İhbar

İhbar

Son dakika ihbar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihbar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihbar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhbar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihbar gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.216 ihbar haberi bulunmuştur. Tüm ihbar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin en uzun menzilli radarı TSK'ya teslim edildi!
Türkiye'nin en uzun menzilli radarı TSK'ya teslim edildi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen Türkiye'nin en uzun menzilli radarı 'Taşınabilir Erken İhbar Radar Sistemi' olan 'ALP 300-G'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslimi törenle yapıldığını açıkladı.
20.05.2024 Gündem
Su deposu kazısında tarihi mezar bulundu! Bölgede yeni kurallar hakim oldu
Su deposu kazısında tarihi mezar bulundu! Bölgede yeni kurallar hakim oldu Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Samsaçavuş köyünde su deposu için yapılan kazı sırasında Bizans dönemine ait tarihi mezarın bulunduğu alan, 3'üncü Derece Arkeolojik Sit Alanı ilan edildi.
20.05.2024 Gündem
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü!  Davasında karar açıklandı
Çorlu tren kazasında 25 kişi ölmüştü! Davasında karar açıklandı Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazası davasında 9 sanığın 8 yıl 4 ay ile 17 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları alması, 4 sanığın da beraatine ilişkin mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. 4 sanığın tutuklanması ile sonuçlanan davanın 370 sayfalık gerekçeli kararında, sanıkların 'kusur' ve 'ihmalleri' tek tek sıralandığı davada karar açıklandı.
20.05.2024 Gündem
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu!
Doktor bıçakla saldırıdan kapıyı kilitleyerek kurtuldu! Kahramanmaraş’ta, H.K., ilaç yazdırma nedeniyle tartıştığı Aile Hekimi İlber Yerli’ye bıçakla saldırdı. Doktorun kendisini odasına kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu anlar, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
19.05.2024 Gündem
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı
Jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde patlama; 5'i asker 7 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde, jandarmanın ihbar üzerine gittiği evde meydana gelen patlamada 5'i asker 7 kişi yaralandı.
18.05.2024 Gündem
Alanya'da iki turistin korkunç ölümü! Ayrıntılar kan dondurdu
Alanya'da iki turistin korkunç ölümü! Ayrıntılar kan dondurdu Antalya'nın Alanya ilçesinde Polonyalı turistler sürücü Zbigniew Piotr Kurzepa (59) ile yanındaki Magdalena Maria Kulik (47) hayatını kaybetti. Kazayla ilgili ayrıntılar ise kan dondurdu.
18.05.2024 Gündem
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın Lisedeyken kayboldu, ailesi 27 yıl boyunca öldüğünü düşündü, gerçek yalnızca 200 metre uzaktaydı.
17.05.2024 Gündem
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı
Çorbacı önünde silahlı saldırı! 2 kişi yaralandı Adana'nın Kozan ilçesinde çorbacı önünde oturan şahsa, husumetlisi tarafından tüfekle ateş edildi. Saldırıda çorbacıda çalışan bir kişi de olmak üzere 2 kişi yaralandı.
17.05.2024 Adana
Kalben’i arkadaşı ifşa etmiş! Uyuşturucu kullanırken videosunu çekti, işte o görüntüler
Kalben’i arkadaşı ifşa etmiş! Uyuşturucu kullanırken videosunu çekti, işte o görüntüler Ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'a yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturmanın, Kalben'in yurt dışında kokain kullanırken gizlice çekilmiş bir videosunun İstanbul emniyetine gönderilerek ihbar edilmesiyle başladığı öğrenildi. İşte söz konusu videonun görüntüleri...
17.05.2024 Magazin
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı
Sosyal medyadan canlı yayın açtı! 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullandı Kayseri'nin Talas ilçesinde yaşayan S.G. sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada 8 yaşındaki kızına müstehcen ifadeler kullanan kadın, yine canlı yayın yaptığı sırada polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı.
