Hastane

Hastane

Son dakika hastane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastane gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.352 hastane haberi bulunmuştur. Tüm hastane haberleri aşağıda listelenmiştir.
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli paylaşımıyla sevenlerini korkuttu
İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli paylaşımıyla sevenlerini korkuttu Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, 22 Ocak'ta ikiz bebeklerine kavuştu. Şimdilerde anneliğin tadını çıkaran isim, hastane odasından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi.
19.05.2024 Magazin
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı
Eşini ve baldızını öldürüp intihar etti! Cinayetin detayları ortaya çıktı Çorum'da boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen Nazegül Orhan ve kardeşi Meryem Karakoçak, toprağa verildi. Nazegül Orhan’ın Ağustos 2023'te kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle şikayetçi olduğu eşi Hasan Orhan hakkında ‘Kadına karşı tehdit’ suçundan dava açıldığı ortaya çıtı.
18.05.2024 Gündem
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti Sosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024 Gündem
Dedesini refakatçi olarak bekleyen hemşire hastanede ölü bulundu!
Dedesini refakatçi olarak bekleyen hemşire hastanede ölü bulundu! İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde bir hastanenin yoğun bakımında yatan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin hastanedeki bir odada ölü olarak bulundu. Selen Bilgin'in, erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Doktor Fatih A. tarafından koluna enjekte edilen ilaç sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi.
17.05.2024 Gündem
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan tır köprüden uçtu! İki hayatını kaybetti Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda çarpışan 2 tırdan biri kontrolden çıkararak köprüden aşağı uçtu. Feci kazada tırda bulunan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
16.05.2024 Gaziantep
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı
SANKO Üniversitesi Onkoloji Merkezi hizmete alındı SANKO Üniversitesi Onkoloji Bölümü, profesyonel kadrosu, teknik ve fiziki alt yapısı güçlendirilerek, Onkoloji Merkezi’ne dönüştürüldü.
16.05.2024 Gaziantep
Sahte rapor alıp tatile gitti! ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan hapis cezası aldı
Sahte rapor alıp tatile gitti! ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan hapis cezası aldı Konya'da Özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U., hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp tatile gitti. Sahte raporla tatile çıktığını öğrenen rehabilitasyon merkezi sahibi Mehmet Evrim'in şikayetiyle açılan davada, 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'Resmi belgede sahtecilik' suçlarından beraat ederken, ‘Görevi kötüye kullanma suçunu azmettirme' suçundan 5 ay hapis cezası aldı.
15.05.2024 Gündem
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi
Yılbaşı geçesi acımasızca hayatını kaybetmişti! Sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi İstanbul'un Fatih İlçesinde yılbaşı gecesi 17 yaşındaki Melek Nur Özgener'i başından vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen Ercan Şahin hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede Ercan'ın “Çocuğa Karşı Kasten Öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendiği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
MHRS Sisteminde yeni dönem başladı! Randevu nasıl alınır?
MHRS Sisteminde yeni dönem başladı! Randevu nasıl alınır? Hastanelerde 'onaylı randevu' dönemi bugün başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. İptal edilen randevular, hizmet bekleyen hastalara tahsis edilecek. Merak edilen sorulara Sağlık Bakanlığı da yanıt verdi. İşte ayrıntılar...
13.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunan basınına konuştu: Önyargı duvarını yıkmak elimizde Yunanistan'ın Kathimerini gazetesine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan ile Türkiye arasındaki ilişkilere dair yeni mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önyargı duvarını yıkmak elimizde. Ebedi huzur için çalışıyoruz." dedi.
12.05.2024 Gündem
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi
Adana talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan edildi Adana'da Türk Kızılay'ın öncülüğünde Kan Hastalıkları Federasyonu ile birlikte organize edilen 5. Uluslararası Kan Film Festivali kapsamında 1'nci Bölgesel Kan Hastalıkları Sempozyumu'nda konuşan Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, "Adana'yı talasemi ve orak hücre konusunda pilot bölge ilan ettik. Bilim insanlarımızın da katıldığı etkinliklerle bu konuyu öne çıkarıp sadık kan bağışçısı formatı içerisinde hazırladığımız projeyi diğer illere de örnek olarak sunacağız" dedi.
