araştırdığı Yamaha, modellerinde 2024 fiyatları güncellendi. İşte Yamaha Urban Mobility, Super Sport fiyat listesi...
19.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Vatan TV
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
ŞOK'ta bayram devam ediyor! 17-23 Nisan ŞOK aktüel katalogda bebek bezinde indirim çılgınlığı var!
ŞOK'ta bayram devam ediyor! 17-23 Nisan ŞOK aktüel katalogda bebek bezinde indirim çılgınlığı var! ŞOK aktüel katalog 17-23 Nisan 2024 yayınlandı. ŞOK bebek bezi, boncuklu takı seti ürünlerinde indirimli fiyatlar raflarda yerini aldı. Mikrofonlu kulaklığın yanısıra oyuncu klavyesinde de fiyatlar düştü. İşte 17-23 Nisan 2024 ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler...
15.04.2024 Ekonomi
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi Hacker saldırısına uğrayan bir şirkete Maliye’den de kötü haber geldi. Mal almak için Fransa merkezli bir şirketle anlaşan şirket, ödeme yaparken Hacker’ların saldırısına uğradı.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.