17.05.2024 Gündem
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü
Sevgilisine masaj salonu açmak için kredi çekti! Dolandırıldığını öne süren müşterisi tarafından öldürüldü Konya'nın Selçuklu ilçesinde sevgilisi İrem E.'ye masaj salonu açmak için yaklaşık 2 milyon TL kredi çeken Mevlüt Tosun’un dolandırıldığını öne sürüp, tüfekle vurarak öldürdüğü salonun tasarımı için para verdiği mimar Necati Şadi Kılıç (29) toprağa verildi. Tosun’un bacağından vurduğu sevgilisinin arkadaşı Hasan Aktepe'nin ise tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti
Psikolojik sorunları olan kadın elektirik panosunu yumrukladı! Apartmanın elektiriğini kesti Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Gençlik Mahallesi Tınaztepe Caddesi’ndeki bir apartmanda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen T.A kadın, "Elektrik panosunu yumruklayınca apartmanın elektriği kesildi. Binada oturanlardan Yaprak Sipahioğlu, "En büyük korkumuz apartmanda yangın çıkması" dedi.
16.05.2024 Gündem
İstanbul'da şaşırtan keşif! İnşaat çalışmasında mağara ve kanal bulundu: Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor
İstanbul'da şaşırtan keşif! İnşaat çalışmasında mağara ve kanal bulundu: Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor İstanbul'un Başakşehir ilçesinde bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı.
16.05.2024 Gündem
Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğal gaz patlaması
Beşiktaş'ta 5 katlı binada doğal gaz patlaması Beşiktaş'ta 5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi.
16.05.2024 Gündem
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı!
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı! Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih ile eşi Yasemen Tokerim, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Çifte çarpan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış el yapımı bomba bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.
15.05.2024 Gündem
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı
Başakşehir'de metro durağı çıkışında el yapımı bomba bulundu! O anlar kameralara yakalandı İstanbul'un Başakşehir İlçesinde Esenler Sanayi Sitesi 7. cadde üzerinde bulunan metro durağının çıkışında, sokaktaki istinat duvarının deliğinde, fitili yarıya kadar yanmış el yapımı bomba bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.
15.05.2024 Vatan TV
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı! İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. Mısır Çarşısı'nda bulunan 123 yıllık Pandeli Lokantası'nın bacasında çıkan yangın çatıya sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
15.05.2024 Gündem
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı! İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. İhbar üzerin olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.
15.05.2024 Vatan TV
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek
Toroslar EDAŞ Adana'yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı! Hız kesmeden sürecek Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı çerçevesinde 2024 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.
14.05.2024 Adana
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay
2 kardeş birbirine sarılmış halde bulundu! Gölet faciasında yürek yakan detay Başakşehir'de 3 çocuk iddiaya göre güvenlik önlemi bulunmayan gölete girdi. Gölete giren 3 çocuktan, 11 ve 7 yaşlarındaki Mısır uyruklu 2 kardeş boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri 2 çocuğun cansız bedenine ulaştı. Boğulan iki kardeşin acı hikayesi ise herkesi ağlattı.
13.05.2024 Gündem
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı!
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı! İstanbul'un Eyüpsultan İlçesinde bulunan özel bir lisede 17 yaşındaki Iraklı öğrencisi Y.K, kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalanırken, Oktugan ise ağır yaralı olarak hastaneye götürüldüğü belirtildi.
7.05.2024 Gündem
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı!
Eski ortağını ve kendini vurduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı! İstanbul'un Bayrampaşa İlçesinde Gülya Akça, iş yerinde tartıştığı eski ortağı Hüseyin Çizmeci tarafından silahla vurularak hayatını kaybetmişti. Akça'nın vurulduğu anlara ait görüntüler bulundu.
7.05.2024 Gündem
Gasp edemeyince pompalı tüfekle ateş açtı! O anlar saniye saniye yakalandı
Gasp edemeyince pompalı tüfekle ateş açtı! O anlar saniye saniye yakalandı İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinin Gürpınar Mahallesi Kartal Sokak’ta 2 şüpheli, sokakta yürüyen 1 kişiyi gasp etmeye çalıştı. Şüphelilerden biri kaçan kişinin arkasından pompalı tüfekle ateş açtı. Pompalı tüfekli saldırgan polis ekipleri tarafından yakalanırken, olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İhbar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihbar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.