11.05.2024 Adana
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu
Tüp bebek aileleri Anneler Günü etkinliğinde buluştu Medline Adana Hastanesi’nde tüp bebek tedavisi görerek çocuk sahibi olan aileler ve çocukları, Anneler Günü nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikte buluştu.
11.05.2024 Adana
Hastaneye gidecekler dikkat! MHRS randevu sistemi değişiyor
Hastaneye gidecekler dikkat! MHRS randevu sistemi değişiyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sistemi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda perşembe kapsamlı bir değerlendirme yapacaklarını bildirdi.
7.05.2024 Gündem
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı
Sulama kanalına düşen kadını vatandaşlar kurtardı Adana’da sulama kanalına düşen kadını çevredeki vatandaşlar kurtarırken, hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
6.05.2024 Adana
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı"
Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Saygılı duyurdu: "2 bin 250 ünite kan toplandı" Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, kan bağışı kampanyası sayesinde 2 bin 250 ünite kan toplandığını belirterek, "Hastanelerde şifa bekleyen hastaların hayatlarına dokunan tüm kan dostlarını bir kez daha tebrik ediyorum. İyi ki varsınız" dedi.
5.05.2024 Adana
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Erken doğmuştu, ilk paylaşım geldi! Gonca Vuslateri: 'Hoş geldin Asya Mone'
Erken doğmuştu, ilk paylaşım geldi! Gonca Vuslateri: 'Hoş geldin Asya Mone' Geçtiğimiz günlerde kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, doğum sonrası hastane odasında eşi Levent Yaşar ve bebeğiyle çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
2.05.2024 Magazin
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu
Otobüsün açık kapısından düşüp hayatını kaybetmişti! Aracın şoförü konuştu Adana'da otobüsün kapısı açık olduğu için yaşlı kadının düşüp ölmesine neden olan şoför tekrar gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Sürücünün ifadesinde, "Hızım 20-30 kilometre vardı. Kazada tek kusurum kapının açık olması" dediği öğrenildi.
29.04.2024 Adana
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi..
Doğukan Dudaroğlu ile Alara Mildon’un arasında olaylar bitmiyor! 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi.. Doğukan Dudaroğlu ve Alara Mildon, geçen ağustosta 1 milyon Euro’luk düğünle Monako’da evlenmişlerdi. Fakat 4 ay sonra boşanma kararı aldılar. Dudaroğlu’nun kızını henüz görmediği yönünde haberler çıktı.Hürriyet Gazetesinden Mehmet Ütündağ'ın haberine göre; ancak benim aldığım bilgiler ve elde ettiğim belgeler, bunun tam tersini ortaya koyduğunu belirtti.
29.04.2024 Gündem
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti
Kapısı açık otobüsten düşen kadın, hayatını kaybetti Adana'da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanıp, entübe edilen Hatice Sabahi (75), tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.
29.04.2024 Adana
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm
Kapısı açık otobüsten düştü! Korkunç ölüm Adana'da otobüste ücret ödemek için ayağa kalktığı sırada açık bırakılan kapıdan 24 Nisan günü aşağı düşerek ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetti.
28.04.2024 Adana
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında
Yeni doğan bebekler üzerinden dolandırıcılık! 6 hastaneye baskın: 14 doktor ve 17 hemşire gözaltında İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.. Doktorlar Fırat S. ile İlker G'nin, irtibatlı oldukları 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla ortak hareket ettiği tespit edildi. Operasyon kapsamında 6 hastanede arama yapıldığı öğrenildi. Öte yandan operasyonda 102 sayfa usulsüz tıbbi işlemlere ilişkin doküman ele geçirildi
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hastane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.