Hareket

Hareket

Son dakika hareket haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hareket ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hareket haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hareket

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hareket gelişmeleri de dahil olmak üzere 50.365 hareket haberi bulunmuştur. Tüm hareket haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Başörtülü hakimi reddeden avukatla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen uyuşturucu davasında sanık avukatı, mahkeme heyetindeki başkan ve üye hakimin başörtüleri olmasının “laikliğe aykırı” olduğunu savunarak, hakimleri reddettiğini, dosyaya bakmamaları gerektiğini söyledi. Konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından açıklama yapıldı.
18.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz MHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024 Gündem
İspanya, Filistin devletini diğer ülkelerle birlikte tanıyacak
İspanya, Filistin devletini diğer ülkelerle birlikte tanıyacak İspanya'da sol koalisyon hükümeti, Filistin devletini tanıma girişimini dört ülke ile aynı anda ortak bir kararla yapmayı planlıyor.
18.05.2024 Dünya
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti Sosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024 Gündem
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı
All Eyes on Refah ne demek? İsrail-Gazze savaşı İsrail-Gazze savaşıyla alakalı olan kelimenin anlamı merak ediliyor. Peki, "All Eyes On Rafah" ne demek? Ekim ayından bu yana Gazze nüfusunun yarısından fazlası, İsrail yetkililerinin onları Gazze'nin diğer bölgelerinden çıkarmaya zorlaması sonucunda Refah'a kaçtı. Birçoğu yaralı, ya da çok yaşlı, hasta ya da yeniden hareket edemeyecek kadar zayıf.  
17.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç
Mehmet Kasapoğlu: Türk gençliği dinamizmiyle de çok genç Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti İzmir milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul Medipol Üniversitesi’nde “Gençlik, Geleceğe Bakış, İyi Oluş” konulu seminere katıldı.
17.05.2024 Gündem
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı
Turkcell 30.yılını iş ortaklarıyla kutladı Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç ve genel müdür yardımcılarının şirketin kilometre taşlarını değerlendirdiği etkinlikte yeni stratejiler ve şirketin geleceğine yönelik paylaşımlarda bulunuldu.
17.05.2024 Ekonomi
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır
TBMM Başkanı Kurtulmuş gençleri ağırladı: 19 Mayıs bir dönüm noktasının başlangıcıdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "19 Mayıs, bizim milli tarihimizin sıradan sayfalarından birisi değildir. Fevkalade önemli bir dönüm noktasının başlangıcıdır. Bir kararlılığın, azmin, istikametin ve inancın müşahhas halidir." dedi.
17.05.2024 Gündem
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi
Mehmet Büyükekşi, FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bu yıl 74.'sü düzenlenen FIFA Kongresi'nde FIFA Başkanı Gianni Infantino ile bir araya geldi.
17.05.2024 Futbol
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle! 25 Mayıs'ta kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da en merak edilen konuların başında Erden Timur'un durumu geliyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Erden Timur için yeniden harekete geçti.
17.05.2024 Galatasaray
Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek! Astrolog Dinçer Güner: Çapkınlıklar artabilir, aniden aşık olabilir, hızla ayrılabilirsiniz!
Venüs ve Uranüs birlikte hareket edecek! Astrolog Dinçer Güner: Çapkınlıklar artabilir, aniden aşık olabilir, hızla ayrılabilirsiniz! Astroloji dünyasında heyecan verici bir dönem başlıyor. Venüs ile Uranüs'ün birlikte hareket edeceği önümüzdeki üç gün boyunca, mevcut ilişkilerde ani yenilikler ve heyecan dalgaları yaşanabilir. Astrolog Dinçer Güner’in yorumuna göre, ilişkiniz monotonlaştıysa bu dönem yeniden canlanma fırsatı sunabilir. Bekar olanlar için ise, aniden biriyle tanışma ve hızlıca yoğun duygular hissetme olasılığı oldukça yüksek. Ancak, dikkatli olun; bu kişi tamamen sizin beklediğinizden farklı biri olabilir!
17.05.2024 Astroloji
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi!
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi! İstanbul'un Sancaktepe İlçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan davaya 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.
16.05.2024 Gündem
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi Adana'nın Kozan ilçesinde Şehit Suat Ocak ilkokulunda robotik kodlama sınıfı açıldı.
16.05.2024 Adana
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş kimin?
Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu? Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği A.Ş kimin? Hareket Proje Taşımacılık halka arz talebi toplamaya başladı. Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği AŞ, 15 Mayıs, 16 Mayıs ve 17 Mayıs'ta talep toplayacak. Hareket Proje Taşımacılığı halka arz fiyatı 70 liradan sunulacak olup 2 milyon kişinin katılması halinde 10 lot vermesi, 3 milyon 500 bin kişinin katılması halinde ise 6 lot vermesi bekleniyor. Peki, Hareket Proje halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?
16.05.2024 Ekonomi
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor!
İki amansız hastalığa yakalanan 25 yaşındaki genç kız çocuk gibi görünüyor! Adana'da MPS Tip 4A ve cam kemik hastası İzel Çalışır, 25 yaşında olmasına rağmen çocuk gibi göründüğü için annesi onu bebek arabasıyla gezdiriyor.
15.05.2024 Adana
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin
Dursun Özbek'ten Erden Timur yanıtı: Kimse bu işi başka seviyeye çekmesin Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan projelerden ve sarı-kırmızılı ekibin geleceğine kadar birçok konuya değinen Özbek, Erden Timur hakkında da konuştu. İşte detaylar...
15.05.2024 Galatasaray
Uyku kırışıklığı için yatmadan önce tek hareket yetiyor! Bu pozisyon insanı daha hızlı yaşlandırıyor
Uyku kırışıklığı için yatmadan önce tek hareket yetiyor! Bu pozisyon insanı daha hızlı yaşlandırıyor Başınızı yastığa koyar koymaz uyuyanlardan mısınız? Öyleyse siz kötü bir haberimiz var: Uyku kırışıklıkları ve çizgileriyle uyanabilirsiniz. Yaş aldıkça cildinizde oluşan sayısız kırışıklık için doğru pozisyonda uyumak önemli hale geliyor. Nasıl mı? Detaylar haberimizde.
15.05.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hareket ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hareket haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.