Hasan Arat

Hasan Arat

Son dakika hasan arat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hasan arat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hasan arat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Arat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan arat gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 hasan arat haberi bulunmuştur. Tüm hasan arat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsız
Beşiktaş'ta Al Musrati krizi! Yönetim, teknik heyetin kararından rahatsız Süper Lig'in 37. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta Al Musrati konusunda yönetim ile teknik heyet arasında bir çıkmaz yaşanıyor.
18.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü
Beşiktaş'tan Thomas Tuchel bombası! Hasan Arat görüştü Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Thomas Tuchel, Almanya'da bir araya geldi.
18.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj
Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! 3 yıldıza birden yakın markaj Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde final biletini kapan Borussia Dortmund’un 3 önemli ismine kilitlendi! Başkan Hasan Arat’ın, yakın süre içerisinde ikinci kez Almanya’ya gidip; temaslarda bulunacağı öğrenildi. İşte Beşiktaş'ın Dortmund çıkarmasına dair tüm detaylar...
16.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı!
Beşiktaş, başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıkladı! Başantrenör Dusan Alimpijevic ile ilgili kararını açıklayan Beşiktaş, Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Alimpijevic ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Sözleşme görüşmelerinin çok kısa sürdüğünü aktaran Alimpijevic, "Ortak bir amaç için iyi şeyler başardığımızı düşünüyorum" dedi.
13.05.2024 Şampiy10
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi!
Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'a Avrupa vizesi! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Avrupa’ya gitme hayali olan Uğurcan’a izin verebileceklerini söyledi, “Bazı kulüplerin bizimle temasa geçtiği doğrudur. Resmi teklif geldikten sonra konuşmak daha doğru olur” dedi.
12.05.2024 Şampiy10
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak
Hasan Arat: Beşiktaş'ta bundan sonra herkes konuşacak Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
11.05.2024 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme
Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? TFF'de kritik görüşme TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ı 13 Mayıs Pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası finalinin yerinin kararlaştırılması için Riva'ya davet etti. İşte detaylar...
10.05.2024 Süper Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
10.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni...
Beşiktaş Hansi Flick'ten neden vazgeçti? İşte görüşmelerin sona ermesinin nedeni... Beşiktaş, yüksek maliyeti nedeniyle Alman Teknik Direktör Hansi Flick'ten vazgeçti.
5.05.2024 Şampiy10
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: UEFA için yardım almalı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat hem siyah-beyazlı gündem hem de TFF seçimiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Mario Gomez sürprizi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Mario Gomez sürprizi Dün Almanya'ya giden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, bu mücadele öncesinde iki önemli isimle görüşme gerçekleştirdi.
2.05.2024 Beşiktaş
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı
Hasan Arat'tan Nuri Şahin cevabı! Görüşmeleri doğruladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Nuri Şahin ve yeni sportif direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Süper Lig
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
19.04.2024 İddaa
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu!
Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Trendyol Süper Lig'de bu sezon üçüncülülk için mücadele eden Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktörler konusunda krizler yaşayan siyah-beyazlı takım son olarak Fernando Santos ile de yollarını ayırdı. Beşiktaş, yeni sezon için flaş bir isimle anlaşmak için masaya oturacak. Liverpool'un hocası Jurgen Klopp detayı ise gündem oldu.
18.04.2024 Beşiktaş
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür
BM Yapay Zeka Danışmanı'ndan dikkat çeken açıklama: Veri yeni petroldür Uluslararası Yapay Zeka Zirvesi'nde Birleşmiş Milletler (BM) AI Danışmanı Neil Sahota, Bahçeşehir Üniversitesi tarafından BAU Future Kampüs'te düzenlenen Future AI Summit 24 Yapay Zeka Zirvesi'nde konuştu. Sahota,"Yapay zekanın olmazsa olmazı veridir, veri yeni petroldür" dedi.
16.04.2024 Gündem
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü
Ali Koç 'görevi bırakıyorum' demişti, kararından geri döndü Daha önce yaptığ açıklamada Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa ettiğini açıklayan Ali Koç, Süper Lig kulüplerinin isteği üzerine görevine devam etme kararı aldı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek!
Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesi feshedilecek! Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta yeni bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı ekip yıldız futbolcunun sözleşmesini feshetmeye hazırlanıyor.
19.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Arat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan arat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.